komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

yaptığın resmen hırsızlık olmuş ve gelip burda ahkam kesiyorsun. iyi ki gidip ödemişsin yoksa bebek bisküvisi çikolata falan evlatlarına haram lokma yedirecektin.

Beni tanidiklati icin bişey demediler paarayida verdim zaten. Ayrica buraya yazmasaydim keske amma kotu kalpli insan lar doluymuş. Benim bisey calmaya zaten ihtiyacim yok!!

Bu yazılanlar kötü kalpten yazılmadı, kötü' yapılan bir olaya tepki.

Sadece ihtiyaçtan çalınma. Bazen vicdansız olanlar bunu meslek edinmiştir, bazen sözde ahlaksızca bir heyecan yaşamak için , bazen de hastalıktan olabiliyor.
Siz büyük bir hata yapmışsınız. Komşunuzla birlikte aynı derece suçlusunuz.

Parasını ödediyseniz hatadan dönmüş sayılıyorsunuz inşaallah. Yoksa hem hırsızlık yapmış olacaktınız hemde market çalışanlarından kesildiği için hakka girmiş olacaktınız.

Sinirlenmeye hakkınız yok. Alkış toplayamazdınız yaptığınızla.

orda sağlıklı bir bireyin yapması gereken panikle çantaya atmak değil ne diyorsun sen diye karşıdaki insana çıkışmaktır. ya kendi karar veremeyen, olgunluktan yoksun birisiniz ya da size göre bu yadırganacak bir olay değil. parayı gidip ödemeniz güzel bir şey ama birisi size çantana at şunları dediğinde panikle çantaya atmanız acınası bir durum

Konuyu ilk yazdığında arkamızdan dışarı çıktı diyorsun, kasayı bırakıp neden çıksın? Ayrıca madem tanıyorlardı neden polis gelir mi diye soruyorsun, zaten tanıyorlarmış neden tanıdık olduğunu söylemedin en başta? İlk başta çikolata ve peynir dedin, onları attın çantana bebe bisküvisi alıp tekrar aynı şeyi yapana kadar aklın başına gelmedi mi? Bunun vicdansızlıkla ne alakası var? Kimse kimsenin vicdanını sorgulama haddine sahip değil. Birde beddua etmişsin insanlara ne yaplarını bekliyordun?

nasıl izah ettiniz. merak ettim doğrusu.. bunlar çantanıza nasıl girmiş mesela.

beddua etmeseniz. buda yasak hatırlatayım dedim. bunun için ban yiyen var sitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…