komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

Mrb bayanlar bugün komşum yüzünden çok kotu bisey yaptım. Birlikte markete gıttık ben cantamı aldım ama cuzdanımı evde unutmuşum kendisi çok ıhtıyaclı ben eve gıdıp cüzdanımı alacagımı soyledım dur bır dk dedi. Elindeki peynırle cıkolatalı bana aniden uzattı al at dedı nereye dedım cantama uzattı bende panıkle attım:KK43: çok utanıyorum cantam doldu taştı tam çıkarken kasıyer çocuk anlamış gıbı baktı ben çok korktum anıden çıktık ve çocuk pesımızden çıktı bızde farkedince hemen koştuk:KK43: nolcak şımdı polısler bızı gelır bulur mu ne dıycem ben aıleme napıcam kı off of yardımmm:KK43:
anlasalardı o anda hemen müdahale edip durdururlardı sizi de bence onların anlamasını falan geçin gidin aldıklarınızın parasını ödeyin.
anlamadığım bir değil iki değil çantayı dolduracak kadar aklınız nasıl uçtu başınızdan
neden dur demediniz komşunuza

yaptıgınız çok çirkin markette kamera illaki vardır ve kasıyer zaten anlamış kamera kaydını kesin izlemişlerdır ki inşallah ızleyıp bulurlar sızı ama ondan önce umarım sız gıdıp haram olarak eve getırdıgınız malların parasını ödersiniz!!!!!!

sonucu sımdı gördum bıdaha görusmeyın arkadasınızla dogruyu yapmanıza sevındım ayrıca

Yooo sadece komşu değil siz de hatalısınız. Hadi birini öldürüp gömelim dese bunu da yapmayacaktınız herhalde.
Geçende gecenin bi yarısı diasa açıktı öyle bir girdim kilitlememişler ama kasa kapalıydı.
Kasada 4 lira açık çıkmış ne var ne yoksa ortaya döküyorlardı. Gidin verin aldıklarınızın parasını insanlara bunu yapmaya hakkınız yok.
Zaten kameralarda çıkacaksınız.

hakikaten sizin adınıza ben utandım.yaptığınızın yanlış olması değil,polisin kapıya gelmesi ihtimali sizi böyle panikletmiş.
o komşudan uzak durmanızı ve markete aldıklarınızın ücretini ödemenizi tavsiye ediyorum.

Ayol o nasıl paniktir biri bana öyle bir şey yapsa onu rezil ederim orada gerizekalıya bak! Bence gidin hemen itiraf edin içiniz rahatlasın o günahla yaşamaktansa. O komşunuzla da görüşmeyin. Tövbeeee...

bırak o kadınlar görüşmeyi merhaba bile deme.... millete anlatma ama onun böyle bişiy yaptığını.. git markete bi an panik oldum de özürdile parasını ver, bir daha da bu gibi durumlarda gözün açık olsun şekercim panik olma...

Komşu falan değil bu ya arkadaşıyla marketten bi şeyler çalmışlar görevlide bunları görünce etekleri tutuşmuş işte besbelli. Kamera falan varsa polis yakalar diyede korkmuşlar burayada başına gelebilecekleri öğrenmek için yazmış .

Önce peynir ve çikolata koydu dedi sonrada bilmiyorum bakmadım daha neler aldığına dedi. He canım he bizde yedik.

Girmişsin bir günaha eğer gerçekten pişmansan gidersin o markete çocuk yanlışlıkla çantama bunları koymuş parasını ödemek istiyorum kusura bakmayın dersin olur biter. De ben bunların parasını ödeyeceğini hiç sanmıyorum.

20 yaşında hem evli olup, hem y. lisans yapıp, hem nasıl öğretim görevlisi oldunuz?
Üniversite okumaya 14 yaşında başlayacak kadar zeki bir insanın, hırsızlık yaptığında kapıya polis geleceğini bilmemesi çok ilginçmiş.
Eğleniyor musunuz bari?

eminim o paketler senın üzerinde yakalansaydı komşun hiç tanımıyor gibi yoluna devam ederdi

X