- Konu Sahibi Deniz _sevdam
-
Merhaba arkadaşlar,
Yeni evliyim farklı bir şehre gelin gittim ev aldık tabi benim için herşey farklılaştı, şimdi çalışmıyorum ev aldığımız yer tamamen site, her sitede 30 daire var, iki ay oldu henüz merhaba dediğim kişiler dışında kimseyi tanımıyorum, komşuluk sanırım yok, karşılaşınca merhaba demek bile yok yüzüne bakıyorlar insan merhaba, vs der ilginç...aynı şehirde bulunuyorsak candan dostluk kurmak isterim, sizide forumuna bekliyorum, komşuluk çok gerekli mi bilmiyorum ama insan sıcak bir çay kahve içicek candan dostları özlüyor .
Ben kadınlara öyle aman aman bir ayrımcılık, aşağılama yapıldığını düşünmüyorum ki.toplumda o tarz durumlar çok azaldı.kısaca abartı olduğunu düşünüyorum.30 yaşındayim.kimse aşağılamadı, erkeklerden değersiz olduğumu ima etmedi.kadınlar bazen kendi kendine coşuyormuş gibi geliyor.vardır illaki ama erkeğe de var.erkek diye en ağır işleri onlara veriyorlar.kadınlar gibi zırt pırt izin alamıyorlar.Konuyu dağıtmak istemiyorum ama Ferhans şunu söyleyeyim ki, kadınların işgücüne daha fazla ve daha hırslı, amaçlı katılması gerektiğini en çok savunan kişi benim. Birden fazla işkadını derneğine de üyeyim. O yüzden aynı fikirde görünsek de, asla aynı fikirde değiliz. Kadınları işhayatında daha iyi yerlerde görmenin tek yolu var, o da birbirimize destek olmak, işyerindeki taciz, erkekleri kayırma gibi olayların önüne geçmek. Senin yazdıklarınsa dümdüz diğer kadınları aşağılamak. Kadınların işte daha iyi yerlerde olmasının yolu, toplumda da gerçekten saygı görmelerinden geçiyor. Sen sokaktaki kadını aşağılarsan, erkekler hiç durmaz daha da saygısızca davranır (zaten davranıyorlar da). Bu şekilde mi kadınlara saygı inşa etmeyi planlıyorsun? Çok çok yanlış bir yerdesin, söylediklerin doğru görünse de yaptığın diğer kadınlara dümdüz hakaret etmek. Hele ki şu konunun yazdıklarınla hiçbir ilgisi yok. Komşuya selam vermenin, 2 çift laf etmenin, etrafında insan aramanın nesi yanlış? Aynı şeyi bir erkek yapsa ona da hayatın boş yazacak mıydın? Herkesten önce kadınlar kadınlara sözlü şiddette bulunmamalı ki, erkekler de bıraksın. Umarım bundan sonra aklını başına alırsın.
Ev alma komşu al.. Bunun tersini düşünürsek eyvah eyvah, yani kötü bir komşu var ise insana ev değiştittirirKomsuluk yapinca kolumu kaptiriyordum en son
bile isteye çalışmayan arkadaşlarım akrabalarım da var.onlar şikayetçi değiller gayet mutlular.sen niye üzülüyorsun tüm kadınlara onu çözemiyorum.iş arayıp bulamayan gençlere allah en kısa zamanda iş nasip etsin de geç.aramayandan sanane fehans.Sağlık sorunlarındansa birşey diyemem tabi.bazı kadınlar bile isteye çalışmıyor.iş bulamayana da birşey diyemem.
