komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

Sırf vicdanınızı rahatlatmak için suçu komşuya atmışsınız. Başınıza silah mı dayadı al bunları çantana sok diye?

Insanlık adina bisey kalmamia sizde. Agzi olan konuşmuş ben profilime oyle bisey yazmadim ogretim gorevlisi falan diye. Ben gidip para odedim markete anlattimda kadinida biliyolar vicdanimi temizledik ama siz bu kadar suclamaya nasil temizlersiniz bilemem....

aklimda iki evli hanim belirlendi birden..
ama sanirim yaslariniz kücük. off ne güldüm Allah sizide güldürsün.

Canim kendi profiline bak istersen 20 yaş öğretim görevlisi yüksek lisans ve çocuk var evli yazıyor

Ha bizim gözümüz kör yani öyle mi. KAPI gibi öğretim görevlisi yazıyor yüksek lisans yazıyooor yahu bu kadar insab yalan mı söylüyor acaba. 20 yaşındasın kaç yaşında evlendiysen 1.5 yaşında çıcuğun var burada yardım dilenen konular açmışsın iş arıyorum dite tıbbi sekreterlik diye konun var o işi herkes yapamaz ne ara eğitimibi aldın sen profilindr yazan mı ne doğru ına karar verin gidip ben burdan ürüb çaldım da parasını getirdim dediğinizi hiç sanmam müdürü de mi çağırmadılar normal birşet gibi tamam deyip gönderdiler mi şakamısınız ya

Arkadaşlar profil olayı otamikte kalmış olabilir,bir ara sorun vardı,profil mesajı yazıyordum ve bakıyorum profilim,değişmiş oluyordu.Yaşadığı yer Adana ilköğretim mezunu öğretim görevlisi diye o zaman profil ayarlarında sorun vardı ve yönetim sonradan düzenledi belkide arkadaşın ki o zamandan kalmıştır .

İyi de kapıdan geçerken barkod okutulmadıysa öter ki
Benim başka bir mağazadan aldığım cüzdanım vardı, onun ta en iç gözünde bir barkod kalmış okutulmamış

O markete ait olmadığı halde ötmüştü de aramışlardı, sonra içini kurcalayınca fark ettim de söktüm

Bizi kekliyor musunuz siz???

yok artik bence de gidin parasini odeyin ve ozur dileyip helallik isteyin ufak sey deyip gecistirmeyin allah korusun haram malin cezasi sizden cikmasa da cocuklarinizdan cikar.

insan panikle hata yapabilir haklısınız..

mesela cinayet işleyen katiller de öyle söylüyor, panikle bir an gözüm döndü diyor.
sizinki de panikle olmuş..

eee peki bu panik anında her insan aynı tepkiyi mi verir?
ben panik anında yanlış davranış gösteren insanların akıl sağlığından şüphe duyuyorum.
ya da içlerinde bastırılmış dürtülerin olduğunu düşünüyorum...(katil eğilimli, hırsız eğilimli)

hepimiz insanız, hepimizin paniklediği, telaşlandığı, çaresiz kaldığı anlar oluyor..
fakat herkesin tepkisinin hırsızlık, cinayet, şiddet, kapkaç olmasını beklemek; bunu anlayışla karşılamak saçmalıktan öte gidemez...

ee iyi panik yapmışsın panikle öldürebilirsin, panikle çalabilirsin, panikle kaçabilirsin, panikle dövebilirsin...
bunlar hak verilecek şeyler değil...
bana göre bu panik anında verilen tepkiler saçma olabilir evet ama suç olamaz...
mantıksız davranılabilir evet ama suç işlenemez...

o sebeple sizi anlamıyorlar, anlamıyoruz diye kızmayın..
yaptığınız şeyin hiçbir mantığı yok...
ama panik diyorsunuz, heyecan diyorsunuz...
sığınmayın bunların arkasına...

ve ilk başta söylediğimi tekrar etmek istiyorum, insan panikle hata yapabilir haklısınız...
ama panikle suç işleyemez... işliyorsa ben bu insanın panik diyerek suçunu hafifletmek üzerini örtmek istediğini düşünürüm.. kusura bakmayın..
hata başka suç işlemek başka !

içinizde ki bastırılmış eğilimleri törpüleyin derim...

not: şimdi sizi katil ilan ettim gibi yerlere çekmezsiniz umarım konuyu... sadece bir örnek.... suç teşkil etmesi açısından

bence o komşuyla ilişkinizi en azından mesafeleyin sonra arkete aldıklarınızın parasını ödeyin. resmen o komşu size hırsızlık yaptırmış.

Konu sahibi meslek konusunda doğru söylüyor. Bende mesleğimi güncellemediğim için öğretim görevlisi olarak gözüküyordum, sonradan farkettim. Herhalde oraya öğretim görevlisini bilerek yazan yaşını 20 yapmazdı. Bazılarınız haksız yere bu konuda suçlamış. Ama hırsızlık konusunda malesef hak veremedim sana.

en dandik dükkanda bile kamera var artık..garanti izlendiniz..komşun hırsızmış sende ona uymuşsun..

Allah allah,kendimi senin yerine koydumda,arkadasim al at cantaya diyecek,bende aticam,ustelik birde kacicam beni yakalamasinlar diye..ilginc gercekten,ben olsam deli misin,akluni basina al derdim de,seninde bi an aklin durmus demekki,yoksa sende yapmazdin eminim.komsun icin boyle seyler normal demekki..komsunla iliskini kes..bugun senin yaninda marketten yiyecek araklayan,seni de bu ise alet eden,yarin senin evinden birseyler araklar..uzak dur en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…