komşum alyansımı çalmışsa :(

yaklasik 4 senedir evliyim. evliligimin ilk aylarında çok beğendiğim tek taş yüzüğüm kayboldu. çok uzulmustum o esimden oldugu icin cok degerliydi benim icin. hala aklima gelip durur. kaç kere acaba istiare namazi kilip yatsam ruyamda görür muyum diye düşündüm bi türlü yapamadim. gorumcemden supheleniyorum ama kimseye bisey demedim çünkü kesin değil. evimde ki paraya sahip cikan bir insan kendisi tabi yemezler morartmistim 3 yili gecti konuşmuyorum kendisi ile . kimseye de güvenim yok. az kişi ile gorusuyorum onlar gizli takip altında.

Ya kusura bakmasın kimse ama aaa dua mı ne duası fln diye dalga geçen insanları anlamak mümkün değil Rabbimin izni olmazsa polis ne yapsın yada bir başkası bu konuda kimseye taviz vermicem kusura bakmasın kimse lütfen. Kurs hocama danıştım burda bir arkadaşın dediği dua vardı onu okudum. Rabbim izin verirse bir şekilde gelir. Buarada burda detaya inmedim ben durumu farkettiğimde suratımı bile asmadım misafirlerim farketmedi 3 4 kişi arasında konuştuk kapandı. Ben illa şu demiyorum ağır basan var o da önceden yapmış olduğu ve paraya ihtiyacını dillendirdiği için. Ben gayet ii biliyorum kimsenin günahını almamak gerektiğini ve direk şu demiyorum. Şu olabilir diyorum burada ince bir çizgi var ve ben çizgiyi aşmıyorum içim rahat. Hala da diyorum evden çıkar inş. Bunu atlayıp başka şeylere takılan arkadaşlar saldırı modunda sağolsun. Ben Rabbime havale ettim en büyük yardımcımız Odur. Çok merak eden Kuran'da Maide ve Yusuf ve Tarık surelerinde geçen konuların mealine bakabilir.

Elinizden gelen her seyi yapın önce polise mi gideceksiniz gidin elinizden gelen her seyi yaptıktan sonra da tabiki dua etmek Allaha güvenmek Allah'a bırakmak.Tevekkül denir zaten bunada.Yani kadın dua istedi diye laf atmaya gerek yok bence.Yine de yapılması gerekenler söylenebilir dua bilen dua söyleyebilir.En sevdigim seylerden biridir dinimizde zaten tevekkül

Bu arada internete yazarsanız kesin çıkar karşınıza.Geçmiş olsun

Bizim sitede polis memuru bir cift vardi. Hirsiz 3. kata girip silahlari calmisti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…