- 22 Kasım 2022
- 40
- 43
- 3
- Konu Sahibi Deniz _sevdam
-
Malesef gunumuz boyle insan insandan korkar oldu bu yuzden kimse kimseye selam vermiyor. Komsuculuk gerekli ama kalmadi eskisi gibi . Siz baslatabilirsiniz karsi komsunuza vs bi kek yapip tanismaya geldm diyebilirsiniz yada gorunce merhaba diyip sohpet baslatabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar,
Yeni evliyim farklı bir şehre gelin gittim ev aldık tabi benim için herşey farklılaştı, şimdi çalışmıyorum ev aldığımız yer tamamen site, her sitede 30 daire var, iki ay oldu henüz merhaba dediğim kişiler dışında kimseyi tanımıyorum, komşuluk sanırım yok, karşılaşınca merhaba demek bile yok yüzüne bakıyorlar insan merhaba, vs der ilginç...aynı şehirde bulunuyorsak candan dostluk kurmak isterim, sizide forumuna bekliyorum, komşuluk çok gerekli mi bilmiyorum ama insan sıcak bir çay kahve içicek candan dostları özlüyor .
Bende başka şehire gelin gittim ailelerden uzak ama hiç komşu ihtiyacı duymadım.zaten günü cidden yetiştiremiyorum hemen de bebeğim oldu o yüzden bilemiyorum ya benim annem çok içten samimidir heryerde 100 tane komşu bulur gelir gider onlar gelir ben tam aksine evcimen ailem için ugrasiym kafasındaymMerhaba arkadaşlar,
Yeni evliyim farklı bir şehre gelin gittim ev aldık tabi benim için herşey farklılaştı, şimdi çalışmıyorum ev aldığımız yer tamamen site, her sitede 30 daire var, iki ay oldu henüz merhaba dediğim kişiler dışında kimseyi tanımıyorum, komşuluk sanırım yok, karşılaşınca merhaba demek bile yok yüzüne bakıyorlar insan merhaba, vs der ilginç...aynı şehirde bulunuyorsak candan dostluk kurmak isterim, sizide forumuna bekliyorum, komşuluk çok gerekli mi bilmiyorum ama insan sıcak bir çay kahve içicek candan dostları özlüyor .
Herkes çalışsaydı sen nasıl işe girecektin ferhans, rakiplerin artacaktı olaya o yönden bak ve sorun çıkarmaÇalışmayan kişiler günümüzde maalesef çok zor zamanlar yaşıyor.ne eski aile bağları kaldı ne de komşuculuk.gerçi bu devirde çalışmayan kadınların olması da ayrı sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?