Komşu manyaklıkları

bacım sorma bizde de değişik versiyonları mevcut..

apartmanın efendisi gibi herşeyi kendine hak gören bencil insan sürüleri mevcut..biri üst katından birşey silkelese kıyameti kopartırmış ama o bize silkeler.

10 sene kadar evvel apartmanda üst katımızda güvercin besliyorlar..balkona çağırıyor yemliyor onları.tamam hayvanları seviyoruz ama toplu yaşamda olacak iş değil.o hayvanlarda habire b.k yğdırıyor çamaşır asamıyoruz.birde dışkıları asitlimiymiş neymiş demiri bile aşındırıyormuş.apartmanın girişi öbek öbek pislik yağmur çamur kayıyoruz.biz bunları uyardık yapmayın diye..bize gevrek gevrek gülüp 'napalım kuşların k.çlarına bezmi bağlayalım'dediler.bizde belediyeye şikayet ettik.60 küsur yaşındaki insanlar azarı yiyip oturdular aşağı.yani yaşlı başlı insanlar laftan değil zor yoluyla laftan anlıyorsa ben napayım.

bundan sonra inat olsun diye tepemizde ceviz kırmalar tepinmeler bir hışım birşeyler silkelemeler..annem hiç muhatap olmadı.kadın resmen kudurduğunu belli etti biz güldük.
apartmandaki saltanatı bitti ya içine oturdu.

bi zaman sonra torunu oldu kadının kız daha hadi küçük dedik ordan oraya koşuyor.ama damat desen 1,90lık zebellah oda kızın peşinden inan bacım apartman başımıza yıkılcak diye tırsıyoruz..

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53:Güvercinleri öyle anlatmışsın ki gülmekten gözümden yaş geldi!Bir komşumuzun oğlu hani şu paralı kanallar var ya gidip kuruyorlar çanak mı artık bilemiyorum bana anlatmıştı, sinirle bahsederken ben bayılırdım gülmekten..:26:Çatıya çıkmış tam küçük kapağını açarken çatının,yıllarca birikmiş olan toz ve güvercin pisliği üstüne boca olmuş çıldırmış...Eve koşarak gitmiş uzun bi süre dezenfekte etmiş kendini ağlamış inanın sinirden..Bana nası içten anlatıyor o pisliği tarif etmem imkansız abla diyor bir ton vardı :KK53:Dışarıdan bakınca çok masum görünüyor bu hayvanlar ama pislikleri süfer yani!:18:

Benim de manyak komşum 1 hafta balkonda baktığım yavru köpeğin kokusundan şikayet etmişti. Kapı önünden geçerken duyuyormuş..Kiiii arada koca bi hol koca bir de mutfak vardı nasıl bir burun varsa artık...Tabi derdi koku değil müslüman ya evde köpekten rahatsız oluyor haspam. sanki onun meleklerini kaçırtacak her gün seruma bağlanan hasta bir can...vicdansız her yerde vicdansız işte...

zamanında komşumdan gelen sesler diye onu açtım buraya,ne sebeple anlmadım,şahsıma bilgi verilmeden kapatılmış.
gecenin üçünde,beşinde yan komşumun canhıraş sevişme seslerini dinledim uzun süre,çığlık çığlığa.artık tahammül edemediğim günlerdeburaya konu açtım,duvara vur,uyar..gibi uyarılar gldi.bir gece yine aynı şey olunca (top atsan uyanmayan eşim onlrın sesine uyanıyor,düşünün artık) uyku sersemliği ile vurdum duvara,gece 5 te bağıra çağıra adam kapıma dayandı,ne demek oluyor bu diye.neyseki karsı topladı götürdü.doğumuma 10 gün vardı bunlar olduğunda,eve usta aldım o halde,kiracı olduğum daireye ses yalıtımı yaptırdım karnım burnumda.o bile fayda etmedi,hala çığlıklar...sonra kadının babannesi vefat etti,aynı evde yaşıyorlarmış haberim yok.ondan sonra inzivaya çekildiler sanırım.sessoluk çıkmaz oldu.çok şükür.