bence de selam vermek arada yaşı bizden çok büyüklerin hatrını sormak medeniyettir.apartmanımda bir teyze var tek beklentisi arada halini hatrını sormaları gülümsemeleri komşuların.sert sert önünden geçip gidenlere üzülüyor anlam veremiyor.o komşuculuk olan ortamlarda yaşamış çünkü .bir çocuğa bile sabah karşılaşınca gülümsesen iyi dersler desen mutlu oluyor.bir daha ki karşılaşma da elim de poşet vs varsa otomatik kapıyı tutup yardım ediyor.kalp kazanmak çok kolay aslında .Komşu görüşmelerini sevmem ama sitede gördüğüm herkese selam veririm , selam vermek - selam almak medeniyettir , insanlıktır, çok şükür güzel bir sitede oturuyorum herkes birbirine saygili , asansörde, ortak alanlarda selamlasir herkes ama kimsenin evine gitmedim bugüne kadar , böyle bir samimiyete ihtiyacım yok
Bazen oluyor iki tane kişi tipi var farklı, biri balkonda görmesinler diye gizli çamaşır asıyor, diğeri 5 metreden insanlara laf atıyorBen de öyleyim. Çok sıkılıyorum. Benim olduğum semt çok sessiz sakin bir semt. Sanki insanlar yaşamıyor da bir yerde saklanıyor gibi. Birisiyle iyi kötü muhabbet kurarsın sıkılınca gel turlayalım dersin vs. Hiç yok. İnsanlar birbirinden mi sıkıldı nedir anlamadım
Saklanıyorlar bu var gerçektenBen de öyleyim. Çok sıkılıyorum. Benim olduğum semt çok sessiz sakin bir semt. Sanki insanlar yaşamıyor da bir yerde saklanıyor gibi. Birisiyle iyi kötü muhabbet kurarsın sıkılınca gel turlayalım dersin vs. Hiç yok. İnsanlar birbirinden mi sıkıldı nedir anlamadım
Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.ben 4 te işen çıkıyorum.o saatten sonra bile ne yapacağımı şaşırıyorum fazla vakitten.bir de evde nasıl vakit geçerdi aklım almıyor.nasıl psikolojileri bozulmuyor ? Gerçi buralarda konu açılıyor.bozulan da çok.bile isteye çalışmayan arkadaşlarım akrabalarım da var.onlar şikayetçi değiller gayet mutlular.sen niye üzülüyorsun tüm kadınlara onu çözemiyorum.iş arayıp bulamayan gençlere allah en kısa zamanda iş nasip etsin de geç.aramayandan sanane fehans.
tövbe yarabbimmm.burada konu açan kadınlarımız boş vakti yüzünden psikolojisi bozulanlar değil.eşleriyle sorun yaşayanlar eş ailesiyle yaşayanlar sağlık sorunları yaşayanlar geçim sıkıntısı çekenler sevgililerinden ayrılıp üzülenler çocuğuyla ilgili sorun yaşayanlar boşanma problemleriyle boğuşanlar vs.vs.bak bu konu sahibi de komşu arkadaş istiyor mesela kendine.bu da bir dert ona.eğitimli eğitimsiz çalışan çalışmayan evli bekar çocuklu çocuksuz her kadın değerlidir.sen bunu anlayınca asıl ozaman medeniyet seviyemiz artacak ferhans.erkeklerin yaptıklarından beterini buradaki kadınlara sen yapıyorsun.bir dur artık lütfen.konu sahibinin konusuna odaklanalım onu konuşalım.Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.ben 4 te işen çıkıyorum.o saatten sonra bile ne yapacağımı şaşırıyorum fazla vakitten.bir de evde nasıl vakit geçerdi aklım almıyor.nasıl psikolojileri bozulmuyor ? Gerçi buralarda konu açılıyor.bozulan da çok.
Yooo arkadaşsızlıktan ve sıkılmaktan konu açanlar da var.kendimi işe yaramqz hissediyorum diyen de.tövbe yarabbimmm.burada konu açan kadınlarımız boş vakti yüzünden psikolojisi bozulanlar değil.eşleriyle sorun yaşayanlar eş ailesiyle yaşayanlar sağlık sorunları yaşayanlar geçim sıkıntısı çekenler sevgililerinden ayrılıp üzülenler çocuğuyla ilgili sorun yaşayanlar boşanma problemleriyle boğuşanlar vs.vs.bak bu konu sahibi de komşu arkadaş istiyor mesela kendine.bu da bir dert ona.eğitimli eğitimsiz çalışan çalışmayan evli bekar çocuklu çocuksuz her kadın değerlidir.sen bunu anlayınca asıl ozaman medeniyet seviyemiz artacak ferhans.erkeklerin yaptıklarından beterini buradaki kadınlara sen yapıyorsun.bir dur artık lütfen.konu sahibinin konusuna odaklanalım onu konuşalım.
