komşumun aldatılan kızı

bir varmış bir yokmuş çok uzak bir ülkede pıtırcık komşu kızı varmış biraz safça ve narince imiş. kocası bu kızı göz göre göre aldatıyormuş,birgün annesine gitmiş aynı zamanda lazer epilasyona da gidiyomuş,annesi de ben sponsorun olayım demiş ama kız kocasını öyle çok seviyormuş ki gözü hep telefondaymış o arayacak diye.annesinin ne dediğini duymamış.kızın annesi de limoncunun annesine ağlamış, bak senin pamuk prenses gelince böyle mi yapıyor benim uyuyan güzelin gözü hep telde demiş.

gökten üç elma düşmüş,diğer ikisinin nereye düştüğü bilinmez ama üçüncüsü kesin benim başıma düştü ki urduca-çince karışımı bir metin çevirisi yapmaya çalışıyorum.

Ağzına sağlık kadesa. Mevzuyu limoncu28 den daha güzel ve açık anlatmışsın. :KK48:

O kadar yıllık evliyim hiç komsularimin kocalarinin profillerine bakmadım :)
valla bence fesatsınız tüm yazıları oku öyle yaz kızın faysini eklemek icin baktıgımda ikiside cıktı kızın bekarlık soyadı ve evlendigi kisinin soy adı aynı o yüzden yazınca 2sininde cıktı bende önce kızınkine baktım ama arkadas eklemeye kapalı yapmıs bende dedim ki esine yazıyımda söyle esine beni eklesin yazıcaktım ama oo ne görüyim adam ucmus

yani öyle herkezi kendiniz gibi bilmeyin

Sizin gordugunuzu baskasi da goruyordur elbet. Ne diye araya girip kizin ailesine/annesine soyleyeceksiniz ki? Isguzarlik denir buna ki hic sevmem.

valla bence fesatsınız tüm yazıları oku öyle yaz kızın faysini eklemek icin baktıgımda ikiside cıktı kızın bekarlık soyadı ve evlendigi kisinin soy adı aynı o yüzden yazınca 2sininde cıktı bende önce kızınkine baktım ama arkadas eklemeye kapalı yapmıs bende dedim ki esine yazıyımda söyle esine beni eklesin yazıcaktım ama oo ne görüyim adam ucmus

ayyy elalemin adamına mesaj atıp eşin bni eklesinmi dicektin:KK57:alemsin kız madem bu kdr yakın anneler birbirine kızın numarası sende niye yok.

Sizin gordugunuzu baskasi da goruyordur elbet. Ne diye araya girip kizin ailesine/annesine soyleyeceksiniz ki? Isguzarlik denir buna ki hic sevmem.
kızın kuzenleri falan hepsinin facesi var ama muhtemelen aman görselerde bizden bulmasın biz söylemeyelim gözündeler hep böyle olmustur aman benden duymasın modundalar
bide cocukta kız ekli hatta kızın facesinde önce esinin adı sonra kızın adı sonra soyadı yazıyo yani o cocukla yazısan digr paralı kızlar adamı profılıne bakınca evli oldugunu görürü esinin profilinde gelinlik damatlı kına gecelı resimleri hep var bu cocukla konusan kızlar bunun evlılıgını bılır cünkü cpcugun adını yazdıgında kızın profılı cıkıyo gelın cık 2 ısımlı profıl acmıs yanı once esı sonra kızın adı sonra soy adı

kızın kuzenleri falan hepsinin facesi var ama muhtemelen aman görselerde bizden bulmasın biz söylemeyelim gözündeler hep böyle olmustur aman benden duymasın modundalar
bide cocukta kız ekli hatta kızın facesinde önce esinin adı sonra kızın adı sonra soyadı yazıyo yani o cocukla yazısan digr paralı kızlar adamı profılıne bakınca evli oldugunu görürü esinin profilinde gelinlik damatlı kına gecelı resimleri hep var bu cocukla konusan kızlar bunun evlılıgını bılır cünkü cpcugun adını yazdıgında kızın profılı cıkıyo gelın cık 2 ısımlı profıl acmıs yanı once esı sonra kızın adı sonra soy adı
Iste hersey ayan beyan ortada. Siz gidipte annesine damat senin kizi aldatiyor deseniz emin olun suclu cikarsiniz. Bir bakmissiniz kizini kiskanan komsu kizi oluvermissiniz. Olaya biri mudahale edecekse bile o kisi siz degilsiniz. Karismayin.

