- 12 Nisan 2022
- 89
- 97
- 23
- 44
- Konu Sahibi Deniz _sevdam
-
MerhabaMerhaba arkadaşlar,
Yeni evliyim farklı bir şehre gelin gittim ev aldık tabi benim için herşey farklılaştı, şimdi çalışmıyorum ev aldığımız yer tamamen site, her sitede 30 daire var, iki ay oldu henüz merhaba dediğim kişiler dışında kimseyi tanımıyorum, komşuluk sanırım yok, karşılaşınca merhaba demek bile yok yüzüne bakıyorlar insan merhaba, vs der ilginç...aynı şehirde bulunuyorsak candan dostluk kurmak isterim, sizide forumuna bekliyorum, komşuluk çok gerekli mi bilmiyorum ama insan sıcak bir çay kahve içicek candan dostları özlüyor .
Komşu gerekli tabi ama buna değecek insanlar mı bilemeyiz.. sağınızdakini solunuzdakini gözünüz tuttuysa bi gün bişey yapın dağıtın alt kata üst kata falan.Merhaba arkadaşlar,
Yeni evliyim farklı bir şehre gelin gittim ev aldık tabi benim için herşey farklılaştı, şimdi çalışmıyorum ev aldığımız yer tamamen site, her sitede 30 daire var, iki ay oldu henüz merhaba dediğim kişiler dışında kimseyi tanımıyorum, komşuluk sanırım yok, karşılaşınca merhaba demek bile yok yüzüne bakıyorlar insan merhaba, vs der ilginç...aynı şehirde bulunuyorsak candan dostluk kurmak isterim, sizide forumuna bekliyorum, komşuluk çok gerekli mi bilmiyorum ama insan sıcak bir çay kahve içicek candan dostları özlüyor .
Apartmanda da kafanız aynı şekilde çalışmış ki aynı apartmanı seçmişsinizKursta bir hobimiz uyuyor ki aynı sınıftayız değil mi? O zaman birlikte biseyler paylaşabiliriz. Okuyup anlamanizda sıkıntı var sanırım.
Millet de herkesi kötı yaptım.oldu canım bir siz iyisiniz bir siz aklı başındasinız.diğer herkes dedikoducu, kavgacı.Ben konu sahibesine hak veriyorum, şöyle 2 lafın belini kırabileceğin komşu gayet güzel bir şey. Sohbet istersen de buluşma ,trafik derdi yok 5dkda yanındaBizim yazlıktaki komşuluk ilişkileri çok çok güzeldir nazar değmesin, 2. bir yazlığımız da var ama sırf o yüzden 1 numarayı tercih ettiğimiz oluyor. Herkes 6 gibi denize girilen tarafa geliyor isteyenler denizde sohbet ediyor, isteyenler kayaya tünüyor isteyenler kumda duruyor
Komşuluk, ahbaplık ölmüş bu ülkede gerçekten yorumlar asosyal ötesi
Ferhanssss çalışmıyorum keyfim bey de yokkkkkkkÇalışmayan kişiler günümüzde maalesef çok zor zamanlar yaşıyor.ne eski aile bağları kaldı ne de komşuculuk.gerçi bu devirde çalışmayan kadınların olması da ayrı sorun.böyle bütün gün ne yapsam diye düşürür durursunuz işte.bu arada gelin gitmek nedir babanneler gibi. Evlendim desenize şuna.belli geleneksel bir kişisiniz.
Nereye gelin gittinizBazen hiç kimseyi görmüyorum bazen de gördüğüm kişiyi tekrar görmüyorumkalabalık bir komplex yer burası.... Yaşlı bir teyze ile ayak üstü sohbetim oldu, herşeyi sordu, Birgün davet edicektim vazgeçtim
İşten mi çıktınızFerhanssss çalışmıyorum keyfim bey de yokkkkkkkbu seni rahatsız ediyor biliyorum ama durum bu
Sağlık sorunlarından çalışmıyorum uzun zamandır. Konu bu değil ki saldırmasından herkes bıktı evli Kadınlara ya da ev kadınlarına. Doktora yapmış arkadaşlar var burada. Onlar sorun etmiyor ferhansa dert oldu aylardır amaİşten mi çıktınız
Ben yeni olduğum için tanımıyorum kendisini sadece sizi çalışıyor gibi hatırlıyordum o yüzden sordum kendisi çalışıyormuymuş mesleği falan neki derdi ne ev hanımlarıylaSağlık sorunlarından çalışmıyorum uzun zamandır. Konu bu değil ki saldırmasından herkes bıktı evli Kadınlara ya da ev kadınlarına. Doktora yapmış arkadaşlar var burada. Onlar sorun etmiyor ferhansa dert oldu aylardır ama
Sağlık sorunlarındansa birşey diyemem tabi.bazı kadınlar bile isteye çalışmıyor.iş bulamayana da birşey diyemem.Sağlık sorunlarından çalışmıyorum uzun zamandır. Konu bu değil ki saldırmasından herkes bıktı evli Kadınlara ya da ev kadınlarına. Doktora yapmış arkadaşlar var burada. Onlar sorun etmiyor ferhansa dert oldu aylardır ama
Tavsiye etmem, o da sıkılıyorsa bu sefer önünü alamazsınız zaten meraklı biriymiş yeni bir kaynananız oluverir. Komşuculuk da hiç sevmem, ev müsait mi değil mi belli değil çat diye kapıya gelebiliyorlar falan. Zaten binadakilein yaş ortalaması benden yüksek ama gerçekten arkadaş olabileceğim biri yoksa sırf komşu diye gelip gitmezdim.Bazen hiç kimseyi görmüyorum bazen de gördüğüm kişiyi tekrar görmüyorumkalabalık bir komplex yer burası.... Yaşlı bir teyze ile ayak üstü sohbetim oldu, herşeyi sordu, Birgün davet edicektim vazgeçtim
Aman napcan başa belaMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?