- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Israrla peynir yap diyor. Ya durumum ortada 2 cocugum da bezli. Nasıl akşam oluyor anlamıyom bile. Saçımı taramaya vaktim yok. Kalkmış bana ne diyor. Ama yardım ediyim peyniri yapalım demek yokKomşuluk ilişkilerini herkes sevmek zorunda değil ki. Ayrıca karşı komşunuza benim çocuklardan hiç vaktim yok sana zahmet gel de peynir yapıver de bakalım nasıl oluyormuş.
Komşulardan biri de benim ev sahibim ve tam üst katımda oturuyor. Sırf bizi evden atmasın sokakta kalmayalım diye birşey diyemiyorum. Ve ev sahibi kadın karşı komşu olan bana laf sokan kadınla kanka çok samimi napcam bilmiyom böyle bişey de diyemiyomBence siz biraz yumuşak yüzlü olduğunuz ve sert bir dille tepkinizi göstermediğiniz için sınırlarını bilmiyorlar. Bir daha erkenden zil çalarsa lütfen artık beni çağırmayın müsait değilim bir daha aynı şeyi yasamak istemiyorum deyin.
Akıllarınca senden yaşça büyükler ya ablalık taslayıp üzerinizde otorite kurmaya çalışıyorlar. Baktınız yine erken çalındı kapı bir gün esim icerdeydi cok kızdı sizi uyarmıştım diye tersleyin.
Komşu komşunun külüne muhtaç derler ama
böyle cok bilmis dedikoducu tiplerden zaten bir hayır gelmez uzak durun. Bir de böyle sürekli ev oturmasında dedikodudan başka bir şey olmaz zaten cok sıkıcı yani.
Çok haklısınız ben tek çocukla yetiştiremiyorum hiç birşeyi. Zor ama daha zor olanı herkesin akıl verip icraate geçmemesi. En iyisi her akıl verene Gel yap beraber yiyelim diyin siz.sonra daha da demezler.Israrla peynir yap diyor. Ya durumum ortada 2 cocugum da bezli. Nasıl akşam oluyor anlamıyom bile. Saçımı taramaya vaktim yok. Kalkmış bana ne diyor. Ama yardım ediyim peyniri yapalım demek yok
Komşulardan biri de benim ev sahibim ve tam üst katımda oturuyor. Sırf bizi evden atmasın sokakta kalmayalım diye birşey diyemiyorum. Ve ev sahibi kadın karşı komşu olan bana laf sokan kadınla kanka çok samimi napcam bilmiyom böyle bişey de diyemiyom
Aa bu güzel fikir hiç aklıma gelmedi bunu demek. Bir de cidden gelip yardıma değil lak laka gelmesinÇok haklısınız ben tek çocukla yetiştiremiyorum hiç birşeyi. Zor ama daha zor olanı herkesin akıl verip icraate geçmemesi. En iyisi her akıl verene Gel yap beraber yiyelim diyin siz.sonra daha da demezler.
Canım varya çok haklısın basima gelince anladım. Eşim dedi üst katta ev sahibi her lafimız duyulur sorun olur taşınmayalım dedi. O aralar harıl harıl ev arıyorduk ve kullanım açısından ve maddiyat yönünden bir türlü ev bulamiyorduk. Bebekte dogunca bu ev uygun geldi kış günü sokakta kalmayalım diye girdik kaçırmayalım dedik. 1 senelik sözleşme var. Pişman olmaya başladım. Çıksak nere gitcezŞu hayatta anladığım seylerden biri de ev sahibinin oturduğu binada kiracı olmamak . Her seye maydonoz olur çoğu, sürekli takip ederler. Valla kontratınız varsa bir sey yapamaz cok da alttan almayın derim. Yada zili kapatın akşamdan. Duymadın derlerse aa evet uyanmamak icin zili kapatıyorum artık deyin. Uc bes kere gitmeyin onlarla elbet pes ederler.
