Komşuların benimle derdi ne

Zilinizin oldugu yere "cocuk uyuyor, zile basmayin
" notu yazin ve asin. Cagirdiklari yere de gitmeyin, muhatap olmayin. Cozum sizin elinizde. Ne dedikleri de cok onemli degil.

Kimse görüşmedim diye evden atamaz sözleşme diye birşey var gerçekten rahatsız iseniz net olun

Sitedeki evlerin kiraları çok yüksek sanırım

Bence siz insanlari fazla ciddiye aliyorsunuz. Niye kendinizi mecnur goruyorsunuz ki her dediklerine. Ben size ayak uyduramam deyin gitmeyin. Sanki gitmeye mecbur gibi davranıyorsunuz.
Korkmayin kimse kahve icmeye gelmedi diye evden kovulnaz.
Haklısınız eski evimde ev sahibi üst katımda değildi, soğuk durdum dedikoduyu sevmiyorum pek dedim bütün komşulara mesafemi koymuştum, devamlı zile basma olayı olmadı. Ama burda ev sahibine karşı 3 gün üst üste bahane üretip gitmeyince veya soğuk durunca bu kız bize ayak uydurmuyo, hem evimizde oturuyo hem bize mesafe koyuyo deyip, 1 sene sonra sözleşme biter bitmez bizi evden atar diye korkuyom

Hepsini okuyamadım çocukların la uyuyoruz Zile basiyorlar dediğin an aklıma komşum geldi en son zili kopartmistim

Sirkeli Zile basmaları delirtiyordu beni en iyisi onu yap kurtulamazsin başka türlü ://
Zili kopartsam da zilden sonra açmayınca kapıya vuruyorlar pat pat onu napcam

Bunu ev sahibine nasıl dicem peki. Sadece zil değil ki kapıya da vuruyorlar devamlı

Zili kopartsam da zilden sonra açmayınca kapıya vuruyorlar pat pat onu napcam
Valla işin sonu terslemek benim bı komşum var geçen tersledim o gün bugün gelmiyor artık bazısı cirkeflikten anlıyor yanlış anlama beni de insan gibi söylüyorsun kafası basmıyor o yüzden en uygunu bu o zaman

Ne hakla laf sokuyorlar sana ya? 2 cocuklu koca kadinsin, kendini ezdiriyorsun resmen elin insanlarına.. Ayrica ne sokakta kalmasi? Ev mi yok baska?

Ama normal komşu olunca kapıyı kapatıp ters davranmak olur. Ama ev sahibine nasıl yapcam bunu. Sözleşme dolunca atar evden. Herkesin derdi kendine göre ağır. Inanın yaşayan bilir. Benim de burda böyle bir konuda dert yancagim aklıma gelmezdi inanın

Bunu ev sahibine nasıl dicem peki. Sadece zil değil ki kapıya da vuruyorlar devamlı
Acma kapiyi, sonradan da aciklama yapma veya musait degildim de.. Sindirmisler seni, farkinda misin? Biz sana cirkeflik yaparak, kavga ederek sınır çiz demiyoruz ki, cekinme bu tiplerden, rahat sekilde kestir at.. Sen böyle çekinmeye devam edersen yakandan edemezsin, ezilir durursun, haberin olsun..

Üst katımdaki komşum ev sahibim onu nasıl terslicem. Kadının evinde oturuyoz. Valla nerden geldim bu eve ya pişman oldum

Bende 3 çocuk var bende çıkmıyorum komşularla sık sık gelip gitmek tamam hoş kafa dağılıyor ama sonrasında sana yığınla iş kalıyorsa senin çocuklarından rahatsız oluyorlarsa onların kalpleri kırmak için yeterli sebebim var demektir

Komşunun kendi çocuğu yok bir tane bakmak için evladı var evde oyalayamayip her gün bana getiriyor geliyordu Hintli dizi açmami isteyip elinde örgüsü ile oturuyordu

Kızı evi talan ediyor ..birde ara sıra komşumdan benim çocuklara bakmam la ilgili laf isitiyordum sen misin söyleyen

Şimdi kabul etmiyorum acık acık söyledim çocukları bahane ettim uyumuyor lar ben işimi yapamıyorum müsait değilim diyerek bı kaç kez geri çevirdim ona rağmen ZAMANSİZ gelmeye devam etti

Eşimin evde olmasını bırak bı yana akşam 5 ye gezme mi olur tam yemek iş saati

Bir geliyordu adam duş alacakmış ben yemek hazırlıyorum umrunda değil

Bir gün geldiğinde mutfağıma laf etti neymiş elini yikiyamamis bulaşıktan

Eee ben daha yemeği ağzıma koymadan sen geldin ne ara toplayayim bulaşığı toplarken benim adamla mi oturacaksin içerde e beee akıllı dedim kendi kendime

Geçen gelecek oldu benim evimde oturacak yer yok çok dağınık sen söyledin dedim tıkandı kaldı morardu

Böylesi ise yarayaramaz salla gitsin üzülecek mis kıracak misim diye düşünme :))

Üst katımdaki komşum ev sahibim onu nasıl terslicem. Kadının evinde oturuyoz. Valla nerden geldim bu eve ya pişman oldum
Sen o evinkirasini veriyorsun sonuçta karışamaz ne zaman oturup kalkacagina boyun egersen düşünürsün sonuçta ödüyor musun her ay düzenli kirani gerisini takma gerekirse tavır koy

Kadinin evinde oturmak icin para ödüyorsunuz, hayatina karisip seni huzursuz etme hakkina da mi sahip oluyor ev sahibi olunca?
Yine diyorum, cirkeflik yapip kavga et demiyoruz, insan sakin şekilde de cizebilir o sınırı ama bence sen yapamayacaksin, neden dersen, resmen sinmişsin..

Ne hakla laf sokuyorlar sana ya? 2 cocuklu koca kadinsin, kendini ezdiriyorsun resmen elin insanlarına.. Ayrica ne sokakta kalmasi? Ev mi yok baska?
Canım sırf ev sahibi bizi ev sözleşmesi bitince evden atmasın diye onun bana laf sokan kankasını da tersleyemiyom. Ev çok ama hem kullanım açısından bize uygun hem de maddi yönden uygun bir ev bulmak gerçekten çok zor. Harıl harıl ev aradık, hatta kendi ilçemizde bulamadık başka ilçeye geldik burda bu evi anca bulduk düşünün. Kışta geldi 2 çocukla ortada kalmayalım burası uygun kaçırmayalım diye bu eve hemen girdik. Böyle sorunlar yaşıcamı bilseydim ev aramaya devam ederdik yine girmezdik inanın

E ne desek bi bahane.. Her dediklerinde gitmeye gelmeye devam o zaman

Ev sahibinden degilde bende evden atılma sokakta kalma korkusu var sanırım. Ev sahibinin üst katımda oturuyor olması da bu korkuyu tetikliyor. Yoksa ev sahibim olmasaydı, şimdiye kadar onu da kankalarını da bin defa terslerdim. Ama dediğin gibi kapıyı arada bilerek açmamak lazım, müsait değildim çocukları yıkıyordum vs gibi böylece ellerini çekerler belki benden, çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…