Tüm bu aşırı bağırmalar oyun..Ama kimi rahatsız ettiklerini siz bulun artık..Babaannesi de dinliyormuş ne güzel bir aile...:KK52:Üniversitede bir arkadaşımız (erkek) birlikte olduğu kızların numaradan çok bağırmalarının kendini tiksindirdiğini bu kadar rol yapmaya gerek yok dediğini hatırlıyorum..:KK53:Hiçbir kadın o kadar bağırmaz!?Siz niye vuruyorsunuz gülün çünkü bu kadar kepazelik gülünecek bir şey kızılacak bir durum değil..Gurusuz bir yaratığa acınılır kızılmaz!Ben kahkahalar atarak gülerdim cidden gülerdim..1 ay yapıp durdular..Durmalarının sebebi bıkmaları babaanneleri değil..:KK52:Bir süre yapıyorlar sonuç alamayınca bırakıyorlar..:KK33:

Teras katta oturuyorum.Teras kısmındaki pencerelerden yağmur girmeye başlayınca ev sahibim terastaki pencereleri değiştirip pimapen yaptırdı.Alt kattaki komşum da terası kapattılar diye belediyeye şikayet etmiş.Bir gün işten eve geldim ve kapıda mühür vardı,gidecek yerim olmadığı için mühürü kırıp eve girdim.oysaki ev sahibim bu evi almadan önce de teras kapalıydı ve alt kattaki komşularım bunu çok iyi bilmelerine rağmen şikayet etmişler.Zaten yeni kiracıydım.O yaptıklarından sonra görünce ''selam'' bile vermiyorum.Onu bile hak etmiyorlar..

Ben de bir gece uyandım deprem oluyor diye...Sonra alalala bi bakarsın komşu kadın ağlıyo...Uyku sersemliğim geçince anladım meğer sevişiyolarmış...Tamam çift olarak birbirinizden zevk almanız çok hoş Allah mutluluğunuzu daim etsin de ben neden bu duruma şahit oluyorum...

Dinimizde böyle bir yasak var mı bilmiyorum yani hayvanların eve sokulması ? Ama bir canlıya merhamet edilmesi kutarılması ne kadar güzel..Örnek bir davranış..Sevap kazanıyorsun sevecen arkadaşım...:KK16:

ayyyyyyyyyyyy tam benim konum , yan komşumuz tam bir manyak ! hemde ailecek ...

en yakın örneği anlatıp rahatlamak istiyorum biraz uzun ama en başından anlatmak istedim okuyanlara teşekkürler, dün öğlen ütü yapıyordum , pencerelerimizde çift camdır çok kolay kolay ses geçirmez ama bi anda sanki resmen odanın içinde atılan çığlık kadar yakından ve net çığlık sesi geliyordu , anne anne anne diye , önce sandım sokakta birisine araba falan çarptı koştum çıktım, tam karşı apartmanımızda ki yaşlı teyze kalp hastasıydı daha önce kriz geçirmişti falan , gene o bayılmış düşmüş kızıda yanındaymış onun çığlıklarıymış falan , tabi mahalle aşağı indi herkes ambulans çağırıyor , bende teyzeyi bilirim baya konuşmuşluğum vardır sık sık yani sadece gördüğüm bi insan değildir gelip gitmişliğim vardır , daha önceden de kalp krizi geçirdiğini bildiğim için söylemeye dilim varmıyo ama rahmetli oldu sandım orda , kızınında o derece çığlıkları olduğu için , neyse ben balkonda ağlıyorum hüngür hüngür kendi kendime , işte bu arada yan komşu devreye giriyor ! çıktı o da noldu dedi bana işte dedim böyle böyle , işte o da üzülmüştür tabi ah ah vah vah yapıo , benle konuşuo bi yandan ben ağlıom ama , apartmanımızın kapısında da başka bi teyze var komşu gördü beni ah ağlama falan dedi yanda döndü eşine dedi ağlıyo kızcağız ne hale geldi dedi , ama bizim yan komşudan bana karşı ses yok , sonra ben dedim bi içeri giriyim elimi yüzümü yıkayım su içeyim dedim gittim geldim sonra yeniden ambulans gelemedi hala onun derdindeyiz mahallecek , bu arada tabi hasta olan teyzenin bütün çocukları gelinleri zaten civarda oturur koştular geldiler , bizim yan komşu demez mi , ah bende mi gitsem , yahu sana ne zaten evde 10 kişi oldular , senin ne işin ne alakan var şimdi orda neyseeee ambulans geldi teyze götürüldü şimdi şükür iyiymiş ama işte teyze gittikten 1 saat sonra falan o apartanın aşağısndan bana ağlama diyen teyze ile annem karşılaşmış , konuşmuşlar , demiş kadıncağız , kızınız ne kadar merhametli ne kadar üzüldü ne kadar ağladı kıyamam bende ona üzüldüm falan demiş , bu arada her an heryerde gözü olan yan komşu vırt fırlamış balkona tabi muhabbete dahil oluyo ama benden ses etmio , yahu ben senleydim balkonda hep , sen dibimde gördün ettin ağladığımı neden ağzını açmıon acaba evet evet diye , işte biraz uzun ama beni sinir eden bir olay , okuyan herkese çok teşekkürler , şimdi bazıları aman buda sıkıntı yapcak konu mu diyen olabilir ama hergün bu kadınla çeşit çeşit olay yaşıyoruz o yüzden birike birike rahatsız edici bir boyuta geliyor.

