Modyad aklımdaki şey buydu ama eşim bulunmaz boşver yapacak bişey yok diyordu aynı şeyi sendende duyunca kesin gitmeliyim dedim
kesinlikle gitmelisin.... geçmiş olsun, çok üzüldüm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Modyad aklımdaki şey buydu ama eşim bulunmaz boşver yapacak bişey yok diyordu aynı şeyi sendende duyunca kesin gitmeliyim dedim
Niye ki? Polis bişey yapmaz değil, modyad'ın söylediğini aksine kentteki kuyumculara birer faks çekerek polis yapar. Bunun dışında başka napılabilir dersen, birkaç gün içinde bir bahaneyle bi gün daha düzenleyip aynı kişileri eve tekrar toplarsın. Mutfağın bi köşesine bi yüzük veya şöyle cezbedici bi miktar para bırakırsın çocukların ulaşamayacağı. Millet ordayken bi kayıp olursa muhtemelen aynı kişi yapmış olacağından, polis çağırıp polis gelene kadar kapıyı kitli tutarsın. Üstü aranan şahıs yakayı ele verince polisin de baskısıyla muhtemelen önceki olayı da itiraf eder.Böğürtlen kız bunu yapabiliyormuş. Çözme yolu yok ancak duayla bir çözüm olabilir diyorum polis bişi yapmaz konuşsam olmaz. Akli dengesi bozuk ablanın ailesi durumu aileye bildirmiş yapabileceğim bişey yok
okudum okudum ...konunun sonunda çalanı nasıl bulurum gibisinden bir cümle beklerken finali nasıl dua ve hocaya bağladınız anlam veremedim.Ii geceler. Bugün evimde misafir vardı 15 kişi falan. Alyans ve tek taşım mutfakta bulaşık deterjanı fln koyulan aparatın yüzük koyma yerindeydi. Mutfağa girip çıkan 5 kişiydik. 2 çocuk yetişemezler. 1 akli dengesi bozuk abla 2 yetişkin komşum ve ben. Önce abladan şüphelendik aldı bi yere fln mı koydu diye. Yetişkin olan komşumun birine güveniyorum ona dedim yüzükler yok. O da abladan şüphelendi ona sordu sonra ablanın yanındaki komşumu çağırıp durumu izah ettik eşyalarını aradı ona sordu. Yok diyor görmedim diyor. Diğerlerine ayıp olmasın diye konuyu kapadık. Az kişi kalınca bilmeyen 2 kişiye anlattık biri mutfağa giren kız diğeri annesi. Kızın duyunca tepkisi geçen hafta benimkide kayınvalidemin orda kayboldu oldu. Sonra gittiler evi aradım yok akli dengesi bozuk ablanın abisi aradı komşu kızı bunu yapan dedi daha önce olayı varmış bu tarz. Biraz daha konuşma geçti. Neticede yüzüklerim yok. Alanın geri getirmesi için bir dua var mı? Yarın hocamıza soracağız ama şuan uyuyamıyorum nolur bana yardımcı olun. Varsa bir dua yazın Allah rızası için
Ii geceler. Bugün evimde misafir vardı 15 kişi falan. Alyans ve tek taşım mutfakta bulaşık deterjanı fln koyulan aparatın yüzük koyma yerindeydi. Mutfağa girip çıkan 5 kişiydik. 2 çocuk yetişemezler. 1 akli dengesi bozuk abla 2 yetişkin komşum ve ben. Önce abladan şüphelendik aldı bi yere fln mı koydu diye. Yetişkin olan komşumun birine güveniyorum ona dedim yüzükler yok. O da abladan şüphelendi ona sordu sonra ablanın yanındaki komşumu çağırıp durumu izah ettik eşyalarını aradı ona sordu. Yok diyor görmedim diyor. Diğerlerine ayıp olmasın diye konuyu kapadık. Az kişi kalınca bilmeyen 2 kişiye anlattık biri mutfağa giren kız diğeri annesi. Kızın duyunca tepkisi geçen hafta benimkide kayınvalidemin orda kayboldu oldu. Sonra gittiler evi aradım yok akli dengesi bozuk ablanın abisi aradı komşu kızı bunu yapan dedi daha önce olayı varmış bu tarz. Biraz daha konuşma geçti. Neticede yüzüklerim yok. Alanın geri getirmesi için bir dua var mı? Yarın hocamıza soracağız ama şuan uyuyamıyorum nolur bana yardımcı olun. Varsa bir dua yazın Allah rızası için
