- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
ben de eski kozmetik çalışanıyım bu arada onun kadar olmasa da özellikle kendime çok iyi makyaj yaparım ama inanır mısın eşim makyaj yapmamı istemiyo fazlaAdam bıkmış boyalı suratlardan artık senin cildin güzel fondoten sürme, senin gözün güzel bişey sürme, ruj sürme öpemiyorum diyip diyip beni sinir ediyo Genelde çok makyaj yapmıyorum o sebeple bi maskara bi allık takılıyorum Ama tabiki özel günlerde veya gece dışarı falan çıkacaksak beni bi efsaneye dönüştürüyo
Ordaki konuda da adam matematik sorularini cozuyordu bu kadari tesaduf mu acabaValla bu kadar tesaduf olabilir mi ben de anlamadim
Hersey ayni
Kizim kapida adamin gelis saatlerini beklemesi adami asagida yakalamasi adamin napayim selam verdi mecbur konustum demesi falan
Hep ayni
Ne fakesi..oo kız hamileydi bilmem ne sonra fake olduğu anlaşıldı onun o hikaye de doğru değildi
eski nickiniz neydi? yine buna benzer bir konu mu açmıştınız sanki böyle bir konu hatırlıyorum o üyeninde eşi polisti.
o değilseniz taşınmayın zaten son senesiymiş.
buna benzer bir konu daha mı vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum hatta konu sahibinin kocası o kızı hamile mi bırakmış neydi?
Tahmin ettiğiniz üyeyle aynı kişi değiller bu üyelik başkasının, diğer üyeyi konuya dahil etmeyelim
Ben anlamıyorum elin kızı sizin eşinizin matematiginin iyi olduğunu nereden biliyorBenim de matematigim kötü değildir mesela ...ama 15 yıllık çalışma hayatımda ilkokul öğrencisi bile elinde defterle gelmemiştir kapima soru sormaya
gerek görmüyorum kıskanmaya çünkü adam işini yapıyo e tipi de iyi tabi olabilir şansını denemek isteyenler yani, ben o kadar öcü gözüyle bakmıyorum bu olaylara çünkü bana da oluyo usulüyle cevabını veriyorum, karakter meselesi bu sanırım ben eşimin karakterine çok güveniyorum, ama bu demek değil ki asla olmaz, ama eminim ki bi gün öyle bişey olursa zaten artık beni sevmiyo demek olur, keza ben de aynı şekilde.. Olacakla öleceğe engel olamayız o yüzden kendimizi de karşımızdakini de bunaltmaya gerek yok :) Biraz rahat olun size de herkese de tavsiyemhakli adam bikmistir tabi surekli gore gore :) masallah size nazar degmesin muhabbetinize hayran kaldim kiskancliktan bunaltmama olayinizaben hep bundan kaciriyom gibi adamlari
mesleginizi duydugum cok iyi oldu. kozmetik biseyler alirken size danisirim artik
Mat ruj un eşi kızla aldatmıstı hatta kızın hamile vs oldugu çıkmıştıarkadaşım aldatılmakla ne alakası var konunun her kadının başına gelebilir evet aldatılmak gerçek bir durum da o konu baya bir kurguydu bana göre bu konu da öyle bide mügehatun vardı oda öle en son insanları şoke edip gitmişti bunun vicdanla ne alakası var akılla alakası var bence herşeye duygusal bakmayın yahu
Bunu ilk sayfaya koymak lazım her gelen bende dahil aynı konu gibi algılıyor :)Tahmin ettiğiniz üyeyle aynı kişi değiller bu üyelik başkasının, diğer üyeyi konuya dahil etmeyelim
Fikirlerinizi okudum ve kızın sosyal medya da hesaplarından ailesini, akrabasını falan buldum. Acaba ailesine söylesem mi? Yoksa önce önüme alıp herşeyi dedikten sonra ailesine mi haber versem?
Öyleyse siz o eve yerleşene kadar eşinizin bu kizimizla günde kaç soru çözdüğünü bir araştırın derimDaha önce dediğim gibi; ben bu eve geldiğimde eşimle tanışmışlıkları vardı diye. Eşim ilk yalnız oturdu bu evde. Ondan tanıyorlar birbirlerini. Demek ki önceden ne okudun sorularına kadar gitmiş.
Önce kızla konuşun, sonra kızın tavrına göre ailesi ile konuşun.
Hemen aileyi karıştırmak doğru degil, eğitim hayatını da bitirmek var sonunda.
Ama kıza söylerseniz, gerisi onun sorumluluğu olur. Ailesini tanıyor biliyorsa ona göre davranır. En azından ciddiyetinizi anlar
Açıkçası ben "aynı konu" olarak değil ....yazar burda "esinlenmiş" olarak düşünmüştümBunu ilk sayfaya koymak lazım her gelen bende dahil aynı konu gibi algılıyor :)
Hayatta neler neler varAçıkçası ben aynı konu olarak değil ....yazar burda "esinlenmiş" olarak düşünmüştüm
şu an size inanamıyorum gerçekten kızla konuşup kendinizi o kadar küçülteceksniz yaniCesaretimi toplayıp konuşmam gerek o halde. Nasıl yapacağım bilmiyorum ama yolunu bulurum elbet..
şu an size inanamıyorum gerçekten kızla konuşup kendinizi o kadar küçülteceksniz yaniLütfen yapmayın öyle bişey yaa
:)))Bunu ilk sayfaya koymak lazım her gelen bende dahil aynı konu gibi algılıyor :)
Bence susarsan daha çok azıtır . Haddini bilmesi lazım evli adamın arkasından konuşuyor resmen . Sürekli kapıya gelip bişi istemeside değişik yani . Nasıl evli bir adamın arkasından konuşulabilir aklım almıyor , dicem ama benimde eşimle evlendiğimiz ilk zamanlar benzer şeyler yaşadığımız için sessiz kalma derimBilemiyorum gerçekten. Galiba o an ufak çaplı bir şok geçirdim. Şi di düşünüğümde neden sessiz kaldım diyorum kendi kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?