Ben de bir gece uyandım deprem oluyor diye...Sonra alalala bi bakarsın komşu kadın ağlıyo...Uyku sersemliğim geçince anladım meğer sevişiyolarmış...Tamam çift olarak birbirinizden zevk almanız çok hoş Allah mutluluğunuzu daim etsin de ben neden bu duruma şahit oluyorum...

Bir kadın dergisi okuyorum 30 yaş üstü erkeklere sormuşlar cinsel hayatları ile ilgiliydi soruyu hatırlamıyorum..Bi tane ukala dümbeleği demiş ki kadınlar o kadar zevk alıyorlar ki benimle birlikte olmaktan sonrasında ağlıyorlar!:KK52::KK52::KK52::KK33: Gülmekten ölmüştüm hayatım boyunca bu kadar gülmedim inanın..Şimdi yazını okuyunca aklıma geldi ne tipler var dünyada...:KK36::KK36::KK35:

Dinimizde böyle bir yasak var mı bilmiyorum yani hayvanların eve sokulması ? Ama bir canlıya merhamet edilmesi kutarılması ne kadar güzel..Örnek bir davranış..Sevap kazanıyorsun sevecen arkadaşım...:KK16:

Var mı yok mu bilmiyorum canım ama bendeki de şans imam bir ev sahibim ve kendini üstün din mensubu sanan bir komşuya sahiptim onlar melekleri kovaladıklarını söylüyolardı...neyse onların bu cahilce açıklamalarının mantığı hayvanın hastalık taşıma riskidir muhtemelen de ben de balkonumda bakıyorum sonuçta o hasta halinde bile tuvaletini yapmazdı balkona sürüne sürüne çıkmaya çalışırdı ama gel de bunu anlat şirretlere hala sinir oluyorum kadına...

O nasıl işmiş öyle ilk defa duydum ağlandığını anlam veremedim valla:KK9:

Lilyerikson ohooo senin işin iş..Neler yapıyorlar dünyada..ufak tefek şeylere takmayacaksın değer mi tatlı canını üzdüğüne..bu neyi gösteriyor fesatlığı, bu vatandaşın senden hoşlanmadığını...Sende aynısını yaparsın olur biter bi gün bi şey anlatır ya da yapar amaaann ayyy işim vardı deyip gidersin apışıp kalır!:KK34:

O nasıl işmiş öyle ilk defa duydum ağlandığını anlam veremedim valla:KK9:

yok o ağlamıyomuş zaten garip garip sesler çıkartıyodu gülme desen gülme değil...ben deprem oldu diye düşününce kadın da korktu ağlıyo diye yorumladım...allahım sonra bi deprem daha oldu o zaman ne olduğunu anladım:KK70:

