Komşu deyip geçmemeli

Dört katlı giriş katta ben oturuyorum benim üst katım boş onun üzerindeki üç dairede oturan var... Bi arkadaş fikir verdi herkesle gidip konuşun diye öyle yapıcam artık kim olduğunu göremedim henüz çünkü ben konuşurken de belli olursa olur olmazsada yapmaz inşallah konuştuktan sonra..

3 aileden biri yapıyor sanırım bu işi. galiba o kişide psikolojik sıkıntılar var. hiç normal değil apartman kapısı kitlenirmiymiş hiç. laftan anlayan biridir umarım da konuşmanız fayda eder.

3 aileden biri yapıyor sanırım bu işi. galiba o kişide psikolojik sıkıntılar var. hiç normal değil apartman kapısı kitlenirmiymiş hiç. laftan anlayan biridir umarım da konuşmanız fayda eder.

İnşallah apartmanda şimdiye kadar sadece bir aileyle konuşmadım hiç diğerleriyle sohbetim var, bayan biraz garip selam vs vermeyen bir tip , eşi gayet normal ama selamını falanda veriyo verilen selamı alıyo... Ben o bayan olduğunu düşünüyorum ama görmeden de suçlamak istemem...

acaba apartman sahibi falan mı da böyle yapıyor?
çok önceden oturduğum dairenin sahibi apartmanında sahibiydi. meraklı melâhat gibiydi bu amca, bazen yolda çevirirdi beni geçen size biri geldi ben tanımıyorum onu falan diyordu
evet siz tanımıyorsunuz ben tanıyorum diyip geçiyordum. ne sinirdi yaaa

3 daireninde Ev sahibi aynı kişi diğer ev sahibi olan kişi de ev sahibimin oğlu ama bizim ev sahibimiz başka bir yerde oturuyor işi olmadığı sürecede gelmez binaya ki şu sıralar rahatsız kendi derdiyle uğraşıyor akrabam olduğu için biliyorum akrabam olmasaydı onu bile bilmezdim.. Çünkü bir sıkıntı olmadığı sürece konuşmaz kiracılarıyla rahatsız etmez kimseyi yani...

Ömrümde böyle saçmalık duymadım apartman kapısı mı kilitlenirmiş ilk defa duydum

Apartman kapısının kitlendiğini ilk defa duydum gerçekten deprem, yangın gibi durumlarda tehlikeli ama ne kişilik haklarına aykırı bir durum ne de normal şartlarda giriş çıkışı engelleyen abes bir durum. Zaten dışarı çıkarken alırsınız dış kapının anahtarını, çekip çıkılan kapıda anahtarla açılıyor sonuçta.

ee mısafır gelınce ne oluyor, gec gelen kişi ıcın sokak kapısına kadar gıtmek benım ıcın daha guvenlıksız olurdu.
bu sekılde tum apartman sakınlerı ıle konuşurdum.
sonuçta evıme kımın kaçta gırıp cıkacagı kımseyı ılgılendırmez, herkes kendı guvenlıgıne gore de başkalarını etkıleyen kararlar alamaz.

Ömrümde böyle saçmalık duymadım apartman kapısı mı kilitlenirmiş ilk defa duydum

Bende ilk defa karşılaşıyorum zaten :) anlam veremediğim bir durum olduğundan çok enteresan geliyo :)

Evet anahtarla açılabiliyor ama örneğin ekmek almaya yada markete vs giderken anahtar almak zorunda kalmamalıyım sonuçta evde eşim , kardeşim biri mutlaka oluyor zile basma lüksüm olsun birazcıkta hoş ben giriş katta oturduğum için o açıdan sıkıntım yok tekrar geri dönebilirim ancak üst katta oturuyor olsaydım tepkim daha farklı olabilirdi bu duruma sanırım, şuan çok rahat ve sakin kalabiliyorum :)

Benimde kirada otururken giriş katta oturan bir dengesiz vardı Allahım Yarabbim çıldırtırdı resmen bizi. Kapının otomatik kablosunu keserdi sürekli dengesiz bende 4. katta oturduğum için biri geldiğinde taaa aşağı inip açardım kapımı hele bide otomat paraları yatmadığı zaman elektrikde olmazdı zile basılsada çalmadığından kaç kez gelen kargolarım dönmüş haberim bile olmamış.. senin yapabileceğin konuşmak canm durumunu anlatır kapının kilitlenmesini istemediğini söylersin ve pano varsa kağıt asarsın ses konusundada kilitleme konusundada

Zaten asıl kızdığım noktada bu kapı kilitleme hakkını kendinde nasıl buldu.. Toplanıp karar alınır apartmanca buna göre hareket edilir falan ama bizim binamızda bu tip bir durum olmuyor hiç.. Herkes kafasına göre takılıyor rahat rahat.. Bir düzen vs yok maalesef.. Dediğiniz gibi kimin saat kaçta girip çıkacağı belli olmuyor...

Sizinki çok fenaymış valla şuan halime şükrettim o derecede kötü bir durumda değilim Allah'tan :)
En kısa zamanda konuşmayı planlıyorum zaten oda olmazsa apartman duvarlarına yazı asacağım herkezin görebileceği şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…