komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

benim öğrenciyken oturduğum yerde bir market vardı, yol üstü, çok kalabalık bir cadde. her gün geçerdim. başka öğrencilerde çok geçer oradan. 2 defa şunu gördüm üniversite öğrencisi,düzgün kıyafetli, ayrı ayrı zamanlarda biri kız diğeri erkek. hızla geçerken kaldırım zaten, tezgahtan meyve alıp uzaklaştılar. yani ben bunda hiç bir mantık görmüyorum. orda tek bir meyve o dükkanı fakir etmez, ama tek bir bedava meyvede bir insanı zengin etmez. kınamayayım Allah çocuklarımızın başına vermesin ama tek bir meyve için kendini küçülten inanları anlamıyorum. toplum olarak malesef hırsızlığın kol gezdiği bir ülkede yaşıyoruz. bunları normal görmeye mi başladık acaba ?

Bence senin pacalar sonradan tutusmus ya polis gelirse diye
acikcasi vicdan yapacak olsan coktan yapardin
bi de soyle bi sey var panik aninda mantikli cevaplar verince insanin panigi yatisiyor diye biliyordum siz kamera acisini bile konusmussunuz yani bilemedim ama gercekten cok tuhaf olmus..
Bir an evvel gidip markete odeyin gecikmesin oraya da soyleyin boyle boyle bi durum oldu panikledim ozur dilerim deyin..

komik misiniz ya ? panikle çantaya attım ne demek ya sen napıyosun diyemedin mi?

düpedüz hırsızlık bu yani cüzdan evde unutuldu diye hırsızlık mı yapılır

Ben de yıllardır mahkeme sektöründe çalışıyorum.Kaç kişiyi yargılıyoruz haberiniz yok tabi.Kamera sistemi olan bir yer ise ve farkedilir ise polise haber verdiklerinde polis araştırır ve muhakkak bulur .Kapıya da gider elbette.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

vakit geçirmeden gidin oraya izah edin acelemiz vardı panikle unuttuk ödemeyi deyin ödeyin rahatlayın .Market müdürü ile görüşün ki işlem başlatmasınlar yanılıp .

Turizm sektöründe çalıştığım dönemdi.Otelde çalıştığım arkadaşım ile bir hafta sonu Holiday İnn oteline kahvaltıya gittik.Ödeme yapmadan çıktığımızı taaa Galeria'nın orada anladık .Hemen döndük ödememizi yaptık.Görevliler farketmemişti bile ama 17 yaşında bile akıl ettik haksız menfaatte bulunmadık .

bundan sonra yorum yapmadan önce, profildeki çelişkilere ve eski mesajlara bakmayı unutmayacağım. "lütfen yardım edin" diye bir konuda açmış, işsizlik yüzünden. ama öğretim görevlisi ve 20 yaş... böyle çelişki olunca hep bi anormallik çıkıyo bu işten

Ay senin aklın yok mu ya arkadaşınız şuradan atla dese atlayacakmısı eğer mağazada kamera varsa ve onun görüş açısına yakanmışsanız arkadaşınızda daha önce böyle şeyler yapmışsa geçmiş olsun diyorum. Daha geçen gün haberlerde gösterdiler birisi sürekli hırsızlık yapıyormuş takipe almış polis mahallesinde yakalamış.
Ben olsam bütün kanallara veririm yakalanmasa bile herkes görür. Ne olursa olsun bir insan hırsızlık yapmamalı.
bunun gerekçesi olmaz olamaz. aldığı şeyde peynir ve çikolata. bana desen ki bebeğine mama aldı birazda olsa anlarım. kadın birde sizin çantanıza koymuş bir şey olursa suç sizin üstünüze akslın diye. belliki tecrübeli bu konularda

O anki panikle çantama attım lafı bana hiç inandırıcı gelmedi. Her ne olursa olsun o an panik olmaya gerek yok ki komşunuza çantaya atmakta ne demek parasını ödemediğim şeyi ne diye çantama atacağım ki diyebilirdiniz. Ayrıca peynir ve çikolata olduğunu söylediniz çanta doluydu diyorsunuz. Demek ki başka şeylerde girmiş o çantaya. Hadi peynir ve çikolatayı panikle çantanıza attınız ya diğerlerini onları da mı panikle attınız çantanıza. Kusura bakmayın ama bana kalırsa kasiyer şüplenip arkanızdan çıkıp bakmasaydı bu durum sizi bu kadar rahatsız etmeyecekti. Ve son olarak ben sizin vicdanınızın rahatsız olduğuna da inanmıyorum sizi sadece eve polis gelirmi korkusu sarmış hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…