Benim de manyak komşum 1 hafta balkonda baktığım yavru köpeğin kokusundan şikayet etmişti. Kapı önünden geçerken duyuyormuş..Kiiii arada koca bi hol koca bir de mutfak vardı nasıl bir burun varsa artık...Tabi derdi koku değil müslüman ya evde köpekten rahatsız oluyor haspam. sanki onun meleklerini kaçırtacak her gün seruma bağlanan hasta bir can...vicdansız her yerde vicdansız işte...

melekler boyle dusundugu icin ondan kacar bence..Allahın yarattıgı can yuzunden meleklerin evine giremeyecegini dusunuyor aradaki nuansı kacırmıs ama yazık

Son düzenleme:
Lilyerikson ohooo senin işin iş..Neler yapıyorlar dünyada..ufak tefek şeylere takmayacaksın değer mi tatlı canını üzdüğüne..bu neyi gösteriyor fesatlığı, bu vatandaşın senden hoşlanmadığını...Sende aynısını yaparsın olur biter bi gün bi şey anlatır ya da yapar amaaann ayyy işim vardı deyip gidersin apışıp kalır!:KK34:

Aaaa lütfen bayan beni çok seviyor (!), bu arada annem yaşındadır , gözlerim renkli , kocasıyla bana , boncuk diye hitap ediyorlar , dışardan çok sevgi dolu maşallah ama içinde kadının kurtlar kaynıyor.

Annem 5 6 sene önce kahve falı baktırmıştı , falda , yan komşu var kısa boylu büyük ve arkaya doğru çıkık popolu bi kadın var , dikkat edin sizleri çok kıskanıyo ve her zaman elinizdeki poşetlere bakıyo dedi resmen , hiç alakamız olayan birisinin falda bunu bilmesine mi şaşalım :) yoksa kadın hakkında çıkanlara mı ? ... :)

yok o ağlamıyomuş zaten garip garip sesler çıkartıyodu gülme desen gülme değil...ben deprem oldu diye düşününce kadın da korktu ağlıyo diye yorumladım...allahım sonra bi deprem daha oldu o zaman ne olduğunu anladım:KK70:

ağlama değilde , büyük ihtimalle inleme sesi falandır , ıııııı ıııııııııı diye :KK70: bende eskiden ağlama sanıodum :KK66:

bende hayvn severim asırı derece annemle bende hep savasırız apartmandan oturuoryoruz iki kedimiz var annem bahcedede bakar plastik kap yiyecek ve su koyar kendı balkonmuuzun altına kimseye bir zararı yok hanı komuşular laf eder :S çok tatrışmamız geçti öle annem çözüm buldu baglamalı plastik yaptı o kediler gelince sarkıyor yedikleri zaman cekıo.:KK43:ne zararı varsa miniciğin allah ıslah etsin o komuşunu :S hayvana acımayan insandan herzmn korkarım o güzel yüreğine saglık rabbim inş seni hep mukafatlandırır dualarına yanıt verir.

ağlama değilde , büyük ihtimalle inleme sesi falandır , ıııııı ıııııııııı diye :KK70: bende eskiden ağlama sanıodum :KK66:

aynen öyleymiş canım...onlar adına mutluydum ama kendime adıma hiç değildim..ya bi de 2 tane çocukları vardı...onlar da kesin duyuyolardı nasıl travma yaşamıştır yavrucaklar kimbilir

Hahhahahahhaha:KK60: Ay gülmekten öldm ya koptum valla:KK53:

Aman çok şükür hiç duymadım komşularımdan öyle bir şey bende travma yaşardım herhalde:KK9:

Aman çok şükür hiç duymadım komşularımdan öyle bir şey bende travma yaşardım herhalde:KK9:

aynen öyleymiş canım...onlar adına mutluydum ama kendime adıma hiç değildim..ya bi de 2 tane çocukları vardı...onlar da kesin duyuyolardı nasıl travma yaşamıştır yavrucaklar kimbilir

suç onlarda değil müteahhitlerde , duvarlar ince onlar napsan :KK66:

of sormayın gerçekten çocukları duymuyor mu yani , insanlar da alem ne cesaret , ben bebeğim olursa ilk aylar odamızda yatar o zaman anlamaz tamam ama genede nasıl olur diye düşünüyorum , insanlar ne rahat maşallah

Son düzenleme:
X