komşumun aldatılan kızı

Hadi düzgün yazmıyosunuz bari su cümlelerin arasına nokta, virgül koyun yahu. Anlasılmıyor...

yuhh bee sende cok fesatsın sırf polimik yaratman icin yazmıssın yazık günah allah senin gibisinden korusun keske benimde böyle yakın dostum olsa benim göremedigimi o görüp bana söylese
Senin göremediğini (aslında görmek istemediğini) burda insanlar görüp sana söyledi işte. Karışma dediler, senin üzerine vazife değil dediler, sen niye sürekli elalemin kocasının faceine bakıyorsun dediler. Peki sen anladın mı? Yok. Neden? Çünkü işine gelmiyor. Ortalığı karıştırmazsan, burda o kızı saf salak ilan etmezsen kıskançlığından çatlayacaksın da ondan.

haa iste diger isim aklıma gelmedi yani ne tam özürlü ne engelli hani eli ayagı düzgün engelli olması icin bi organının islevini yerine getirememesi diye biliyorum
ben sizin konuşma tarzınıza bayılıyorum yaa. bunu okuyunca yazmadan edemedim. ama nolur "beyenmek" değil "beğenmek" birde "herkez" değil "herkes" yazın noluuurrr.

insanlara yardımcı olmak her insanın görevi kocan seni aldatıyo ve sen asalak gibi yasıyosun hangi onurlu kadın bunu kaldırır umarım sana aynısı olur ve sen gözlerini kapamayı tercih edersin bakalım nasılmıs ben kıza yardımcı olmayı düsündüm en azından

Aaa cok belli insanlara yardimci olmayi dusundugun. Birine beddua ederken digerinin iyiligini dusundugunu soyleyemezsin. Arti senin yaptigin insanlara yardimci olmak degil. Onu bunu takibe alip, kim ne yapiyo diye arastirmak, komsuya saf salak demek, ne zamandan beri insanlara yardimci olmak oldu?

Aynen katiliyorum kendi etrafindakiler saf salak kendi cin masallah ..Ben buna anca sark kurnazi derim ..Kurnazlikla zeka ayni sey degil maalesef ..Kocasi icin bile demedigini birakmadi yok kokuyomus ,yok safmis ..Keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler..
Adam yemeyip yediriyomus,icmeyip iciriyomus o acken sen lop lop gotur gel burda anlat,yetmiyo gibi alemin kocalarina da bak ..
Bu nasil bur ahlak anlayisi..Sen basbayagi o kizi o adama yakistiramadin ..Kiskandin..Yok iyiligini dusuNuyomus doneyim de kulahima anlat ..

face hesabı büyük ihtimalle çalınmıştır

Helal olsun gerçekten,bu kadar güzel cevirilebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…