Kovit zamanı evde kaldım. (Online ders dışında kalan zamanda) Okumak istediğim çoğu kitabı okudum. Makale yazdım. İki tane battaniye ördüm. Yemek yaptım. Online kurslara katıldım. Kişi sürekli çalışmak zorunda değil bence. İstediğimiz zaman evde kalma hakkımızda olmalı.Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.ben 4 te işen çıkıyorum.o saatten sonra bile ne yapacağımı şaşırıyorum fazla vakitten.bir de evde nasıl vakit geçerdi aklım almıyor.nasıl psikolojileri bozulmuyor ? Gerçi buralarda konu açılıyor.bozulan da çok.
e ara ara hissedebilir.çalışan kadınlar da hissediyor.neyini sorguluyorsun anlamıyorum ki seni.ben mesela bu ara kimseyle görüşmek istemiyorum.bu haftaya değişebilir.Yooo arkadaşsızlıktan ve sıkılmaktan konu açanlar da var.kendimi işe yaramqz hissediyorum diyen de.
Ne güzel.ama maalesef ben sabah evden çıkmazsam hiçbir zaman kendimi yeterince iyi hissedip, birşeylere konsanstre olamıyorum.10 dakikada yapacağım ev işini konsantre okup bütün gün anca yapabiliyorum.eşiyle arasında sorun olana da neden çalışmadın kocana güvendin diye çok sert tepkiler veriliyor ama.Kovit zamanı evde kaldım. (Online ders dışında kalan zamanda) Okumak istediğim çoğu kitabı okudum. Makale yazdım. İki tane battaniye ördüm. Yemek yaptım. Online kurslara katıldım. Kişi sürekli çalışmak zorunda değil bence. İstediğimiz zaman evde kalma hakkımızda olmalı.
Bence çalışmak yada evde olmak değil sorun. Sorun vaktin kıymetini bilmemek.
Henüz çok yenisiniz zaman içerisinde elbette kendinize uygun birisini bulursunuz diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar,
Yeni evliyim farklı bir şehre gelin gittim ev aldık tabi benim için herşey farklılaştı, şimdi çalışmıyorum ev aldığımız yer tamamen site, her sitede 30 daire var, iki ay oldu henüz merhaba dediğim kişiler dışında kimseyi tanımıyorum, komşuluk sanırım yok, karşılaşınca merhaba demek bile yok yüzüne bakıyorlar insan merhaba, vs der ilginç...aynı şehirde bulunuyorsak candan dostluk kurmak isterim, sizide forumuna bekliyorum, komşuluk çok gerekli mi bilmiyorum ama insan sıcak bir çay kahve içicek candan dostları özlüyor .
Sizin için gerçekten zor olmalı. Kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat bir süre sonra bu koşturma sizi yorabilir.Ne güzel.ama maalesef ben sabah evden çıkmazsam hiçbir zaman kendimi yeterince iyi hissedip, birşeylere konsanstre olamıyorum.10 dakikada yapacağım ev işini konsantre okup bütün gün anca yapabiliyorum.eşiyle arasında sorun olana da neden çalışmadın kocana güvendin diye çok sert tepkiler veriliyor ama.
kendi geliri olmayıp eşi psikolojik fiziksel şiddet gösterenlere kızılıyor.aile evine dönemiyorlar aile istemiyor bir gelirleri yok basıp çocuğunu alıp gidemiyor evden.kızılan onlar.kendine ait parası geliri olan çalışmayan kadınlar da var ferhans.ya da ailesi dimdik arkasında olan.Ne güzel.ama maalesef ben sabah evden çıkmazsam hiçbir zaman kendimi yeterince iyi hissedip, birşeylere konsanstre olamıyorum.10 dakikada yapacağım ev işini konsantre okup bütün gün anca yapabiliyorum.eşiyle arasında sorun olana da neden çalışmadın kocana güvendin diye çok sert tepkiler veriliyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?