Komşuların benimle derdi ne

Ev oturmalarinda anca dedikodu yapiliyor cocuklarinin vaktinden caldigina degmez. Biraz sert dur israr edemezler

Ev oturmalarinda anca dedikodu yapiliyor cocuklarinin vaktinden caldigina degmez. Biraz sert dur israr edemezler
Evet aynen dedikodudan başka birşey yapmıyorlar .olan bana çocuklarıma oluyor perişan oluyoz bir daha asla gitmicem. En iyisi mesafeli soğuk ve biraz ters davranmak haklısınız öyle yapıcam.

Arkadaşlar ev sahibimiz kirayı elden alıyor, bunun vergi kaçırma cezasını kendi öder artık. Kirayı vermediniz diyemez o karakterde bir insana benzemiyor ev sahibi adam. İnşallah sorun yaşamayız. Bu arada beni anlayan cevap veren bana vaktini ayıran çözüm yolları sunan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Allah hepinizden Razı Olsun. Dediklerinizi aynen yapıcam. Daha çok mesafe koycam bundan sonra ve çocuklarla gelip gitmenin zor olduğunu işlerim olduğunu vs bahaneleri artırıcam ki çağırmasınlar sürekli. Zili koparsam zil çalmayınca kopardığımı anlar kızabilirler ama kapıya zile basmayın bebek uyuyor yazısı asmak iyi fikir. Kapıya tak tak vururlarsada, ya müsait değilim gelemiycem dicem gitmicem ya da duymazlıktan gelcem uyuyoduk duymamışım falan dicem. En sonunda gitmeye gitmeye çağırmaktan vazgeçerler inşallah. Çocuklarla uğraşmaktan akşam nasıl oluyor anlamıyom balkona çıkmaya vaktim yok, tuvalete bile koşa koşa gidip geliyom dediğim halde beni anlamadılar. Onlar anlayana kadar aynı şeyleri demeye devam etcem ki beni oturmaya çağırıp durmasınlar diye. İnşallah başarırım. Mesafeliyim diye 1 yıllık sözleşme bitince de çıkarırsa evden yapcak birşey yok başka ev ararız artık hayırlısı napalım.Aynı apartmanda ev sahibiyle oturmak çok zormuş yaşayarak öğrenmiş oldum. Tekrar herkese yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun.

Son düzenleme:
Yoğurt yapmak ile peynir yapmak arasında hiç fark yok. Peyniri de yoğurt gibi mayalıyorsunuz ve daha sonra süzülmesi için beze asıyorsunuz o kadar. Büyütmeyin gözünüzde.

Komşuluk ilişkilerine gelince; ben de sevmem her gün mırç mırç dipdibe olmayı. 4 çağırdıklarından birinde gidin. Böylece ne siz üzülürsünüz, ne de onlar.

Çocuklarınız uyuduğu zaman da kapıya "lütfen zile basmayın, çocuk uyuyor" yazısını asarsanız rahatsız edilmemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…