komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

Barkod okutulmayinca otmez
Degerli esyalara ekstra cipli guvenlik yerlestirilir. Oten odur.

Yahu komşu at çantana ditor bu kişi de atıyor çantasına neymiş panik yapmış ya neden paniklr çantasına atıyor olmaz öyle şey diyemiyor mu zorka mı soktı çantasına. Komşu yüzünden diyor. Gitmiş parasını ödemiş sözde tabi kasaya gitti komşım çal dedi çaldım parasını ödemeye geldim dedi onlarda sağolun dedi bıraktılar tabi canım gel bi daha çal ne olacak sebden kıymetli mi de dediler mi.

Beni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!!

Beni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!!
Hakikaten siz neye kızdınız?
İnsnlar yaptığınızı sizin anlattığınız kadarıyla öğrenip yorum yaptılar.
Yaptığınız hırsızlık parasını ödeyin dediler.
En azından çöpe attıklarınızın neler olduğunu hatırlayıp ödemişsiniz, daha ne?

Sen niye komşunu suçluyorsun ki,o çantaya yiyecek doldururken elin armut mu topluyordu?
Şimdi belki kasiyer,görevliler senin yüzünden sorun yaşayacaklar hesapta sorun çıkınca? Bir de polisi ararlar mı diyosun..Aramazlar.

[QUOTE="sevdacicegi2243, post: 39919633, member: demezBeni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!![/QUOTE]

Şu saatten sonra inanmıyorum sana nasıl bir şey demezler.Yaptığın normal bir şey değil kabullen bence

Evet ama ben hirsiz degil aslada yapmam!! Insan bazen kendini bile kaybedebiliyor bi anlik ne yapcam bilemedim.. sonuçta demeselerde burda gidip ödeyecek tim. Ödedim ve rahatladim. Komşum lada iliskimi kestim. .. durumu anlatinca zaten anladilar beni de tanidiklari için. Ne kadar yargilama meraklisi insanlar var burda ya....

Cantan dolup tasana kadar hic mi komsuna, bu yaptiginin yanlis oldugunu soyleyemedin?
Panik yapmani anlarim da panik yapan insan orayi hemen terkeder, cantasini doldurmaz yani...
Neyse parasini odemissin zaten, bi daha girisme boyle islere. Dogru olan bu duruma dusmeden oradan uzaklasmakti...

Ben para ödedim ve anlattim o yüzden gidip teşekkür bile ettiler. Bizi farkedende olmamis ben o kadar korktum ki herkes üstüme geliyor sandim. 3paket cikolata 1 paket peynir ve 1 paket bebek bisküvi si. Toplamda 25 tl ödedim ve izah ettim herşeyi. Ben hep ordan alışveriş yaparim kimse

Madem sizi tanıyorlardı o zaman cüzdanımı evde unuttum, bunları götüreyim parasını getireyim demek varken yarım akıllı bir komşuya uymanız gerçekten çok yanlış olmuş. Bir daha o komşuyla bence görüşmemelisiniz.

Sebepsiz yere suçlayan herkese allah bin beterini yasatsin... allah herşeyi bilen ve gorendir rabbim biliyo ve görüyor. Hirsiz olsam salak degilim gidip bide para vercek kadar. Allah yargilar sadece siz degil. Herkes xok masum ya zor durumda kaldim fikir istedim laflara bak. Olayi nerelere carptirmislar. He işim gücüm yok cikolatayami kaldim? Allah huzurunda rahatladim siz yargilasaniz kac yazAr? Yüreği paslanmis insanlarr...

Hem hırsızlık yap hem beddua et oh ne ala, sen kimsin ki burada ki insanlara beddua ediyorsun? dün yaptığın şeyin adı hırsızlıktı, hırsıza hırsız denir ne diyelim Mahmut'mu diyelim? ve kimse kimseye zorla hırsızlık yaptıramaz. Bizim yüreğimizi sorgulamak senin haddin değil. Çikolataya mı kaldım derken pahalı şey olsa kalacakmıydın yani?

Konunun başında sürekli kasiyer çocuk gördü vs diyorsun ya polisi ararlarsa diyorsun şimdi de tanıyordum sürekli oradan alışveriş yapıyordum diyorsun.Şaka mısın konu sahibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…