- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
-
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
yyaa kusura bakmayın ama çok çok utanç verici. siz niye attınız ki çantaya, hadi attınız niye çıkıyorsunuz marketten, niye koşa koşa kaçıyorsunuz ? ben olsam çantamdan çıkarır komşunun kafasına atardım ve oradan uzaklaşırdım. hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz. ihtiyaç vardır her kes muhtaç duruma düşebilir. ama bir bayanın o kadar çok yapacağı iş var ki,eli ayağı tutuyorsa tabi. ev temizliği, çocuk bakıcılığı, el işleri... edep dersi vermek değil niyetim ama biraz ahlak gerek bu topluma. polis bulsa siz de yanarsınız ki. bunun açıklaması olamaz bence. birde sizin çantada olduğu görünüyorsa eşyaların vay halinize. insan olarak ben böyle bişi görsem gider kendim şikayet ederdim açıkçası
Ben de yıllardır mahkeme sektöründe çalışıyorum.Kaç kişiyi yargılıyoruz haberiniz yok tabi.Kamera sistemi olan bir yer ise ve farkedilir ise polise haber verdiklerinde polis araştırır ve muhakkak bulur .Kapıya da gider elbette.Ben 10yıldır market sektöründe calisiyorum böyle sorunlar çok oldu
1.Eve polis gelmez
2.Yapman gereken yarın gidip ilk isiniz aldığınız ürünlerin parasını ödeyin
Bu sekilde yaparsan sorun olmaz anlayamadigim neden kaçma gereği duydun ya yakalansaydin ben sana söyleyim daha kötü olacaktı
vakit geçirmeden gidin oraya izah edin acelemiz vardı panikle unuttuk ödemeyi deyin ödeyin rahatlayın .Market müdürü ile görüşün ki işlem başlatmasınlar yanılıp .Fake falan degıl gece gece böyle bisey. Uydurcak degılım!!zaten onları calcak kadarda dusmedim yarın gıdıp hepsını odıcem. Komşumla ilişkimide kestim. Vıcdanımı rahat ettırıcem . Polisten korkuyorum kı cunku gerçekten hırsız degılım yapmam da bu kadar ıyı duruma şaşırır ınsanlar yapcagıma .
yanii. oy ki oy.20 yaşındasınız, öğretim görevlisisiniz? yüksek lisans yaptınız? Bu küçük yaşta bu aşırı zekayla bir de hırsızlık yaptınız. MMMMMMM
bunu terstende düzdende okusan çıkan kapı aynı :)Ben çalmadım zaten düzgün oku bence!
bencede neyse..Bu konunun gerçekliğine inanmıyorum fake bence. Yada ..... Neyse
Polısi falan. Ararlarmı ki?
Marketw gidip durumu anlattim ve parami ödedim arkadaş lar..bencede neyse..