geçmiş olsun, kaybolduğu yerde 40 defa Tarık suresi diye biliyorum, ya geri geliyormuş yada olduğu yer rüyanızda gösteriliyormuşIi geceler. Bugün evimde misafir vardı 15 kişi falan. Alyans ve tek taşım mutfakta bulaşık deterjanı fln koyulan aparatın yüzük koyma yerindeydi. Mutfağa girip çıkan 5 kişiydik. 2 çocuk yetişemezler. 1 akli dengesi bozuk abla 2 yetişkin komşum ve ben. Önce abladan şüphelendik aldı bi yere fln mı koydu diye. Yetişkin olan komşumun birine güveniyorum ona dedim yüzükler yok. O da abladan şüphelendi ona sordu sonra ablanın yanındaki komşumu çağırıp durumu izah ettik eşyalarını aradı ona sordu. Yok diyor görmedim diyor. Diğerlerine ayıp olmasın diye konuyu kapadık. Az kişi kalınca bilmeyen 2 kişiye anlattık biri mutfağa giren kız diğeri annesi. Kızın duyunca tepkisi geçen hafta benimkide kayınvalidemin orda kayboldu oldu. Sonra gittiler evi aradım yok akli dengesi bozuk ablanın abisi aradı komşu kızı bunu yapan dedi daha önce olayı varmış bu tarz. Biraz daha konuşma geçti. Neticede yüzüklerim yok. Alanın geri getirmesi için bir dua var mı? Yarın hocamıza soracağız ama şuan uyuyamıyorum nolur bana yardımcı olun. Varsa bir dua yazın Allah rızası için
Kesinlikle evde dahi olsa bırakmayın takmayacaksanızda gizli bir yerde olsun. Bana büyük bir ders oldu. bu devirde kimseye güven yok maalesefBence suphelendigin kisiye kim aldiysa satamaz sertfikali bi alyansti sertifika olmadan kimse bozduramaz diyin degisik oldugunu soyluyosunz zaten satma niyetiyle aldiysa belki birakir. Diger arkadaslarda cok mantikli seylemis onlari okuyunca alternatif bunu sunabildim. Gecmis olsun banada ders olsun bende yuzuklerimi eve girer girmez mutfakta rafa birakirim ve evden cikmiyosam asla alip takmam. Bunu yapmamayi aliskanlik haline getiriyim bende.
Bunu deneyen var mı acaba? Konuyu açarken belki birisi benimde başıma böyle bişey geldi biz şu duayı bulduk fln der mi diye düşündüm. Ve Gece uykum kaçtığı için biraz olsun dertleşmek istedim. Ice çok sağol inş işe yarar.geçmiş olsun, kaybolduğu yerde 40 defa Tarık suresi diye biliyorum, ya geri geliyormuş yada olduğu yer rüyanızda gösteriliyormuş
çok haklısınız,tirilyon olsa kımseye dıyemezdım,asla belli etmezdimBen de sizin misafiriniz olmayı istemezdim.
Sonuçta o gitmiş, o kalmış güvenilir abla varmış falan filan.
Yüzüğü oraya koymak da madem tanımıyorsunuz insanları, davetiye çıkarmak değil midir?
Aklı başında olmayan kız ve ailesini hiç anlamadım.
O kiminle geldi, eşyalarına nasıl bakıldı.
Çok utanç verici.
Tamam üzüldünuz ama; ya misafirleriniz.
Kurunun yanında yaş da yanar misali ben olsam çok alınırdim.Bir daha size kesinlikle gelmezdim.
Belki evinden çıkacak o zaman o insanlara ne diyeceksin.
Şaka gibisiniz gercekten ya. Dön gel duası var elimdeIi geceler. Bugün evimde misafir vardı 15 kişi falan. Alyans ve tek taşım mutfakta bulaşık deterjanı fln koyulan aparatın yüzük koyma yerindeydi. Mutfağa girip çıkan 5 kişiydik. 2 çocuk yetişemezler. 1 akli dengesi bozuk abla 2 yetişkin komşum ve ben. Önce abladan şüphelendik aldı bi yere fln mı koydu diye. Yetişkin olan komşumun birine güveniyorum ona dedim yüzükler yok. O da abladan şüphelendi ona sordu sonra ablanın yanındaki komşumu çağırıp durumu izah ettik eşyalarını aradı ona sordu. Yok diyor görmedim diyor. Diğerlerine ayıp olmasın diye konuyu kapadık. Az kişi kalınca bilmeyen 2 kişiye anlattık biri mutfağa giren kız diğeri annesi. Kızın duyunca tepkisi geçen hafta benimkide kayınvalidemin orda kayboldu oldu. Sonra gittiler evi aradım yok akli dengesi bozuk ablanın abisi aradı komşu kızı bunu yapan dedi daha önce olayı varmış bu tarz. Biraz daha konuşma geçti. Neticede yüzüklerim yok. Alanın geri getirmesi için bir dua var mı? Yarın hocamıza soracağız ama şuan uyuyamıyorum nolur bana yardımcı olun. Varsa bir dua yazın Allah rızası için