- 17 Nisan 2016
- 1.028
- 2.628
- 133
- Konu Sahibi Deniz _sevdam
-
Komşuluk hakkına çok önem verirdim yani iyi olmayı her zaman çok isterdim. Ama evlendikten sonra anladım ki komşuluk benim bildiğim gibi bir şey değilmiş. Yada daha benim karşıma öyle biri çıkmamış olabilir.Benim karşı komşu da gece 1 de bir şey istemek için arıyordu, geceleri arıyordu genelde. Bir de eşim hakkında saçma sapan şeyler söylemeye başladı, eşimi tanımamasına rağmen laubali tavırlar sergilemeye başladı. Ben de uzak durdum, kestim samimiyeti, memnunum komşusuz yaşanıyor valla.
Valla bilemiyorum ama çok rahatsız edici. Benim eski evimdeki komşular çok iyiydi ama yeni evli olduğum için çekiniyordum biraz, güvenememe durumu da vardı. Şimdi olsa onlarla samimi olurdum. Ama burdakiler acayip.Komşuluk hakkına çok önem verirdim yani iyi olmayı her zaman çok isterdim. Ama evlendikten sonra anladım ki komşuluk benim bildiğim gibi bir şey değilmiş. Yada daha benim karşıma öyle biri çıkmamış olabilir.
Çok dikkat edin öyle kişilere. Muhakkak giriş çalışlarınızı da gözetliyordur komşunuz.
Kesinlikle çok rahatsız edici ya. Çocuğum yok mesela evime ya annemler gelir ya da arada kv gelirler. Onda bile ses çok geliyor demez mi bana ?Valla bilemiyorum ama çok rahatsız edici. Benim eski evimdeki komşular çok iyiydi ama yeni evli olduğum için çekiniyordum biraz, güvenememe durumu da vardı. Şimdi olsa onlarla samimi olurdum. Ama burdakiler acayip.
Ve o komşumun altomda komşu da geldi bana dedi ki “ Senin alt komşunun kızları bemin tepemde ip atlayıp spor yapıyorlar. Gelde bunlarla uğraş. Taşlı başlı kadın hepsi. Hepsinin 3 er 4 er tanençocuğu var benim yaşımdaValla bilemiyorum ama çok rahatsız edici. Benim eski evimdeki komşular çok iyiydi ama yeni evli olduğum için çekiniyordum biraz, güvenememe durumu da vardı. Şimdi olsa onlarla samimi olurdum. Ama burdakiler acayip.
Aa deli mi ne? O kadar da değil ya.Kesinlikle çok rahatsız edici ya. Çocuğum yok mesela evime ya annemler gelir ya da arada kv gelirler. Onda bile ses çok geliyor demez mi bana ?
Onu da geçtim kadın gece gündüz bizim evden su sesi geliyor diye rahatsız oluyor. Onun yüzünden 2 ay saçlarımı kurulamadım makinenin sesinden rahatsız olmasın diye ama baktım sonu yok.
En sonunda da annem kalp krizi geçirdi. Annemlere gidecektim tüm hafta hastanedeydik O hafta evim leş gibiydi erkenden 9 30. 10 gibi elektrik süpürgemi açtım hemen bana mesaj yazdı. Sabahın köründe makine mi açılır diye. İnanır mısın 10 aylık evliyim ilk kez öyle bir şey yaptım sadece zazuriyetten. Sonra numaramı değiştim onu da her yerden engelledim
Sanki kendilerinin hiç bebekleri olmamış ya. Bizim en alt kattaki kızım 2 tane öyle bebeği var. Her kat ta ki 4 ve 5 katlar bile kızın bebeklerinden şikayetçilerAa deli mi ne? O kadar da değil ya.
Benim bir arkadaşım da sabah yazmış komşu durmuyor diye. Arkadaşımın 2 bebesi var haliyle koşturuyorlar, bunlar da sürekli kavga çıkarıyormuş. E insanlar napsın bebe bunlar 1 yaşında 2 yaşında bebeği nasıl durdursunlar
Öyle bi dogru yorum yaptinkiKomsuculuk kotu ama komsuluk iyidir… ama eskiler kalmadi sanki hele buyuk sehirlerde.. kim kimin kapisini calip 2 yumurta isteyebiliyor?
Isteyen kiside genelde yuzsuz oluyor surekli senden gecinmeye calisiyor.. cocugunu kabul etsen ustune yikmaya calisiyor ve bir araya gelince orda olmayan kisi veya kisilerin dedikodusu yapiliyor..calismiyorsan bile kendine ugraslar bul hobi edin spor yap kitap oku..insanlarin cogundan fayda yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?