komşum alyansımı çalmışsa :(

dua değilde; polis numarası nebilim savcılık numarası falan var olmamı ?

sonuçta hırgızlık hem suç hem günahtır.

ya emin olmadığımız yerde demek istedim,bak talım sende yanlış yazmişsin alınmadığın için olcak muck :) niye alınayım haklısın daha dıkkat edicem yazım kurallarına

sende talım yazmışsın şaka bir yana iyi günler..

Ben de ortalikta durmasin diye hep cuzdanimin fermuarli yerine koyardim tektasimi, ama inanin oradan bile gitti ve arkadaslarin guvenmediginizi eve sokmayin dedigine ters olarak en yakinlarimin bulundugu bir durumda. O ortamda 3-5 kisiydik ama hala aklim almiyot kimseye de konduramiyorum ve aylardik aklima geldikce icim sizliyor.

evet deneyen var ama siz etkilenmeyin diye detayına girmiyim, birinin çok miktarda altını geri geldi , biride rüyasında gördü gelmeyecek bi yerdeydi, dualar Rabbimin vesilesidir, inşallah sizinde yüzünüzü güldürür Allah ım, çok uzun bir sure değil yarım sayfa bile değil.

tatlım ya manevi değeri çok tabiki ama kendimden örnek veriyim benimki wc ye düştü geçen aylarda
biraz öyle böyle idare ettim sonrada yenisini aldım.
tabi şimdi çok dikkatliyim wc ye giderken çekmeceme kilitleyip gidiyorum yine düşerse diye
napalım giden gitti bu kadar üzülme

Dua bilmiyorum ama o komşularınla birdaha görüşme bence

İnşallah çalan kişi pişman olur da geri getirir. Ben sizin yeriniz de olsam mutfağa giren o beş kişiyle bir daha görüşmemek üzere irtibatımı keserdim. Bugün alyansı çalan yarın başka şeyi de çalacaktır belki kim bilir. Hırsızlığı hastalık haline getirenler de var sonuçta.

kapıyı kilitleyip üst arama yapsaydınz..kendileri çalmaya utanmıyorda..aramaya utanacaktınız..en azından kim çaldı ortaya çıkardı..

Ya geri teselli için gelenlerden biri aldıysa? Şüphe çekmemek için öyle yapmışta olabilir.

Benimde geçen gün 150 liram gitti hemde dostum dediğim okurken aylarca evinde kaldığım insan ve oda aynı şekilde gelir kalırdı, ameliyat oldu yardım ettim ihtiyaçlarını gidermeye çalıştım. Daha öncede o varken nişanlımın 100 lirası gitmişti ama düşürmüştür falan dedik konduramadık. Bu defa eminim çünkü o ve kardeşinden başka kimse yoktu evde. Hemde çantanın içinde cüzdandaydı.
Hiçbir şeyde diyemedim sadece resmiyet koymaya çalışıyorum.
Artık kimseye güvenemeyeceğiz

Eğer yüzük evinizde çıkarsa çok büyük günah almış olursunuz şimdi kimseyi suçlamayin o eve giren herkez bunu yapmış olabilir allah alanında ıslah etsin inşallah.

Ah Be Kardeşim misafirli evde mücevher ulu ortaya mı konur??
Telaşeden yaptın diye umuyorum.

Cnm calindigindan eminmisin peki bu cidi bisi gecen bende eve misafir cagarmistim ayni gun yusugum kayboldu haliyle acaba mi diye dusundum her yeri ardim bulamadim bir kac gun gecti ustunden esim dedi lavabonun kenarina koymussun dusecek diye ben aldim ve hic bir essama dokunmaz esim ilk o gun yapti bunu sonra ne yalan soyliyim aklimdan gecen dusunceden utandim Allahtan kimseye bisi dememistim umarim tez zamanda bulursun yada gercekten calindiysa bi sekilde geri gelir .

Atalarımız boşa dememiş eşeğini sağlam kazığa bağla komşunu hırsız çıkarma diye. O kadar yabancı insanın bir arada olduğu ortamda ulu orta yere takılar konulur mu hiç

Iste bu sebeple baskasinin evinde mutfaga ya da diger odalara girmeyi hic sevmem. Bazen adim uyuza cikiyor bu yuzden ama olsun. Varsin el el ustunde oturuyor bir isin ucundan tutmuyor desinler.

Valla hırsızın götürdüğünü getirdiği pek olmaz. Ben bir kere zarf atıp tehdit etmiştim çalınan eşyamı getirmişlerdi. Ama çalma ihtimali olan tek kişi vardı. Tüm misafirler zengindi. Maddi durumu kötü olandan başkası alamazdı. Ancak emin olup zarf atarsan alabilirsin yüzüklerini canım. Yoksa kimse çaldığı şeyi kolay kolay vermez. Bir daha oraya koymazsın artık.

Birde ortamda zarf atın savcılığa verdim diye parmak izinden evde bakıyorlar araştırıyor lar de bakim belki korkar alan geri koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…