- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
yyaa kusura bakmayın ama çok çok utanç verici. siz niye attınız ki çantaya, hadi attınız niye çıkıyorsunuz marketten, niye koşa koşa kaçıyorsunuz ? ben olsam çantamdan çıkarır komşunun kafasına atardım ve oradan uzaklaşırdım. hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz. ihtiyaç vardır her kes muhtaç duruma düşebilir. ama bir bayanın o kadar çok yapacağı iş var ki,eli ayağı tutuyorsa tabi. ev temizliği, çocuk bakıcılığı, el işleri... edep dersi vermek değil niyetim ama biraz ahlak gerek bu topluma. polis bulsa siz de yanarsınız ki. bunun açıklaması olamaz bence. birde sizin çantada olduğu görünüyorsa eşyaların vay halinize. insan olarak ben böyle bişi görsem gider kendim şikayet ederdim açıkçası
benim öğrenciyken oturduğum yerde bir market vardı, yol üstü, çok kalabalık bir cadde. her gün geçerdim. başka öğrencilerde çok geçer oradan. 2 defa şunu gördüm üniversite öğrencisi,düzgün kıyafetli, ayrı ayrı zamanlarda biri kız diğeri erkek. hızla geçerken kaldırım zaten, tezgahtan meyve alıp uzaklaştılar. yani ben bunda hiç bir mantık görmüyorum. orda tek bir meyve o dükkanı fakir etmez, ama tek bir bedava meyvede bir insanı zengin etmez. kınamayayım Allah çocuklarımızın başına vermesin ama tek bir meyve için kendini küçülten inanları anlamıyorum. toplum olarak malesef hırsızlığın kol gezdiği bir ülkede yaşıyoruz. bunları normal görmeye mi başladık acaba ?