Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

kız hırs yaparsa napıcaksın peki?
Onu da göz önünde bulundurmadım değil. Ailesini de dinlemeyecekse bu koz, o zaman korkulur ondan. Sonuçta iş eşim de bitiyor. Umarım öyle durum söz konusu olursa eşim kendisi haddini bildirir.
Anlamıyorum bazı kızların evli bir erkeğe düşmelerine. Artık trend mi oldu nedir..

Kiza kufuru yapistirip hayatini didik didik edip evine gireni cikani takip ettiginize gore sizde saglam pabuc degilsiniz...

Önceden açılan konunun aynısı değil mi?
Kullanıcı adını hatırlasam bakıp karşılaştırıcam bununla. Dalga geçiliyor sanki bizimle.
o konu fake çıktı diye hatırlıyorum ama konu aynı ben aynı kişi olduğunu düşünüyorum yazım tarzlarından dolayı

Ay bu olayın aynısı aylar önce yasanmıstı ve bosanmayla sonuclanmıstı umarım size de olmaz
Eşinize sahip cıkın bogmadan sıkmadan kızın üstüne atmadan
Benzerine yasayanın eşi kızın güzelliğine kapılmıstı kendinize özen gösterin özgüvenli olun ve eşinizi mümkün mertebe uzak tutun kızdan

Canim,
Merdivende karşı komşudan hoşlanıyorum derken videonu çektim tüm akrabalarına atarım karşı komşunun karısıyım ben diye, tehdit et ayrıca bir sürü delillerim var de yaşam tarzınla ilgili tek tek ailene ifşa ederim seni diye soyle gözü korksun.
Gitsin üniden erkek arkadaş bulsun, tecrübeli istiyorsa tecrübe ede ede ustalasır cocukcagizda yazık

Bazı insanlar etik duygusundan oldukça yoksunlar.. macera, heyecan uğruna tüm kriterleri saf dışı bırakıyolar.. bu bence onların yetiştirilme tarzıyla ilgili bi durum yapılacak hiçbişey yok malesef.. Bi önceki yorumumda da bahsetmiştim benim eşim tüm gün kadınlarla yakın temas halinde, asılan da oluyo yazan çizen de oluyo ama ben bu güne dek birine bile müdahale etmedim, eşim bilir napıcağını gidip başında nöbet tutacak halim de yok, bişey yapacak olursa da kendine yapar onun peşine hiç düşemem açıkçası kimse kusura bakmasın.. Bana da asılan oluyo napalım yani oluyo bunlar.. Herkes kendini bilecek ben kimsenin koruyucusu, kontrolörü değilim.. 5,5 yıldır eşimle birlikte yaşıyorum bu güne kadar hiç kıskançlık kavgası yaşamadık.. Çok müdahale etmeyin bence siz de, kocaman adam napması gerektiğini bilmesi lazım

Önceden açılan konunun aynısı değil mi?
Kullanıcı adını hatırlasam bakıp karşılaştırıcam bununla. Dalga geçiliyor sanki bizimle.
O konu başkaydı sanırım . Ama çok benziyor. Kız hamile falan kalmıştı . Ama bahaneler aynıydı .
matematik
test
soru
yardım
sonuç faciaaa

Karşı komşum bana çok çekici geliyor dediğini duyduğun an nasıl sessiz kalabildin?

Kız korkmuyorsa siz neden korkasınız ki?

İlk fırsatta dediklerini duydum, ayağını denk al, seni mahvederim deyin.

eşinin tavırlı olduğunu mesafeli durduğunu söylüyosun ama ben mi yanlış okudum bi yerde durup konuştuklarını gördüm demiştin sanki iş eşinde bitiyo kemalim yapmaz kafasından çık önce kızın karakterinde milyon tane insan var kaçının eşinle muhatap olduklarını bilemezsin eşini gözlemle kızı da gelip gittiğinde tersle kapıyı açma görünce görmezden gel yerini bulur o zaman

Aynen öyle yeni trend bu ...

yaa ne guzel meslek ben olsam sabah aksam makyaj yaptirirdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…