Ben bir de şuna kızıyorum. Ev sahibinin evine kiraya girdik diye, sanki hayatımızı da onlara kiralamisiz gibi devamlı görüşmek müdahale etmek istiyorlarŞu hayatta anladığım seylerden biri de ev sahibinin oturduğu binada kiracı olmamak . Her seye maydonoz olur çoğu, sürekli takip ederler. Valla kontratınız varsa bir sey yapamaz cok da alttan almayın derim. Yada zili kapatın akşamdan. Duymadın derlerse aa evet uyanmamak icin zili kapatıyorum artık deyin. Uc bes kere gitmeyin onlarla elbet pes ederler.
Evet oyle yapiyorlar genelde canim. ÜzülmeBen bir de şuna kızıyorum. Ev sahibinin evine kiraya girdik diye, sanki hayatımızı da onlara kiralamisiz gibi devamlı görüşmek müdahale etmek istiyorlar
Canım varya çok haklısın basima gelince anladım. Eşim dedi üst katta ev sahibi her lafimız duyulur sorun olur taşınmayalım dedi. O aralar harıl harıl ev arıyorduk ve kullanım açısından ve maddiyat yönünden bir türlü ev bulamiyorduk. Bebekte dogunca bu ev uygun geldi kış günü sokakta kalmayalım diye girdik kaçırmayalım dedik. 1 senelik sözleşme var. Pişman olmaya başladım. Çıksak nere gitcez
Ben bir de şuna kızıyorum. Ev sahibinin evine kiraya girdik diye, sanki hayatımızı da onlara kiralamisiz gibi devamlı görüşmek müdahale etmek istiyorlar
Evet doğal süt gerçekten ağır haklısın canım. Eşimle konuştum sütü yoğurt yapmaya karar verdim oğlum o şekilde yer veya ayran olarak içer gıdasını alır. Karşı komşu tutturdu peynir yap diye. 2 bezli çocukla peynir nasıl yapiyim. Çok kolaymış öyle diyor. Ama benim vaktim yok ki. Yoğurdu anca yapabilirim. Cidden komşuluk oynuyorlar. Bir gün reddediyorum ertesi gün yine gel diyorlar, ev sahibi de devamlı çağırıyor. Ben çocuklarla hazırlanıp üst kata çıkasıya millet dağılcak duruma geliyor 45 dakkayı buluyor hazırlanmamız bunaldim cidden, sonra da geç geldin diyorlarEv yoğurdu yaparsan iyi olur. O dogal sütcüden aldığın süt ağırdır. Ben hayatta içmem mesela süt. Hayatimda nerdeyse 10 kez ya icmisimdir ya içmemişimdirama icmek zorunda kalsam paket olandan icerdim.bir de peyniri de yiyecegini sanmiyorum. Yogurt yaparsan pilavla yer iyi olur. Ayran falan. Allah kolaylik versin canim ellerine saglik
Komşularını kaale alma 1 2 defa musait degilim de bidaha basmazlar zile. Ay milletin ne cok bos vakti var ya komsuculuk oynuyorlar.
Evet doğal süt gerçekten ağır haklısın canım. Eşimle konuştum sütü yoğurt yapmaya karar verdim oğlum o şekilde yer veya ayran olarak içer gıdasını alır. Karşı komşu tutturdu peynir yap diye. 2 bezli çocukla peynir nasıl yapiyim. Çok kolaymış öyle diyor. Ama benim vaktim yok ki. Yoğurdu anca yapabilirim. Cidden komşuluk oynuyorlar. Bir gün reddediyorum ertesi gün yine gel diyorlar, ev sahibi de devamlı çağırıyor. Ben çocuklarla hazırlanıp üst kata çıkasıya millet dağılcak duruma geliyor 45 dalmayı buluyor hazırlanmamız bunaldim cidden, sonra da geç geldin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?