- 24 Eylül 2010
- 5.855
- 18.849
- Konu Sahibi new_yorker
Niye hep bir ağızdan saldırdığımızı düşündünüz ki. Çoğunluk sizin tavrınızı yanlış buluyor demek ki. Kadının tavrından, harcamasından, ikram ettiği çayından rahatsızsanız gitmeyin olsun bitsin. Bana kadın normal geldi, sizin bu kadar takılmanız ilginç geldi açıkçası.Ne munasebet cnm. Neden birisi birsey paylasinca herkes bir agizdan saldiriyor bunu da anlamiyorum. Tamam benimki bir nevi dedikodu, bir nevi amannn banane deyip gecilecek birsey biliyorum. Ama soyle bir okudugunuz zaman bu denli "tutumlu" birisi normal mi? Bunu normal goruyorsaniz, ben dusunuyorum ki herkes boyle. Ama sanmmiyorum herkes boyle olsun, cunku ben de bir yigin insan tanidim ama kimse bu denli degildi, en azindan iyi maasli insanlar, biricik cocuguna herseyin en iyisini aliyor. Bu denli tutumlu birinin evine rahatca girip cikabilir misiniz? Beraber birseyler yapabilir misiniz? Evine gittigimde bana taa sabahtan, kahvaltilarindan kalma cayi isitiyor, ben icerim kalan cayi diyor, yoo sagol icmeyecegim diyorum, kalkiyorum, icmiyorum zaten. Ayrica benim bildigim arkadas arasinda, komsu arasinda iki-uc kurusun lafi olmaz. Ben yapmam yani. Inanin ben yedirir, icirir, hesabi oder, hediyeler alirim ki ona da aldigim hediyelerin de sayisi, hesabi yok, helali hos olsun, gurbet elde komsum. Karsilik da beklemiyorum ama bu hesaplari, bu cimriligi beni baydirdi.
Bence bir düşünün; o sizi, sizin onu düşündüğünüz kadar düşünüyor mudur...