Komşuların benimle derdi ne

Yok gidip gelmem çocuklarla perişan oluyoz. Gerekirse sözleşme dolunca yeni bir ev daha ararız. Bulursak direk taşınırız. Yoksa burda bunalıma gircem
Şunu da diyeyim, sen mesafe koyunca muhtemelen tavir alacaklar sana, sakın kendini kotu hissedip telafi etme cabasina girme.. Alinma pesinde olana ne yapsan da yaranamazsın, geçinmeye gönlü olana da bir tebessum bile yeter bazen..
Insanin hayatında kendince yükleri dolu zaten.. Bir de gereksiz mecburiyetler yüklenip huzursuz olmaya gerek yok..

Ben de senin gibiyim lafın cevabını tak tak veririm. Ama ev sahibi olunca ondan sustum biraz. Ama mesafe koymak en iyisi ev sahibi bile olsa ya da seneye bu evden taşınmak lazım. O komşun evimde oturcak yer yok çok dağınık sen öyle söyledin dediğinde geldi mi peki yine

Sen o evinkirasini veriyorsun sonuçta karışamaz ne zaman oturup kalkacagina boyun egersen düşünürsün sonuçta ödüyor musun her ay düzenli kirani gerisini takma gerekirse tavır koy
Her ay 700 tl veriyoz. Birde karşılığında komşuculuk oynamaya sıkboğaz ediliyoz ya. En iyisi mesafe koymak. Kapı çalınca duymazlıktan gelmek, müsait değildim demek. 2 ayda bıktırdılar beni ya

benden sana tavsiye eğer nasip olursa başka bir eve taşındığında herkesle fazla samimi olma sonra böyle yüzsüz insanlar olunca selam verirsin borçlu çıkarsın misali yüz buldukça hesap soruyorlar.net tavrını koy

Çok
Çok güzel şeyler diyorsun çok haklısın. 700 tl ev kirası veriyoz, üstüne bir de komşuculuk oynamaya zorlanıyoz. Ev sahibi diye hayatımı da ona göre yaşıcak değilim. Merhaba merhaba yeterli bu kadar. Hergün hergün oturmamı olur ya, ayda bir olsa neyse. Alıncaklarsa da alınsınlar, çocuklarla biz perişan oluyoz sonra. Kendileri rahat çocukları evlencek yaşa gelmişler. Çıkarırsa da başka ev bakarız yapcak bişey yok

Aslında çok samimi değilim onlar beni 10 yıldır tanıyor gibi konuşuyorlar.Ben de kavga olmasın daha yeni taşındık diye makul cevaplar verdikçe alttan aldıkça tepeme çıktılar, bana hesap sorma hakkı buldular kendilerinde

Gelmedi ama gelmeyecek bı insan değil yüzsüz biraz gelir yine zaten o kadar çok istemeyen varki tam yemek saati evleri dolaşıyor kimseyi bulamazsa son bir beni deniyor kabul edersem geliyor kabul etmezsem evine geçiyor

Ama ikna etmeye de çalışıyor bahane me göre artık kabul etmeyeceğim kesin yani o laftan sonra gelmedi daha ama gelir yani onda o rahatlık var

işte samimi olmak değil mesele böyle yüzsüz insanlara bırak selam vermeyi,muhabbet etmeyi yüzünü çevireceksin soğuk nevale gibi davranacaksın öylelerinden anlıyorlar

Haftada bir iki defa gidersin bazen hiç gitmezsin.. Onlar da abartmış.. Bir de bir arkadaş demiş sert dille uyar diye bende ona katılıyorum sert dille uyarın..

Aynen oyle, korkma hic bosuna, Allah var, kimse ortada kalmaz..

Bizim komşularda sizin gibi.Üst katında ev sahibim sürekli evime girmek istiyor ama sokmadım 1.buçuk senedir sadece veli toplantısında çağırdım ayıp olmasın diye :) yuz versek astarini isterler alt katimdaki kiracinin gece gunduz evindeler kadincagz sessiz sakn cikmiyorlar evnden Hatta bigun yüzüme dediki birisi biz apt.da konuşuyoruz niye çıkmıyorsun sese bakmıyorsun. Bende dedim çıkmak zorundamiyim işlerim var.selamımı veririm görünce konuşuruz benim için bukadarina yeterli.sizler yaşça büyüksünüz sizlerle muhabbet ne edebilirim vs. Eskiden sitedeydim kısa süreliğine bi mahle aradı apt.da oturmak zorunda kaldım. Balkona çıkıyorum direk sesleniyor karşı apt.özel ders veriyorum hocam vs birşeyler hiç hoşlanmıyorum kırmakta istemiyorum arada kaliyorum

kiranizi elden vermeyin

bankadan odeyin

ev sahibiniz kira gelir vergisini oduyo mu acaba

elden kira aldigi her ay icin 300 tlden fazla para cezasi kesiliyo ustelik

kontrattan önce cikarmaya kalkarsa hem dava açarsaniz delil olur kira odediginiz icin hem de vergi kaciriyosa gorur o vergi kaçırmayı

Cok itici.. ayip olmadin dersen cok isin var.. acma kapiyi zilin fisini cek.. gelirim de gitme esek degillerse anlarlar sanirim

Belki çalıştığım için hiçbir komşumla ilişkim Yok. Akşam eve gelince yemek iş derken vakit olmuyor. Haftasonum da bana kalsın istiyorum. Sizin yerinizde olsam ilişkimi iyice azaltırım. Ama tamamen kopmam. Bide burnundan getirirler bunlar. Bilemedim

Ev sahibinden baska hic bir komsumu tanimiyorum. Evlerine gitmem, muhabbet etmem. Oyuzden kimse kapimi calamaz. Ne kadar mesafe, bir o kadar kafa rahat

Bence baştan her çağırıldığınızda gitmemeniz gerekirdi. Çeşitli bahanelerle yada açık açık benim iki çocukla zamanım yok, ev oturması sevmiyorum demeliydiniz. O zaman bir mesafe oluşurdu sonrada çağırmazlardı.

zili sök kapıya da vurmayın çocuklar uyuyor yazılı kağıt as. çocukların onlar geldiğinde uyuyor oluyorsa kapılarını kapa. valla bizimde öyle gezme meraklı komşularımız vardı zor kurtulduk biz onlara asla ayak uyduramayız.

Kontrat yaptıysanız bir yıl sizi komşuluk yapmadığınız gerekçesiyle evden atamaz. O zaman ev sahibinizi kahveye çağırın uygun bir dil ile zamanınızın olmadığını çağırmamalarını söyleyin. Zaten bu zamanda kimse kiracısını kaybetmek istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…