- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
-
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
Alla alla sen kizdin mi simdi bu yorumlara ben anlayamadimda ?!?Allaha havale ediyorum sizi. Ben hatami hatasini duzelttim
Ben hatami hatasini duzelttim derken???Allaha havale ediyorum sizi. Ben hatami hatasini duzelttim
Barkod okutulmayinca otmezİyi de kapıdan geçerken barkod okutulmadıysa öter ki
Benim başka bir mağazadan aldığım cüzdanım vardı, onun ta en iç gözünde bir barkod kalmış okutulmamış
O markete ait olmadığı halde ötmüştü de aramışlardı, sonra içini kurcalayınca fark ettim de söktüm
Bizi kekliyor musunuz siz???
Hakikaten siz neye kızdınız?Beni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!!
Beni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!!
Madem sizi tanıyorlardı o zaman cüzdanımı evde unuttum, bunları götüreyim parasını getireyim demek varken yarım akıllı bir komşuya uymanız gerçekten çok yanlış olmuş. Bir daha o komşuyla bence görüşmemelisiniz.Beni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!!
Sebepsiz yere suçlayan herkese allah bin beterini yasatsin... allah herşeyi bilen ve gorendir rabbim biliyo ve görüyor. Hirsiz olsam salak degilim gidip bide para vercek kadar. Allah yargilar sadece siz degil. Herkes xok masum ya zor durumda kaldim fikir istedim laflara bak. Olayi nerelere carptirmislar. He işim gücüm yok cikolatayami kaldim? Allah huzurunda rahatladim siz yargilasaniz kac yazAr? Yüreği paslanmis insanlarr...