valla bu konuyla ilgili benimde bi hikayem var o yüzden kimseyle en yakınlarımla bile fazla muhabette giremiyorum açıkça çünkü bu devirde kimseye güven olmuyor maalesef komşularımla merhaba merhaba ne evlerine giderim nede evime davet ederim gerek yok şuan ki komşuluklar eskisi gibi değilYali teşekkür ederim umarım getirirkahve haklısın iyi ders oldu ama aynı binadayız mecburen cağırdım normal de mesafe koymuştum selamlaşıyorduk sadece
Yani Allah korusun evinden yuzugunu alacak kadar cesaretliyse tehlikeli olabilir dikkatli olmalisinYali teşekkür ederim umarım getirirkahve haklısın iyi ders oldu ama aynı binadayız mecburen cağırdım normal de mesafe koymuştum selamlaşıyorduk sadece
Küçük bir yer ise, kuyumcularla işbirliği yapma şansınız olabilir.
Küçük bir ihtimal de olsa, kuyumculara bahsedin durumdan, yakın zamanda (ısmınız yuzukte yazıyor ıse daha kolay) satmak için getiren olduğunda, oyalayıp sizi arasınlar.
Ve eminim küçük yer esnafı böyle bir olayda yardımcı olmayı sever. Tabi, satan kişinin tepkisinden çekinmeyecekse.
Ben olsam öyle yapardım.
Daha kurnazca bir hırsızlıksa elbette yakın zamanda ve cevre kuyumcuya da satmaz ama bir ihtimal,denemeye değer...
valla helal olsun acayip fikir vermissiniz... cok mantikli geldi
Modyad allahtan isim var farklı bir alyans gözden kaçmaz ama eğer kızda ise zekidir merkeze gidebilir yada yakın ilçe ve illere gidebilir ama benim yarınki ilk işim kuyımculara gitmek. Yanında ve arayıp sorduğunda inş merdivenlerde fln bulurum diyorum hep inş bir yere bırakır