- 16 Haziran 2011
- 14.848
- 62.156
kadesa beni anlayanlardan
Çevirmen olmadan da sizi anlayabilmemiz dileklerimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadesa beni anlayanlardan
anlayana anladı ama bana kendincen kumpas kurup laf carpıtmaya calısan herkeziin basıan gelsinde görsün bakalım kadesa helal olsun sen ii yazmıssın
ne diye beddua ediyorsun şimdi limoncune
saygısız terbiyesiz birisin sen ya ben o kadar ucuz degilim ama sen belli 20 liraya tavsın insallah kocan aldatırda görürsün bakalımdalga gecmek nasılmıs
yuhh bee sende cok fesatsın sırf polimik yaratman icin yazmıssın yazık günah allah senin gibisinden korusun keske benimde böyle yakın dostum olsa benim göremedigimi o görüp bana söyleseBence sus artik ya. Hala yaziyorsun soyleyeyim mi annesine diye. O kadar insan seni uyardi. Yaptiginin uzerine vazife olmadigini ve cirkin bir davranis oldugunu. Sen bu yazilanlardan da akil almaz, gider karistirirsin ortaligi. Senin gibisinden korusun rabbim. Bu ne ya. Sen resmen o kizi kiskaniyorsun kocasi yakisikli diye. Baska birsey degil. Kizla arkadas bile degilsin, kalkmissin burda kizin iyiligi icin yapiyormus havalarina giriyorsun. Tam saçı başı yolmaliksin.
ya nasıl diyim özürlü degil ama normalde degil burda anlatamadım sanırım dogumdan kalma bi hastalıkBiraz yavaş demişsiniz ona takıldım sağlıklı,sıhhatli ama yavaş yani ağır mı demek istediniz?
kızlar annemin nerdeyse 50 senelik komsusunun kızı annesiylede hem samimiyiz hemde evlerimiz bitişik neyse konuya gelelim
bu kız kactı annesi köye diye vermek istemedi kız biraz kendi halinde diyelim tabiki saglıklı sıhatli ama biraz yavaş neyse hemen barısıldı dügün oldu damadı gördük damat kıza göre cok yakısıklı diyim size hatta dedim vaybe bu yakısıklılıkla bu kızla evlenmis helal olsun demek cok zeviyo dedik
kızı fayten ekleyelim dedim önce esinin profili cıktı bi baktık cocugun tüm yazıları acık herkez görüyo
ama sürekli kontor isteyen yazsın iste güzel kızlar benimdir para var huzur var gecenin dörtüi elimde viskim hayat bana güzel sürekli
kızlara yazmıs arayın bulusalım bi kız yanlızım yazmıs buda ben senin icin herseyi yaparım yazmıs
cagrı atın arıyım kontor ısteyın kızlar falan
tabi biz kardesimle sok dedik yazık günah annesi hep bizde samimiyiz buda nasıl söylenir dedik belki düzelir 1 sene olmustu bakalı bugun bi arkadasıma yazarken daha önce girilmis oldugu icin o damadın adı cıktı dedim bibakıyım ooo aynı azıtmıstı azıtmıs bide ekli arkadasları hep aynı cevrede yani kimse demiyomu sen evli adamsın ya 3 sene olmus ayıp diye
simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi
yani annesi baabsı böyle biseyde arkasında bu yüzden yazdım bunu kadının zaten cocugu ev vermedi diye ailesini aramıyo bi kızları kaldı onunda basında böyle bisey var sizce bi yanım hic annesine söyleme diyo bi yanımda yazık günah diyo
anneme söyledik zaten gecen sene ilk gördügümüzde annemde yanımdaydı üzülüd yazık dedi kızın annesi kızım diye aglıyo uzakta diye kız annesine geliyo 3 saat yolsan 1 saat zor duruyo diyo bide tabi adama bana kızdı yani ne evlendin o zaman dedi kızın basını yaktın yazık diye söylendiVicdanınız o kadar el vermiyorsa konuyu kendi annenizle paylaşın.. Anneler bu konuda daha tecrübeli daha doğru yön gösterebilir bence. Siz kendi kendinize bişey yapmayın bence. Sonra arabozan fesat olursunuz, herkes iyi siz kötü olursunuz ...
benimde tek sıkıntım bu zaten kız eger kabul ettiyse yapıak bisey yok ama hangi kadın bu kadar asalanmak ister hemde ayan beyan belki diyroum adam benden bosanana kadar ben böyle gecizem eglenicem dedide kız biliyo ondan mı ayrılmıyo cok asık diye bilemedimbence hiç karışma kız belkide biliyor ve öyle kabulleniyor
isterse öğrenir
işte adamın rahatlıgı cok garip adamın tüm akrabaları ekli belli yani hepsi bizim taraflı zaten esinin faceside ekli yani onunla konusan kızlar demezmi senin esinde ekli sen evlisin ayan beyan yapmasnın bence tek acıklaması ayrılmak istiyor yazık bizim kızda kı bence bilmiyor cünkü facesi var ama herkeze kapalı esi izin bile vermiiyodur acıp bakmasınavalla ben senin konuları çok egzantrik buluyorum
evli bi admın bu kadar rahat hareket edebileceğini sanmıyorum.
belki adına açılmış bi hesaptır.
yani siz göresiye kadar kendi hısım akrabası elbet görmüştür.
facesi olan biri sanmıyorum ki girip bakmasın.işte adamın rahatlıgı cok garip adamın tüm akrabaları ekli belli yani hepsi bizim taraflı zaten esinin faceside ekli yani onunla konusan kızlar demezmi senin esinde ekli sen evlisin ayan beyan yapmasnın bence tek acıklaması ayrılmak istiyor yazık bizim kızda kı bence bilmiyor cünkü facesi var ama herkeze kapalı esi izin bile vermiiyodur acıp bakmasına
bide belki kız biliyosa bosanmak istemiyodur cünkü dedim ya millet cok dalgacı öz dayısı bile dediki o koca bulduya herkez bulur dedi yani düsünün kız normal degil biraz özürlü gibi diyim belki bidaha evlnenenmi diyo acaba anlamadım
annesi kendi diyo sanki bu büyülenmis kocasına herkez asık diyo bana 3 saatlik yoldan geliyo eli sürekli telefonunda diye aglamıs annesi annemefacesi olan biri sanmıyorum ki girip bakmasın.
haa iste diger isim aklıma gelmedi yani ne tam özürlü ne engelli hani eli ayagı düzgün engelli olması icin bi organının islevini yerine getirememesi diye biliyorumözürlü ne demek yahu?çok çirkin.engelli daha doğrudur.konunuzla ilgisi yok ama lütfen biraz dikkat
var cnm hatta kendi evlerinde sürekli degisik reismler bide ceyiz görmeye gitmistik kızın evi yaniFotoğrafı var mı hesapta adamın? Belki aynı isimli başka biridir.