Var mı yok mu bilmiyorum canım ama bendeki de şans imam bir ev sahibim ve kendini üstün din mensubu sanan bir komşuya sahiptim onlar melekleri kovaladıklarını söylüyolardı...neyse onların bu cahilce açıklamalarının mantığı hayvanın hastalık taşıma riskidir muhtemelen de ben de balkonumda bakıyorum sonuçta o hasta halinde bile tuvaletini yapmazdı balkona sürüne sürüne çıkmaya çalışırdı ama gel de bunu anlat şirretlere hala sinir oluyorum kadına...
suç onlarda değil müteahhitlerde , duvarlar ince onlar napsan
of sormayın gerçekten çocukları duymuyor mu yani , insanlar da alem ne cesaret , ben bebeğim olursa ilk aylar odamızda yatar o zaman anlamaz tamam ama genede nasıl olur diye düşünüyorum , insanlar ne rahat maşallah
Aman canım o kadarda abartmaya gerek yok o sesler neyin nesi
Çocuklar uyuyunca demekkii
o gürültüye çocuk mu kalır ben uyanmışım aşağıda
Bizim süper yan komşunun bizi balkona çağırmak için süper taktiği var , duvara güm güm güm yumruk atıyo
Biz ona Mors alfabesi diyoruz
Aaa bunuda ilk defa duydum bizimkilerde bazen tıklatırlar kendi çocuklarının gürültüsüne bakmazlarBiz ona Mors alfabesi diyoruz
Aaa bunuda ilk defa duydum bizimkilerde bazen tıklatırlar kendi çocuklarının gürültüsüne bakmazlar
Ben şarkı söyledğim zaman eşimle şakalaştığım zaman hele bi daha vursun kapıya çıkacam kavgaya bu ne ya
haha kim bilir nasil soyluyorsundur sarkiyi
Mırıldanıyom sadece benim sesimde çok güzeldir üstelik
İstersen söyleyeyim sanada cd ye çekeyim yolluyim klipli hemde
itiraf ediyorum bi kerede ben oklavayla tavana vurdum
2009 yazinda Domuz gribi olmusum haberim yok hastalikdan ölüyorum bedenimdeki her kemigi tek tek hissediyorum. atesim var, kokuya asiri hassasim, gürültü hele hic kaldiramiyorum yaz vakti disardan gürültü geliyo diye cami kapiyi kapatip yatiyordum. üst komsumuzunda 2 cocugu var resmen koltuk tepelerinden asagi atliyorlar.2 kere Kapiciyla haber gönderdi arkadasim hastamiz var sessiz olun diye, bir ise yaramadi, yönetici merdivenlerde rast gelmis onunla haber yollamislar yine nafile en son ben üzerimde pijamalar resmen sürüne sürüne aglaya aglaya ciktim yukari allah rizasi icin 1-2 güncük sessiz olun diye kapilarinda aglamistim. Insafsiz duygusuz insanlar tam gaz devam etmisti bende son gücümle tavana vurmustum. hic pisman degilim simdi olsa oklavayla tavana vurmak yerine kafasina vururum
domuz gribi oldugumu bastan anlamis olsaydim gider hastanede yatardim sessiz sessiz
biride bizim karşı komşu teyze bizim kapıya biri gelsin bir ses duysun kapıya çıkıyor hemen konuşmaya oda dahil oluyor hemen ya sanane çok kızdırıyor beni ama yaşlı diye bir şey söylemek istemiyorum
Gece 12 gibi pizza söyledim dışarıdan. Arada da otomatiğe basıyorum ki yanlışlıkla milletin zilini çalmasınlar gece gece. Konuşmaları duyunca koştum açtım kapıyı. Kapı komşum sağolsun pizzayı almaya çalışmış. Sorunca da "ben uyudunuz sandım boşa gitmesin diye alıyordum" dedi.
Ben de rapçiler gibi "Yoo dostum yoo pizzamı sana kaptırmam" dedim kaptım pizzamı girdim içeri.
Komşununda böylesi yani :) güle güle okudum.