Senin göremediğini (aslında görmek istemediğini) burda insanlar görüp sana söyledi işte. Karışma dediler, senin üzerine vazife değil dediler, sen niye sürekli elalemin kocasının faceine bakıyorsun dediler. Peki sen anladın mı? Yok. Neden? Çünkü işine gelmiyor. Ortalığı karıştırmazsan, burda o kızı saf salak ilan etmezsen kıskançlığından çatlayacaksın da ondan.yuhh bee sende cok fesatsın sırf polimik yaratman icin yazmıssın yazık günah allah senin gibisinden korusun keske benimde böyle yakın dostum olsa benim göremedigimi o görüp bana söylese
haa iste diger isim aklıma gelmedi yani ne tam özürlü ne engelli hani eli ayagı düzgün engelli olması icin bi organının islevini yerine getirememesi diye biliyorum
insanlara yardımcı olmak her insanın görevi kocan seni aldatıyo ve sen asalak gibi yasıyosun hangi onurlu kadın bunu kaldırır umarım sana aynısı olur ve sen gözlerini kapamayı tercih edersin bakalım nasılmıs ben kıza yardımcı olmayı düsündüm en azındanSenin göremediğini (aslında görmek istemediğini) burda insanlar görüp sana söyledi işte. Karışma dediler, senin üzerine vazife değil dediler, sen niye sürekli elalemin kocasının faceine bakıyorsun dediler. Peki sen anladın mı? Yok. Neden? Çünkü işine gelmiyor. Ortalığı karıştırmazsan, burda o kızı saf salak ilan etmezsen kıskançlığından çatlayacaksın da ondan.
Aaa cok belli insanlara yardimci olmayi dusundugun. Birine beddua ederken digerinin iyiligini dusundugunu soyleyemezsin. Arti senin yaptigin insanlara yardimci olmak degil. Onu bunu takibe alip, kim ne yapiyo diye arastirmak, komsuya saf salak demek, ne zamandan beri insanlara yardimci olmak oldu?insanlara yardımcı olmak her insanın görevi kocan seni aldatıyo ve sen asalak gibi yasıyosun hangi onurlu kadın bunu kaldırır umarım sana aynısı olur ve sen gözlerini kapamayı tercih edersin bakalım nasılmıs ben kıza yardımcı olmayı düsündüm en azından
Aynen katiliyorum kendi etrafindakiler saf salak kendi cin masallah ..Ben buna anca sark kurnazi derim ..Kurnazlikla zeka ayni sey degil maalesef ..Kocasi icin bile demedigini birakmadi yok kokuyomus ,yok safmis ..Keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler..Aaa cok belli insanlara yardimci olmayi dusundugun. Birine beddua ederken digerinin iyiligini dusundugunu soyleyemezsin. Arti senin yaptigin insanlara yardimci olmak degil. Onu bunu takibe alip, kim ne yapiyo diye arastirmak, komsuya saf salak demek, ne zamandan beri insanlara yardimci olmak oldu?
face hesabı büyük ihtimalle çalınmıştırkızlar annemin nerdeyse 50 senelik komsusunun kızı annesiylede hem samimiyiz hemde evlerimiz bitişik neyse konuya gelelim
bu kız kactı annesi köye diye vermek istemedi kız biraz kendi halinde diyelim tabiki saglıklı sıhatli ama biraz yavaş neyse hemen barısıldı dügün oldu damadı gördük damat kıza göre cok yakısıklı diyim size hatta dedim vaybe bu yakısıklılıkla bu kızla evlenmis helal olsun demek cok zeviyo dedik
kızı fayten ekleyelim dedim önce esinin profili cıktı bi baktık cocugun tüm yazıları acık herkez görüyo
ama sürekli kontor isteyen yazsın iste güzel kızlar benimdir para var huzur var gecenin dörtüi elimde viskim hayat bana güzel sürekli
kızlara yazmıs arayın bulusalım bi kız yanlızım yazmıs buda ben senin icin herseyi yaparım yazmıs
cagrı atın arıyım kontor ısteyın kızlar falan
tabi biz kardesimle sok dedik yazık günah annesi hep bizde samimiyiz buda nasıl söylenir dedik belki düzelir 1 sene olmustu bakalı bugun bi arkadasıma yazarken daha önce girilmis oldugu icin o damadın adı cıktı dedim bibakıyım ooo aynı azıtmıstı azıtmıs bide ekli arkadasları hep aynı cevrede yani kimse demiyomu sen evli adamsın ya 3 sene olmus ayıp diye
simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi
yani annesi baabsı böyle biseyde arkasında bu yüzden yazdım bunu kadının zaten cocugu ev vermedi diye ailesini aramıyo bi kızları kaldı onunda basında böyle bisey var sizce bi yanım hic annesine söyleme diyo bi yanımda yazık günah diyo
ne olcak muhetmelen kıza yasaklamıstır faceye e bakmayı
O nasil komsuysa artik dedektif gadget mubarekO kadar yıllık evliyim hiç komsularimin kocalarinin profillerine bakmadım :)
Helal olsun gerçekten,bu kadar güzel cevirilebilirdibir varmış bir yokmuş çok uzak bir ülkede pıtırcık komşu kızı varmış biraz safça ve narince imiş. kocası bu kızı göz göre göre aldatıyormuş,birgün annesine gitmiş aynı zamanda lazer epilasyona da gidiyomuş,annesi de ben sponsorun olayım demiş ama kız kocasını öyle çok seviyormuş ki gözü hep telefondaymış o arayacak diye.annesinin ne dediğini duymamış.kızın annesi de limoncunun annesine ağlamış, bak senin pamuk prenses gelince böyle mi yapıyor benim uyuyan güzelin gözü hep telde demiş.
gökten üç elma düşmüş,diğer ikisinin nereye düştüğü bilinmez ama üçüncüsü kesin benim başıma düştü ki urduca-çince karışımı bir metin çevirisi yapmaya çalışıyorum.