komşumun aldatılan kızı

Herkese açık biçimde kendi adı soyadı ile yapması, karısının bu facebook hesabından haberdar olmaması, bir takım akraba ve arkadaşların kişi listesinde olması ve bu şekilde paylaşımlara devam etmesi cidden garip.

Yani bir şekilde kızın safçana olduğunu söylüyorsun, acaba anlaşmalı evlilik mi yaptılar yani adam seninle evlenirim ama beni serbest bırakacaksın mı dedi kıza? Kızda evlenmek için tamam deyip nasılsa sonra değiştiririm diye mi düşündü ki?

Garip işler benim aklım ermedi Limoncukız.

Limoncu kanka biz sır kupuyuz ama sende ne yapacağını şaşırdın artık :)

Önce baş ağrısı konunun sonra babana ilgili diğer konu onlar tutmayınca kk nin can damarı olan aldatma konusuyla altın vuruş yapam bari dedin sanırım.Ama bak bu da olmamış maalesef. Millete gıda geldi demek ki.iyisin hoşsun ici disi birsin ama biraz abartıyo gibisin.

Konuya gelirsek bence Karışma kız bu kadar rahat ise sana dedektiflik yapmak düşmez.

Ailesine söyle derim.. Hatta annesine babasına çocuğun face ini aç göster herseyi görsünler

çağır annesini internetten göster bence...göz göre göre susmak daha kötü..

Bana göre şu planladığınız büyük terbiyesizlik. Sırf siz kızı yeterince Zeki bulmuyorsunuz diye aile hayatına karışma hakkınız yok. Sonuçta evlenmiş kendi hayatını kurmuş, uyarmak istiyorsanız uyarmanız gereken tek kişi o. Ne yapacağına karar vermesi gereken kişi de o. Kalkıp anne-babasına şikayet edemezsiniz.

yanı bende şok oldum şimdi asla aklıma gelmez arkadşaımın kocasının facene bile bakmak,sen çok yakışıklı dıye merak etmişin gibime geldi,neyse kızma ama bence karışma,eğer öle bişey varsa emın ol karısı herşeyi biliyordur ve sızın bildiğinii bilince çok tepki gösteriri,derya baykalda yıllarca aldatılıp boşammıştı taki ferhan kıtapda yazınca millete rezil oldum kadınla hakları falan filan savunuyorya o zaman boşadı,oya başarda öle olmuştu

Sana ne ki kardeş?
Kocası tel ile sanalda ya da gerçek hayatta aldatırken kız illaki farkına varıyor ama bişey yapmıyordur. Bence Karışma kardeşin falan değil ki

Bir tane bile noktalama isareti goremedim konunuzda. Anlayacagiz diye akla karayi seciyoruz resmen. Bir nefeste yazmissiniz masallah. Isi gucu birakmis, komsuyla mesgulsunuz anne kız.

Halbuki senin gibi biriyle evlenmeliydi o adam degil mi? Cin gibisin. Ortaligi nasil karistiracagini cok iyi biliyorsun. E daha ne olsun. Adama dunyanin kac bucak oldugunu gosterirdin.

a

ben olsam karısmazdım, sımdı esıne yedıremez hele kı o kadar severek evlendı,kaçtıysa falan, belkı kızda bılıyordur durumu ama boylesı ısıne gelıyordur kımısı kabullenmeyı ve susmayı tercıh eder.

tabıkı de tercıh sızın ama bu oyle kolay kolay soylenecek bır sey degıl ve kızla dırek bır samımıyetınız yok anladıgım kadarıyla.

çıtlatın ıstersenız yada kızın aklını celın senın face ın yok muydu yaaa eklesene benı, arada yazısırız falan fılan dıye ee halıyle face acarsa esınıde ekler ve herseyı gorur

simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi

biri bu paragrafı açıklayabilir mi? depresyona girdim anlayacağım diye

faysı, faysi...

of offff!!

bunu yapmayı ne çok isterdim bilemezsiniz.ama hiçbir şey anlamadım:) biri anlar anlatır inşallah

Karismayin bence kiz affederse siz kotu olursunuz çok merak ediyorsa acsin baksin kocasinin hesabina sizin kadar merak etmemiş demekki belki de sahte hesaptir

bir varmış bir yokmuş çok uzak bir ülkede pıtırcık komşu kızı varmış biraz safça ve narince imiş. kocası bu kızı göz göre göre aldatıyormuş,birgün annesine gitmiş aynı zamanda lazer epilasyona da gidiyomuş,annesi de ben sponsorun olayım demiş ama kız kocasını öyle çok seviyormuş ki gözü hep telefondaymış o arayacak diye.annesinin ne dediğini duymamış.kızın annesi de limoncunun annesine ağlamış, bak senin pamuk prenses gelince böyle mi yapıyor benim uyuyan güzelin gözü hep telde demiş.

gökten üç elma düşmüş,diğer ikisinin nereye düştüğü bilinmez ama üçüncüsü kesin benim başıma düştü ki urduca-çince karışımı bir metin çevirisi yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…