• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Ailesiyle konuşsanız da iyi olur bence haddini bilir . Matematik bilmiyorsa üniversite de matematik ağırlıklı bölümde ne işi var .
Karşı komşum bana çok çekici geliyor dediğini duyduğun an nasıl sessiz kalabildin?

Bilemiyorum gerçekten. Galiba o an ufak çaplı bir şok geçirdim. Şi di düşünüğümde neden sessiz kaldım diyorum kendi kendime.

yaa ne guzel meslek ben olsam sabah aksam makyaj yaptirirdim kendime
ben de eski kozmetik çalışanıyım bu arada onun kadar olmasa da özellikle kendime çok iyi makyaj yaparım ama inanır mısın eşim makyaj yapmamı istemiyo fazla :KK70: Adam bıkmış boyalı suratlardan artık senin cildin güzel fondoten sürme, senin gözün güzel bişey sürme, ruj sürme öpemiyorum diyip diyip beni sinir ediyo :KK70: Genelde çok makyaj yapmıyorum o sebeple bi maskara bi allık takılıyorum :KK66: Ama tabiki özel günlerde veya gece dışarı falan çıkacaksak beni bi efsaneye dönüştürüyo :KK66:

Sanirim o konu fake degil, fake diyen uyeler cikti sadece, konu sahibi de yildi bu tavirlardan da yazmayi birakti diye hatirliyorum.
Evet fake değildi gayet acıklamalar yaptı yeni hayat kurdu
Bazen kk daki bazı kadınlar cok acımasız olabiliyor fake diyen yorumlardan usanmıs olabilir tabi

dıger hesabımın sıfresını unuttugum ıcın yenı hesap acıp yazdım demıssınızde uyelık tarıhınız 2017 ?
bız baska yıldayız o nasıl iş ?

Yeni gördüm 2017 yılı olduğunu. Bu üyeliğimi daha yeni açtım. İlk açtığımda konu açamadım ve mail ile hesabımı aktifleştirmekerini rica ettim. Belki diğer hesabımla birleştirdiler bilmiyorum..

Yurtdışında nerede yaşıyorsunuz? Gidip yöneticiye şikayet etmissiniz çoğu ülkede buna gülerler. Erkek geliyor demek hele:)

o konuyu 54. sayfaya kadar okudum fakelik yok acaba aynı konumu matrujun konusu kadın boşanmış ve istanbulda yaşıyormuş şuan
Hesabını daha olaylar olurken kapadı gitti boşanıp istanbula yerleştiği nerde yazıyor ben anlamdım benim gibi inanmayan bir çok insan vardı o konuya olaylar çok hızlı ilerliyordu bir kere kız iki gün için de hamile kalmıştı ilk başlarda inanmıştım ama sonra baktım saçmalıklar silsilesi bu konu da aynı yazım tarzı verilen cevaplar bile aynı bu da son yorumum isteyen inanır konuya napalım

Böyle konular okuya okuya hayattan tiksindim yeminle.

Hayatta herşey insanlar icin ve biri yasadı diye diğeride benzer olayı yasayamaz diye bişey yok

Bilmiyorum cokmu iyi niyetliyim cokmu safım vs ama ben mat ruj un oldugu gibi bu olayın da gercek olduguna inanıyorum

Kötü yorum yazanlarında en kötü binde hatta yüzbinde bir ihtimal bile gercek oldugunu düşünerek cözüm odaklı yorum yapmasını isterdim

Evet fake değildi gayet acıklamalar yaptı yeni hayat kurdu
Bazen kk daki bazı kadınlar cok acımasız olabiliyor fake diyen yorumlardan usanmıs olabilir tabi[/QUOTE
Konunun ortasın da üyeliğini iptal ettirdi sonra ne ara bu olaylar oldu nereye yazdı usandı tabi çünkü mantıklı cevaplar yazamıyordu artık konunun sonlarına doğru bi çok kişi şüphelenemeye başlamıştı kendisi bizim duygularımızla oynarken acımasız değildi ama tabi doğru

ya konuya giriş bile aynı aynı yazım tarzı inanmıyorum evet bence aynı kişi
Valla bu kadar tesaduf olabilir mi ben de anlamadim

