Nasıl yani ben hiç bir şey anlamadım açıkcası? apartmanın dış kapısı gece kilitleniyor apartmandakiler dışarı cıkamıyor mu?
Kime ne? Belki gece 3 de cıkarım dısarı belki 4 de cıkarım.
Bu hakkı kim kendinde buluyor? bu ne biçim apartman?
Nasıl yani ben hiç bir şey anlamadım açıkcası? apartmanın dış kapısı gece kilitleniyor apartmandakiler dışarı cıkamıyor mu?
Kime ne? Belki gece 3 de cıkarım dısarı belki 4 de cıkarım.
Bu hakkı kim kendinde buluyor? bu ne biçim apartman?
Hırsız girmesin diye dış kapı kitlemek:)
Adamlar hertürlü kilidi açıyo kitlese ne kitlemese
sizin ayni kapi için anahtariniz yokmu, açamiyormusunuz ?
Kesinlikle öyle canım :)Rica ederim, evett en doğrusu bu.. Derdini söylemeyen derman bulamazmış :)
Önce kim oldugunu ögrenir kişisel hakka aykırı oldugundan dava acardım.İşte benim de anlamadığım nokta bu, kim bu hakkı kendinde bu kadar rahat bulabiliyor yani kendi kapısı olmalı bunu yapabilmesi için... Ben kapıdan her seferinde çıkarken anahtar almak zorunda değilim ki kapıyı açmak için...
merak etme doğum olsa bile sancı geldiğinde öyle hemen doğurmazsın
Önce kim oldugunu ögrenir kişisel hakka aykırı oldugundan dava acardım.
Bu ne demek ya üstelik dıs kapının anahtarı kımde bellı bıle degıl apartmanda anahtar mı arayacaksınız
Bundan bi 6 ay önce ayni dert bendede vardi cati katta kaliyorduk giris katta gicik bir yasli alman bayan kaliyordu neyse bir zaman sonra kapi kitlemeye basladi alis veristen geliyorum kapi kitli gunduz vakti bide uyardim bak gece kitle istersen ama gunduz yapamassin bu ters cvb verdi devam etti yine uyardim 3 kez yaptiginda bahcede oturuyor bikac yasli arkadaslariyla gittim kapiyi kitledim geldi acti gittim bidaha kitledim ama nasil kuplere biniyor dedimki sen kitle bende aynisini sana yapicam o esnada bu terbiyesizlesiyor isaret parmagimi onun alnina vurarak dedimki bak yaslisin sana zarar vermek istemem ama illa problem cikarcaksan seni inan gebertirim.bunun uzerine asla o kapiyi gunduz kitleyemedi herkezi biktirmis bizede aynisini yapacaktiki yapamadi!
aslında dış kapıyı kitlemek 3 4 gibi garip bi durum değil. yangın,doğum vs mantığıyla bakarsanız ev kapısını da kitlememeniz gerekir.dış kapı anahtarınız var. anlıyorum tabi şu an hamile olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz.
bence sorun bu kararın tek başına alınması. bizim de kitlenir ama apartman toplantısında alınmış bir karar. tek tek konuşun belirtin.anlayışla karşılarlar sanırım.
Apartman kapısını kitlemek ne ya...
Aile apartmanımı yaşadığınız yer genellikle aile apartmanlarında dış kapıyı kilitliyorlar,bende sitede oturuyorum güvenlik görevlisi her gece blokların kapısı örter açık olan varsa ne olur olmaz diye ama kitlemez tabi,ama gece yatarken Çelik kapıyı kilitliyorum her gece bütün kilitleri tek tek Çelik kapıyı açmak çok kolay oluyor özellikle kilitli değilse kola şişesiyle bile açılıyor.
Binanız kaç katlı,sokak kapısını kimin kitlediğini bilseniz gidip konuşursunuz,bence sadece komşulardan bir kişi kitliyordur,yoksa herkes ilgilenmez sokak kapısıyla.Kamera var mı binada varsa oradan bakabilirsiniz.Hayır değil , sadece ben ve diğer ev sahibi olan kişi akrabam onun dışında kimsenin kimseyle alakası yok... Akrabamla bile doğru düzgün görüşmeyiz biNada karşılaşırsak kısa bir hoşbeş o kadar... :) bina kapısı kapalı tutulmalı zaten bende bazen bakıyorum kapalı mı diye açıksa kapatıyorum ama kilitlemiyorum tabi..
apartmanda kaç kişi var? kimler kitliyor kapıyı? üç beş benzer aklı evvel bir apartmana nasıl denk gelmiş şaştım kaldım :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?