Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Bence konuşmaları duyar duyma rezil etseydiniz ben olsam o dakika patlardım

Haddini bildirseydin ,karsi komsuya bayiliyorum sözünü duyunca ,bu ne cüret bu ne terbiyesizlik!
Rezil etmekle tehdit edin.

Genelleme yapmadan konuşun lütfen

o zaman sizin dediğiniz çok çok farklı bi konu çünkü matruj denilen kişinin eşi askeriyedeydi ve karşı komşusu kız matematik sorusu soruyordu sonra yakınlaşma olmuş aralarında öpüşme falan kadına itiraf etti kocası boşanıp İtanbula yerleşmiş kadın fake falan diyen olmuştu ama değilmiş onun konusuna çok benziyor bu da

Mat ruj un eşi kızla aldatmıstı hatta kızın hamile vs oldugu çıkmıştı
Vicdan derken sizin vicdanınızı değil konu acan yalan söylüyor ise onu vicdanına havale ettim
Neyse mune açıkladı zaten o konu sahibi başkaymış o konudan esinlenmiş sanırım yahu matematiğe kadar aynı ders olabilir mi ? konu birebir aynı çünkü neyse cidden böyle rahatlıyorsa insanlar napalım yapcak bişey yok

evet konu sahipleri farklıymış ama konu birebir aynı hani seri katillerin taklitçileri olur ya onun gibi bişe olmuş o konuya baya takılmıştım ben de çünkü okur okumaz noluyo ya dedim bunu okumuştum ben diye düşündüm

Esine kizin ilgisinden bahsetmekle hata etmissjn hic soylemeden kizla konuşup halletsen daha iyi olurdu. Erkekler bir kadinin kendileriyle ilgilenmesinden etkilenebiliyorlar. Kizi rezil et herkesin icinde hatta ev sahibini bulup onunla konus yaptiklarini sen niye ev degistiresin ki o değiştirsin terbiyesiz. Senin yerinde olsam o merdivenden asagi doverek indirirdim onu.

Bence hemen tasin derim oyle o..s.blar ne yapar ne eder ayartmayi basarir sen her zamn ewde mi beklicen isin olur aklin surekli ewde kalir derim is buyumeden tasin derim

Biride benim esimse erkekler saf oluyo kanarlar bi kerede kanmaz onuncuda o kiz kafaya koyduysa yapar sirf polisin esi sevgilisi oluyum diye Allah bunlari bildigi gbi yapsin ne diyim ya

@turuncupijama nın tavsiyesine uyun derim.. İlk oturduğumuz bina da karşı komşunun ergen kızları bizim kapının yan duvarını rujlu dudakları ile öpmüşlerdi. Önemsemedim. Doğalgazımı kapatmışlar neyse sorunlu heralde bunlar demiştim. Eşime günaydın iyi günler derken beni gördüklerinde kapıyı kapıyorlardı.sonra hiç kafamı çevirmeden gözlerine bakmaya başladım selam sabahı kestiler . Sonra taşındık burda da bebeğim kücük bir arkadaşı benimde bir komsum olsun istedim birgün biri geldi kapıma komşum ben üst kat caprazdayım oğlum ufak tanışalım kaynaşsınlar vs peki dedim eşim inatla eve alma evine gitme kimsenin dedi kızdım ona neyse birgün bizde oturuyoruz. Beni değil eşimi soruyor ne iş yapar nereli nasıl tanıştınız? Kendi kendime haklı binaya hırslı mı hırsız mı taşındı merak ediyor dedim kapadım konuyu birgün beni çağırdı.. Otururken ya dedi eşin hasta mı?
Yoo noldu ki dedim. Canım yanlış anlama gec gittiğini gördüm de dedi.. Dank etti kafama ben senin eşini hiç takip etmiyorum adını bile bilmiyorum hayırdır dedim. Ay sen yanlış anladın vs dedi o gün bitti benim için geçen kapıma gelmiş kahveye gelmiştim dedi kusura bakma alamam dedim kapadım kapıyı.. Ben Hiç kimsenin eşini merak etmiyorum sorgulamıyorum
İnsanlara gerçekten hiç güven yok

Böyle bir konu vardı kıza fırsat verme çok kötü kalpli ona laf sok defolup gitsin

Bizim hukukçular da bir söz vardır “suçu ıspatlanmadıkça kimse mahkum edilemez” diye. Karşı ıspatla gelip benim yazdıklarımı yalanlayamıyorsan senin dediklerin iddia dan öteye gitmez. Yazdıklarına birşey demiyorum sonuçta inanmak senin elinde. Ama her yorum yazana sürekli “her şey aynı” demekle neye varmak istiyorsun anlamış değilim. Her neyse..

Böyle bir konu vardı aynısı hatta, daha yaratıcı olmalısın konu sahibi, üstelik kız üniversite öğrencisiyse eşinizde polis olarak nasıl yardımcı olabilir matematik dersinde anlamış değilim(polisi kucumsemiyorum benim esimde polis )

Önceden açılan konunun aynısı değil mi?
Kullanıcı adını hatırlasam bakıp karşılaştırıcam bununla. Dalga geçiliyor sanki bizimle.
mat_ruj açmıştı konuyu oo daha farklı bi konuydu

Evlilik öncesi ne kadar zaman yalnız yaşadı eşin orada kız da aynı dönem komşu muydu sanki o dönem ne amaçla bilemeyiz ama bi görüşme var gibi şu dönemde kimse kimsenin kapısını bı şekilde pervasızca çalmaz

Çok iyi yaparsın cnm . Eşine söyleme zaten söylersen karşı çıkıp kızı savunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…