Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Evet, neredeyse aynısı açılmıştı bu konunun ve konu sahibi eşine guvendigini soylerken komsuyla iliskileri ortaya cikmisti, bosanmislardi, cok uzucu idi.. Allah korusun..
Bu konu bende KK ile dalga gecilmeye yeltenilmis hissi uyandirdi nedense

Son düzenleme:
Teşekkürler acıklama icin

kız hırs yaparsa napıcaksın peki?

Kızın ailesi ciddiye almadı, kız da hırs yaptı diyelim. Kız için eşiniz suç duyurusunda bulunacak o zaman. Rahatsız ediyor, peşimi bırakmıyor, diye.
Sonra o ifadeyi ailesine yollayacaksınız.
Yine ciddiye almayacak değiller :)

Bir sürü de etiketlendi kadın bu konuda acısını deşecek gibi.

evet farklı kişiler doğru söylüyorsunuz ama bana nedense bu konu hiç samimi gelmiyor sanki özellikle bilerek taklit edilerek açılmış gibi niye öyle hissediyorum inanın bilmiyorum

O zaman tecrübeniz var. Peki siz hangi yol izlediniz o zamanlar?

zaten sizin kocacıklarınız nedense hep sütten çıkma ak kaşık, kızlar f*h*ş* dimi zaten???
üniformalı erkekleri çekici buluyorum cümlesi evet olabilir ama apartmanın içinde hem de senin dairenin önünde karşı komşuma hastayım dediğini hiç sanmıyorum. biz de kıza sektirelim diye bunları sen eklemiş olmayasın???

Bir sürü de etiketlendi kadın bu konuda acısını deşecek gibi.
Allah'tan siteye epeydir girmiyor, neyse konuyu dağıtmayayım, hatırlatmamı da yapayım şüphelerde buton lütfen, konuları, konulardaki şüpheleri, çelişkileri, üyelerin bunlarla alakalı düşüncelerini takip edemiyoruz çünkü

Cesaretimi toplayıp konuşmam gerek o halde. Nasıl yapacağım bilmiyorum ama yolunu bulurum elbet..

Kızı yalnız gördüğünüz bir yerde,

Geçen apartmanda arkadaşlarına eşimden hoşlandığını söylediğini duydum.
Eğer etrafında dolaşmaya, arabasını gözlemeye. Selam vermek için kapılarda beklemeye, bizi rahatsız etmeye devam edersen, ailen ile görüşmek zorunda kalırım.
Yok daha da ileri giderim dersen, ben de daha ileri giderim, de. Büyük ihtimal ağlamaya yada bağırmaya başlar zaten :)
Bence daha çok bağırmalısın, bütün apartman duymalı, böylece işim kolaylaşır dersin...

O zaman tecrübeniz var. Peki siz hangi yol izlediniz o zamanlar?
Valla ben bir değil bir kaç kere yaşadım yüzleştim direk üstelik biri evliydi . Eşimde arkamda durunca bu konuda hemen kendilerini geri çekmişlerdi . Yoksa aman x in karısı y bizi kıskanıyor arkadaşlığımıza engel oluyor diyorlardı. Kaldı ki hiçbir arkadaşını kıskanmam eşimin aksine kıskanan eşimdir.

Bence kıza artık uzak durmasını uygun bir dille anlatın anlamıyorsa annesine babasına anlatın durumu ,siz niye çekineceksiniz o utansın. Aileside kızının nelerin peşinde olduğunu görsün.

Benim eşim sütten çıkmış ak kaşık diye bir yorumda bulunmadım hiç. O kiz Öyle bir cümle kurduğunda ne yapacağımı bilemedim. Eğer her olay anidan tepki verecek olsaydık belki de hayatımızı yaşanmayacak hale getirirdik. Önce d ebir kişiye yorum yaptım bu konuda; o amda ufak çaplı bir şok geçirdim galiba. Kapıyı kapatıp biraz kendime geldikten sonra neden orada saçını başını yolmadım diye kızdım kendi kendime, ve hala kızıyorum.

Siz bi saç baş yolmadan rahat edemeyeceksiniz gibi, gidin yolun madem.

Diger konuda adam kiza kask alıp gezip tozup esine yalan soylemisti .Kızin facesindeki kasktan cakmıstı durumu .
Arabada orda burda yakınlaşmışlardi .
Konu ne kadar benziyor

Sana cok acik ve net soyluyorum samimiyim.bizde doguda gorevdeyiz ve esimi elimle versem havada kapacaklar. Kendi agizlariyla duyuyorum.bir kac kiz var kendi agziyla vallahi biz polise askere can veririz dedi.iki polis arkadasimiz dogudan iki kizla evlenmek zorunda kaldi. Dogunun kizlarinda memur zihniyeti hadsafhada.ve polislerin askerlerin sivil olsalar bile bellerine bakiyolar silah varmi diye.olmasada anlarlar hemen.oyle fenalar

Kız oralı değil orda öğrenci bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…