- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Fake degil, boşandı, tayin istedi ve istanbula yerleşti.Aaa bosanmıstı en son nasıl fake cıktı ya cok üzülmüştük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake degil, boşandı, tayin istedi ve istanbula yerleşti.Aaa bosanmıstı en son nasıl fake cıktı ya cok üzülmüştük
Teşekkürler acıklama icin:)))
Tekrar yazayım belki görmeyenler görür, bu hanımefendiyle diğer hanımefendi aynı kişi değil, kimse için yüzde yüz garanti vermem ama diğer hanımefendinin konusu fake değildi, kendisiyle görüşmelerim olmuştu o dönem, sizler her konusunu bilmiyorsunuz ama biz biliyoruz, bazı şeyler hızlı ilerliyor diye şüphe çekti ama şunu belirteyim hanımefendi eşiyle alakalı bazı şeyleri geç fark ettiğinden herşey yeni zannetti, bazı olayların yaşanacağı gün gibi ortadaymış aslında.
Neyse bu konu sahibesi başka biri, konular benzer olabilir o kısma birşey diyemem.
kız hırs yaparsa napıcaksın peki?
Onu da göz önünde bulundurmadım değil. Ailesini de dinlemeyecekse bu koz, o zaman korkulur ondan. Sonuçta iş eşim de bitiyor. Umarım öyle durum söz konusu olursa eşim kendisi haddini bildirir.
Anlamıyorum bazı kızların evli bir erkeğe düşmelerine. Artık trend mi oldu nedir..
:)))
Tekrar yazayım belki görmeyenler görür, bu hanımefendiyle diğer hanımefendi aynı kişi değil, kimse için yüzde yüz garanti vermem ama diğer hanımefendinin konusu fake değildi, kendisiyle görüşmelerim olmuştu o dönem, sizler her konusunu bilmiyorsunuz ama biz biliyoruz, bazı şeyler hızlı ilerliyor diye şüphe çekti ama şunu belirteyim hanımefendi eşiyle alakalı bazı şeyleri geç fark ettiğinden herşey yeni zannetti, bazı olayların yaşanacağı gün gibi ortadaymış aslında.
Neyse bu konu sahibesi başka biri, konular benzer olabilir o kısma birşey diyemem.
valla yapılacak şeyi yapmışsınız artık bişey yapmaya gerek yok bence, bundan sonrasını artık eşiniz yapıcak.Peki öneririniz nedir? Şuan kafam çok karışık gerçekten
Annem her zaman "yaşanmayan yok, duyulmayan çok" der...Hayatta neler neler var
Cevremizde yok diye sasırıyoruz ama buraya üye olduktan sonra bi dünya değişik hayat gördüm
O yüzden hic bişey imkansız gelmiyor :)
:)))
O zaman tecrübeniz var. Peki siz hangi yol izlediniz o zamanlar?Bence susarsan daha çok azıtır . Haddini bilmesi lazım evli adamın arkasından konuşuyor resmen . Sürekli kapıya gelip bişi istemeside değişik yani . Nasıl evli bir adamın arkasından konuşulabilir aklım almıyor , dicem ama benimde eşimle evlendiğimiz ilk zamanlar benzer şeyler yaşadığımız için sessiz kalma derim
Cok dogru kim bilir neler neler daha var bilmedigimizAnnem her zaman "yaşanmayan yok, duyulmayan çok" der...
Eşimden yana hiç bir şüphem yok. Ayşe eve geldiğinde veya dişarı da görüğünde doğru dürüst yüzüne bakmaz bile benim eşim. Ama bu kıza çok gıcık oldum. Hatta o merdevenlerde duyduktan sonra nefret etmeye başladım. Resmen eşimi kendine ayartmaya çalışıyor. Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba! Allahım o kadar yüz çevirdikten sonra hala nasıl eşimle konuşabilir. Sizce ne yapmalıyım? Gidip herşeyi yüzüne söylesem mi yoksa başka daire ye mi taşınsak bilemedim .
Allah'tan siteye epeydir girmiyor, neyse konuyu dağıtmayayım, hatırlatmamı da yapayım şüphelerde buton lütfen, konuları, konulardaki şüpheleri, çelişkileri, üyelerin bunlarla alakalı düşüncelerini takip edemiyoruz çünküBir sürü de etiketlendi kadın bu konuda acısını deşecek gibi.
Cesaretimi toplayıp konuşmam gerek o halde. Nasıl yapacağım bilmiyorum ama yolunu bulurum elbet..
Valla ben bir değil bir kaç kere yaşadım yüzleştim direk üstelik biri evliydi . Eşimde arkamda durunca bu konuda hemen kendilerini geri çekmişlerdi . Yoksa aman x in karısı y bizi kıskanıyor arkadaşlığımıza engel oluyor diyorlardı. Kaldı ki hiçbir arkadaşını kıskanmam eşimin aksine kıskanan eşimdir.O zaman tecrübeniz var. Peki siz hangi yol izlediniz o zamanlar?
Benim eşim sütten çıkmış ak kaşık diye bir yorumda bulunmadım hiç. O kiz Öyle bir cümle kurduğunda ne yapacağımı bilemedim. Eğer her olay anidan tepki verecek olsaydık belki de hayatımızı yaşanmayacak hale getirirdik. Önce d ebir kişiye yorum yaptım bu konuda; o amda ufak çaplı bir şok geçirdim galiba. Kapıyı kapatıp biraz kendime geldikten sonra neden orada saçını başını yolmadım diye kızdım kendi kendime, ve hala kızıyorum.zaten sizin kocacıklarınız nedense hep sütten çıkma ak kaşık, kızlar f*h*ş* dimi zaten???
üniformalı erkekleri çekici buluyorum cümlesi evet olabilir ama apartmanın içinde hem de senin dairenin önünde karşı komşuma hastayım dediğini hiç sanmıyorum. biz de kıza sektirelim diye bunları sen eklemiş olmayasın???
Siz bi saç baş yolmadan rahat edemeyeceksiniz gibi, gidin yolun madem.Benim eşim sütten çıkmış ak kaşık diye bir yorumda bulunmadım hiç. O kiz Öyle bir cümle kurduğunda ne yapacağımı bilemedim. Eğer her olay anidan tepki verecek olsaydık belki de hayatımızı yaşanmayacak hale getirirdik. Önce d ebir kişiye yorum yaptım bu konuda; o amda ufak çaplı bir şok geçirdim galiba. Kapıyı kapatıp biraz kendime geldikten sonra neden orada saçını başını yolmadım diye kızdım kendi kendime, ve hala kızıyorum.
Kız oralı değil orda öğrenci bu aradaSana cok acik ve net soyluyorum samimiyim.bizde doguda gorevdeyiz ve esimi elimle versem havada kapacaklar. Kendi agizlariyla duyuyorum.bir kac kiz var kendi agziyla vallahi biz polise askere can veririz dedi.iki polis arkadasimiz dogudan iki kizla evlenmek zorunda kaldi. Dogunun kizlarinda memur zihniyeti hadsafhada.ve polislerin askerlerin sivil olsalar bile bellerine bakiyolar silah varmi diye.olmasada anlarlar hemen.oyle fenalar