- 17 Aralık 2010
- 643
- 7
Var mı yok mu bilmiyorum canım ama bendeki de şans imam bir ev sahibim ve kendini üstün din mensubu sanan bir komşuya sahiptim onlar melekleri kovaladıklarını söylüyolardı...neyse onların bu cahilce açıklamalarının mantığı hayvanın hastalık taşıma riskidir muhtemelen de ben de balkonumda bakıyorum sonuçta o hasta halinde bile tuvaletini yapmazdı balkona sürüne sürüne çıkmaya çalışırdı ama gel de bunu anlat şirretlere hala sinir oluyorum kadına...
Yazık o masum miniğe..Ama onlara daha anlayışlı yaklaş orta yolu bul..Madem inanmışlar böyle bir şeye..Güzellikle anlat..Bizim çok dindar kalabalık yaşayan komşularımız vardı evleri 2 katlı müstakil.Yan taraftaki müstakil evin üst katında da akıl hastası bir eski öğretmen oturuyor adamın annesinin evi.Bekar ve orta yaşlarda nişanlısı düğün günü gelmemiş nikaha adamın ruh sağlığı bozulmuş.Tek oturuyor tamam konuya geçiyorum! Dindar komşumuzun sefil bir köpeği var(çelimsiz ensiz boysuz) bağlı değil bu arada kimsenin takmadığı bir tip..Bu hayvan sabah akşam zırlıyor evet havlamıyor zırlıyor!Adam çıkıyor balkona buna sabaha kadar küfrediyor ama ne küfürler!Evin içinde gülmekten bayılıyorum..Bu uyuz mikrop başka bir komşunun tavuklarını (tüm bunlar şehrin göbeğinde oluyor evet) çetesiyle beraber kovalıyor ama horoz abimiz dur bakiim avanak diyor koşuyor üstlerine tabana kuvvet kaçıyor ödlekler..
Bu şam şeytanı sefil bi defada okuldan akşam dönerken üstüme koştu bağırarak bi koştum üstüne ben de bağırarak kaçışını anlatamam..