Ailesiyle konuşsanız da iyi olur bence haddini bilir . Matematik bilmiyorsa üniversite de matematik ağırlıklı bölümde ne işi var .
Karşı komşum bana çok çekici geliyor dediğini duyduğun an nasıl sessiz kalabildin?
Aaa bosanmıstı en son nasıl fake cıktı ya cok üzülmüştük
ben de eski kozmetik çalışanıyım bu arada onun kadar olmasa da özellikle kendime çok iyi makyaj yaparım ama inanır mısın eşim makyaj yapmamı istemiyo fazlayaa ne guzel meslek ben olsam sabah aksam makyaj yaptirirdim kendime
Evet fake değildi gayet acıklamalar yaptı yeni hayat kurduSanirim o konu fake degil, fake diyen uyeler cikti sadece, konu sahibi de yildi bu tavirlardan da yazmayi birakti diye hatirliyorum.
dıger hesabımın sıfresını unuttugum ıcın yenı hesap acıp yazdım demıssınızde uyelık tarıhınız 2017 ?
bız baska yıldayız o nasıl iş ?
Hesabını daha olaylar olurken kapadı gitti boşanıp istanbula yerleştiği nerde yazıyor ben anlamdım benim gibi inanmayan bir çok insan vardı o konuya olaylar çok hızlı ilerliyordu bir kere kız iki gün için de hamile kalmıştı ilk başlarda inanmıştım ama sonra baktım saçmalıklar silsilesi bu konu da aynı yazım tarzı verilen cevaplar bile aynı bu da son yorumum isteyen inanır konuya napalımo konuyu 54. sayfaya kadar okudum fakelik yok acaba aynı konumu matrujun konusu kadın boşanmış ve istanbulda yaşıyormuş şuan
evlenmeden önce yurtdışındaymışYurtdışında nerede yaşıyorsunuz? Gidip yöneticiye şikayet etmissiniz çoğu ülkede buna gülerler. Erkek geliyor demek hele:)
Himm şimdi oldu. Yoksa buradan gidip bura gibi yer bulsa kötü yanı:)evlenmeden önce yurtdışındaymış
Evet fake değildi gayet acıklamalar yaptı yeni hayat kurdu
Bazen kk daki bazı kadınlar cok acımasız olabiliyor fake diyen yorumlardan usanmıs olabilir tabi[/QUOTE
Konunun ortasın da üyeliğini iptal ettirdi sonra ne ara bu olaylar oldu nereye yazdı usandı tabi çünkü mantıklı cevaplar yazamıyordu artık konunun sonlarına doğru bi çok kişi şüphelenemeye başlamıştı kendisi bizim duygularımızla oynarken acımasız değildi ama tabi doğru
Fake miydi o konu?oo kız hamileydi bilmem ne sonra fake olduğu anlaşıldı onun o hikaye de doğru değildi
Valla bu kadar tesaduf olabilir mi ben de anlamadimya konuya giriş bile aynı aynı yazım tarzı inanmıyorum evet bence aynı kişi
ya en son kız eşinin işyerine mi gitmişti rezalet çıkarmıştı sonra konudan şüphelenenler oldu onlarla tartıştı üyeliğini kapadı gitti sonra nasıl gerçekliği ispatlandı nerde oldu bu olay yaFake miydi o konu?
Aaaaa halbuki gercek diye ispatlanmisti saniyordum .
Vay be
Ne kadar vakit harcayip yardimci olmaya calismistik
Yazik valla bize
arkadaşım aldatılmakla ne alakası var konunun her kadının başına gelebilir evet aldatılmak gerçek bir durum da o konu baya bir kurguydu bana göre bu konu da öyle bide mügehatun vardı oda öle en son insanları şoke edip gitmişti bunun vicdanla ne alakası var akılla alakası var bence herşeye duygusal bakmayın yahugucci Aldatılma acısını bende vaktiyle yasadım ve gercekten sacmalamıssa ki ben full yazdıklarını her sayfayı okumadım anlayısla karsılarım
Allah kimseye yasatmasın ama etinden et kopma acısını hissettigimi bilirim
Mat ruj un hala üyeliği ve yeni actıgı baslıklar vardı kurdugu yeni düzenle ilgili bilgiler vermişti
Zaten fake olsa atılırdı siteden diye düşünüyorum
Yasadıkları fake diyorsanız da onuda kendi vicdanına bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?