- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
ben zaten kızla konusmıcaktım annesiyle konuscaktım dedim ya kız deli gibi kocasına asık ondan biliyosada biliyorum ayaklarındadır ama annesi babası cok saglam insanlar yani söylesem annesine kızını asla bırakmaz cünkü kız kendini koruyabilicek kapasitede degil bastada yazdım biraz normal degil diye safcana yani cocuk onu parmagında oynatır
Halbuki senin gibi biriyle evlenmeliydi o adam degil mi? Cin gibisin. Ortaligi nasil karistiracagini cok iyi biliyorsun. E daha ne olsun. Adama dunyanin kac bucak oldugunu gosterirdin.ben zaten kızla konusmıcaktım annesiyle konuscaktım dedim ya kız deli gibi kocasına asık ondan biliyosada biliyorum ayaklarındadır ama annesi babası cok saglam insanlar yani söylesem annesine kızını asla bırakmaz cünkü kız kendini koruyabilicek kapasitede degil bastada yazdım biraz normal degil diye safcana yani cocuk onu parmagında oynatır
kızlar annemin nerdeyse 50 senelik komsusunun kızı annesiylede hem samimiyiz hemde evlerimiz bitişik neyse konuya gelelim
bu kız kactı annesi köye diye vermek istemedi kız biraz kendi halinde diyelim tabiki saglıklı sıhatli ama biraz yavaş neyse hemen barısıldı dügün oldu damadı gördük damat kıza göre cok yakısıklı diyim size hatta dedim vaybe bu yakısıklılıkla bu kızla evlenmis helal olsun demek cok zeviyo dedik
kızı fayten ekleyelim dedim önce esinin profili cıktı bi baktık cocugun tüm yazıları acık herkez görüyo
ama sürekli kontor isteyen yazsın iste güzel kızlar benimdir para var huzur var gecenin dörtüi elimde viskim hayat bana güzel sürekli
kızlara yazmıs arayın bulusalım bi kız yanlızım yazmıs buda ben senin icin herseyi yaparım yazmıs
cagrı atın arıyım kontor ısteyın kızlar falan
tabi biz kardesimle sok dedik yazık günah annesi hep bizde samimiyiz buda nasıl söylenir dedik belki düzelir 1 sene olmustu bakalı bugun bi arkadasıma yazarken daha önce girilmis oldugu icin o damadın adı cıktı dedim bibakıyım ooo aynı azıtmıstı azıtmıs bide ekli arkadasları hep aynı cevrede yani kimse demiyomu sen evli adamsın ya 3 sene olmus ayıp diye
simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi
yani annesi baabsı böyle biseyde arkasında bu yüzden yazdım bunu kadının zaten cocugu ev vermedi diye ailesini aramıyo bi kızları kaldı onunda basında böyle bisey var sizce bi yanım hic annesine söyleme diyo bi yanımda yazık günah diyo
bunu yapmayı ne çok isterdim bilemezsiniz.ama hiçbir şey anlamadım:) biri anlar anlatır inşallahsimdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi
biri bu paragrafı açıklayabilir mi? depresyona girdim anlayacağım diye
faysı, faysi...
of offff!!
Adam mı? Ben adam göremiyorumadam! yakışıklı olabilir de karaktersizmiş
Karismayin bence kiz affederse siz kotu olursunuz çok merak ediyorsa acsin baksin kocasinin hesabina sizin kadar merak etmemiş demekki belki de sahte hesaptirkızlar annemin nerdeyse 50 senelik komsusunun kızı annesiylede hem samimiyiz hemde evlerimiz bitişik neyse konuya gelelim
bu kız kactı annesi köye diye vermek istemedi kız biraz kendi halinde diyelim tabiki saglıklı sıhatli ama biraz yavaş neyse hemen barısıldı dügün oldu damadı gördük damat kıza göre cok yakısıklı diyim size hatta dedim vaybe bu yakısıklılıkla bu kızla evlenmis helal olsun demek cok zeviyo dedik
kızı fayten ekleyelim dedim önce esinin profili cıktı bi baktık cocugun tüm yazıları acık herkez görüyo
ama sürekli kontor isteyen yazsın iste güzel kızlar benimdir para var huzur var gecenin dörtüi elimde viskim hayat bana güzel sürekli
kızlara yazmıs arayın bulusalım bi kız yanlızım yazmıs buda ben senin icin herseyi yaparım yazmıs
cagrı atın arıyım kontor ısteyın kızlar falan
tabi biz kardesimle sok dedik yazık günah annesi hep bizde samimiyiz buda nasıl söylenir dedik belki düzelir 1 sene olmustu bakalı bugun bi arkadasıma yazarken daha önce girilmis oldugu icin o damadın adı cıktı dedim bibakıyım ooo aynı azıtmıstı azıtmıs bide ekli arkadasları hep aynı cevrede yani kimse demiyomu sen evli adamsın ya 3 sene olmus ayıp diye
simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi
yani annesi baabsı böyle biseyde arkasında bu yüzden yazdım bunu kadının zaten cocugu ev vermedi diye ailesini aramıyo bi kızları kaldı onunda basında böyle bisey var sizce bi yanım hic annesine söyleme diyo bi yanımda yazık günah diyo
biri bu paragrafı açıklayabilir mi? depresyona girdim anlayacağım diye
faysı, faysi...
of offff!!