komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

bir zarfa para koyup içine not yazın bir çocuğa verin götürüp kasiyere versin
Acaba sizi yanıyorlarmı
Herzaman gittiğiniz bir marketese hani
Birde o komşuyla aciiillll iliskinizi kesin

Ben de gıda sektöründe çalıştım.

Hırsızlık yapıldığı bir market görevlisi tarafından farkedildiği taktirde kamera kayıtlarına başvurulur. Zaten o kayıtlarda yüzünüz de görünür %90 ihtimalle. Mağaza sorumlusunun insafına da kalabilir. Ayan açık bir hırsızlık kamerada görünmüşse neden polise verilmesin ki??

Bence aldıklarının parasını ver olayı da anlat, sonra çok geç olabilir !!

Güzel arkadaşım, ne demek komşum yüzünden? Hala marketin içindeyken, kadın al bunu çantana at diyor, ve sen dediğini sorgulamadan yapıyorsun. Kendi aklınız yok mu? Ya ne saçmalıyorsun sen demediniz mi?

Ya kapıdan geçerken çantanız ötseydi. Markette kamera yok mu?

Şimdi de tek derdiniz polisi mi? O peynir çikolata kimin boğazından geçecek. Haram mal, emin olun, 2 getirse 8 götürür girdiği evden.

Saçma sapan insanlarla da arkadaşlığı kesin. Çok ihtiyaç sahibiymiş, peynir ve çikolata çaldırıyor.

Komşun yüzünden mi? Komşun sana şurdan atla dese atlayacak mısın ? Haram helal kavramını bilen insan,kendi değerleri olan insan bir saniye şaşırmaz.Çantan dolup taşana kadar o paniği !! üzerinden atamadın mı?.Yani iyi cesaret.

o panikle çantama attım yazmışsın , , , çantana atmasaydın paniğe girmezdin. .

herkes söylemiş . . parasını gidip acilen ödemelisin.

yuhh komşun senin çantana atıyor.. sen de bunu kabul edip o marketten çıkıyorsun.
Bunun adı ne biliyorsunuz ben söylerken utanıyorum ama siz yapmışsınız.
Panik yaptımda ne demek almayın olsun bitsin... ay çok kötüüüü

Ogretim görevlisi falan değilim nerden uydurulmuş bu? Ben gidip parami ödedim ama ne yuzle gitcem o markete unutulmazmi hic

Bir laf vardır.Anneler der o camdan atladı diye sen de mi atlayacaksın.
Hırsızlık yapmıssın.Bunun nasıl bir açıklaması olabilir ki.
Komşum yüzünden de değil.Sana silah zoruylamı yaptırdı.
Bana çok saçma geldi.

Çalışanlar görmese herşeyi gören bi Rabbim var bence gidip helalles parasını öde

Hoşgeldin fake arkadaşş. 20 yaşındasın,profilindr meslek öğretiö görevlisi yazıyor,yüksek lisans filan bu yaşta birde, sonta iş arıyorum, tıbbi srkreterlik filan demişsin ha bu arada 20 yaşında öğretim görevlisi olunurken evlenilmiş ve1.5 yaşında da çocuk var. Konuna gelirsk o da fake zaten de çantana sorgusuz sualsiz atıp komşuna ne suç buluyorsun ürünler komşunun elindeyken panik ne alaka çantanı açıp sen koyuyorsun hadi canım hadi kafa bulacak başka yer bul.

ben olsam polisi ararım.
güvenlik kamerasından kişi tespiti yaptırırım.
hırsızı rezil ederim.

bırakın polisi filan bu vicdan meselesi vicdannnnnnnn.
her durumu kötü olan hırsızlık yapmıyor, her cüzdanını evde unutan da ürünleri çantaya koyup kaçmıyor.
bu boş bulunmak filan değil.
benim komşum çantama bir şeyler atacak ben de o'na uyacağım. paralarım o kadını elimde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…