Bence sus artik ya. Hala yaziyorsun soyleyeyim mi annesine diye. O kadar insan seni uyardi. Yaptiginin uzerine vazife olmadigini ve cirkin bir davranis oldugunu. Sen bu yazilanlardan da akil almaz, gider karistirirsin ortaligi. Senin gibisinden korusun rabbim. Bu ne ya. Sen resmen o kizi kiskaniyorsun kocasi yakisikli diye. Baska birsey degil. Kizla arkadas bile degilsin, kalkmissin burda kizin iyiligi icin yapiyormus havalarina giriyorsun. Tam saçı başı yolmaliksin.

Daha heyecanli ve de atraksiyonlu konular beklerdim limoncudan :KK66: baydi bu konu cunku

niye kavga çıkarayım elalemin konusu için ilahi limoncu

Vicdanınız o kadar el vermiyorsa konuyu kendi annenizle paylaşın.. Anneler bu konuda daha tecrübeli daha doğru yön gösterebilir bence. Siz kendi kendinize bişey yapmayın bence. Sonra arabozan fesat olursunuz, herkes iyi siz kötü olursunuz ...

kızlar annemin nerdeyse 50 senelik komsusunun kızı annesiylede hem samimiyiz hemde evlerimiz bitişik neyse konuya gelelim

bu kız kactı annesi köye diye vermek istemedi kız biraz kendi halinde diyelim tabiki saglıklı sıhatli ama biraz yavaş neyse hemen barısıldı dügün oldu damadı gördük damat kıza göre cok yakısıklı diyim size hatta dedim vaybe bu yakısıklılıkla bu kızla evlenmis helal olsun demek cok zeviyo dedik

kızı fayten ekleyelim dedim önce esinin profili cıktı bi baktık cocugun tüm yazıları acık herkez görüyo
ama sürekli kontor isteyen yazsın iste güzel kızlar benimdir para var huzur var gecenin dörtüi elimde viskim hayat bana güzel sürekli
kızlara yazmıs arayın bulusalım bi kız yanlızım yazmıs buda ben senin icin herseyi yaparım yazmıs
cagrı atın arıyım kontor ısteyın kızlar falan

tabi biz kardesimle sok dedik yazık günah annesi hep bizde samimiyiz buda nasıl söylenir dedik belki düzelir 1 sene olmustu bakalı bugun bi arkadasıma yazarken daha önce girilmis oldugu icin o damadın adı cıktı dedim bibakıyım ooo aynı azıtmıstı azıtmıs bide ekli arkadasları hep aynı cevrede yani kimse demiyomu sen evli adamsın ya 3 sene olmus ayıp diye

simdi napsak yazık günah kız göz göre göre aldatılıyo annesi babası gene öyle arkasındaki kız kocasına deli olmus resmen gecen annem öyle ugramıs kızda lazere geliyo annesi demis yeni evlisin gel lazar sponsorun oluyum demis neyse kadın aglamıs bak ya demis seninki sürekli gelir benimki geldi gözü sürekli telefonda kocası arıcak diye annene gelmissin bi sarıl öp anacım de demis annem diyo kızı gördüm yani gözlerimde eli koltugun arkasına dayanmıs heran kaccak gibi duruyo dedi

yani annesi baabsı böyle biseyde arkasında bu yüzden yazdım bunu kadının zaten cocugu ev vermedi diye ailesini aramıyo bi kızları kaldı onunda basında böyle bisey var sizce bi yanım hic annesine söyleme diyo bi yanımda yazık günah diyo

X