Hersey ayni
Kizim kapida adamin gelis saatlerini beklemesi adami asagida yakalamasi adamin napayim selam verdi mecbur konustum demesi falan

Hep ayni

gucci gucci Aldatılma acısını bende vaktiyle yasadım ve gercekten sacmalamıssa ki ben full yazdıklarını her sayfayı okumadım anlayısla karsılarım
Allah kimseye yasatmasın ama etinden et kopma acısını hissettigimi bilirim
Mat ruj un hala üyeliği ve yeni actıgı baslıklar vardı kurdugu yeni düzenle ilgili bilgiler vermişti
Zaten fake olsa atılırdı siteden diye düşünüyorum
Yasadıkları fake diyorsanız da onuda kendi vicdanına bırakıyorum

Fake miydi o konu?

Aaaaa halbuki gercek diye ispatlanmisti saniyordum .

Vay be
Ne kadar vakit harcayip yardimci olmaya calismistik

Yazik valla bize
ya en son kız eşinin işyerine mi gitmişti rezalet çıkarmıştı sonra konudan şüphelenenler oldu onlarla tartıştı üyeliğini kapadı gitti sonra nasıl gerçekliği ispatlandı nerde oldu bu olay ya

Konu ya açıklık getirmek istiyorum. Ve bir daha fake veya kopyalanmış diyenlete cevap yazmayacağım. Benim konum mat ruj denen hesabıyla çok benzerlikleri varmış. Konuyu ilk açtığımda haberim bile yoktu. Diğer üyelerin demesiyle konuya göz geçirdim. Benzerlikler var evet, ama dediğim gibi bu 4 aylık bir süreç. Eşim 7 aydır bu evde oturuyor. Ben yurtdışında yaşıyordum evlenmeden önce. Eşim evi önceden tuttu. Evime gelince bu kızla tanışmışlıkları vardı diye öğrendim. İlk önce iyi niyetli karşıladım. Şüphe duymadım çünkü birinin namusunda yorum yapacak değilim. Sürekli gözüme çarpan birşeyler olmaya başladı. Hatta bir keresinde Konşuma misafirlipe giderken “ben de geleyim mi abla? X de sonradan gelecek mi?” Diye sordu ve ben yine ses etmemiştim. Bu ilk zamanlardı ama şimdi ne safmışım düşünüyorum. Bu tür şeyler katlanınca buraya yazmam geldi içimden. İçimi çok kemiriyor ve son günlerdir uyuyamıyorum bile. İçimi dökmek için ve fikirlerinizi merak ettiğim için buraya yazdım en samimi duygularımla. Amacım atraksiyon aramak olsa konuyu daha heyecanlı haşe getirirdim.
Her neyse, sonuçta inanmak veya inanmamak size kalmış. Ben sadece gerçek fikilerini veren üyelere yorum yazacağım..

gucci gucci Aldatılma acısını bende vaktiyle yasadım ve gercekten sacmalamıssa ki ben full yazdıklarını her sayfayı okumadım anlayısla karsılarım
Allah kimseye yasatmasın ama etinden et kopma acısını hissettigimi bilirim
Mat ruj un hala üyeliği ve yeni actıgı baslıklar vardı kurdugu yeni düzenle ilgili bilgiler vermişti
Zaten fake olsa atılırdı siteden diye düşünüyorum
Yasadıkları fake diyorsanız da onuda kendi vicdanına bırakıyorum
arkadaşım aldatılmakla ne alakası var konunun her kadının başına gelebilir evet aldatılmak gerçek bir durum da o konu baya bir kurguydu bana göre bu konu da öyle bide mügehatun vardı oda öle en son insanları şoke edip gitmişti bunun vicdanla ne alakası var akılla alakası var bence herşeye duygusal bakmayın yahu

Daha oncede subay uzerine acilan bi konu vardi tabi orda kizin annesi falanda biliyodu.sonu cok kotu bitmis bosanmislardi.ilk isiniz kizi cagirin eve yalnizken rezil edin onu hatta korkutun ailene butun apartmana soyliycem diyin

Back