Watsapp bağlı cihaz sorunu Acill

Merak etmeyin teknik sıkıntı. Bnde kendi pc den girdim sonra her girişte karekod istedi.aynı anda 3 tane açık gbi görünmüş. Zaten bilgisayar ise windows vs. Gbi yazar

Merak etmeyin teknik sıkıntı. Bnde kendi pc den girdim sonra her girişte karekod istedi.aynı anda 3 tane açık gbi görünmüş. Zaten bilgisayar ise windows vs. Gbi yazar
Umarım öyledir ya peki bilgisayarım açık değilken son görülmenin o dakikalarda görünmesi normalmidir?
O sırada dışardaydım ve eve girdikten bikaç dk sonra son görülme diyor.
Acaba wifi ye bağlandığı anı son görülme olarak gösterir mi

Umarım öyledir ya peki bilgisayarım açık değilken son görülmenin o dakikalarda görünmesi normalmidir?
O sırada dışardaydım ve eve girdikten bikaç dk sonra son görülme diyor.
Acaba wifi ye bağlandığı anı son görülme olarak gösterir mi

3 farklı cihaz olması teknik bir hata olabilir ama son görülme en son ne zaman o bilgisayardan aktif olduysa o zaman gözükür.

bunu öğrenmek için de chrome'u açtıktan sonra CTRL+h tuşuna basın, orada dün akşam saat kaçta whatsapp web aktif olmuş gözükür. aşağıdaki gibi mesela;

1742303361865.webp

Cihaz uzaklaştığında wp dan çıkış otomatikmen gerçekleşir aslında ama google hesabını bilmiyorum aslında göstermesi gerekir
Hayır olmuyor. Ben iş arkadaşımın bilgisayarını kapatacaktım. Kendisi çıkmıştı. Neyse baktım whatsapp Web açık. Hemen çıkış yaptım kapattım bilgisayarı. Ona birşey demedim. Aşırı evhamlı biri. Özel birşeyi varsa okudum mu diye kendini heder ederdi düşüne düşüne. Asla bakmadım bile hemen çıkış yaptım.

Hayır olmuyor. Ben iş arkadaşımın bilgisayarını kapatacaktım. Kendisi çıkmıştı. Neyse baktım whatsapp Web açık. Hemen çıkış yaptım kapattım bilgisayarı. Ona birşey demedim. Aşırı evhamlı biri. Özel birşeyi varsa okudum mu diye kendini heder ederdi düşüne düşüne. Asla bakmadım bile hemen çıkış yaptım.
Bende arada laptopda işim olunca telefonu sesize alıyorum eşimle ordan yazışıyıorum yada mesajları ordan takip ediyorum cihaz uzaklaştığı ve bağlantıyı kopardığı an kapanıyordu bende o yüzden yazdım demek herzaman olmuyormuş öğrenmiş oldum

3 farklı cihaz olması teknik bir hata olabilir ama son görülme en son ne zaman o bilgisayardan aktif olduysa o zaman gözükür.

bunu öğrenmek için de chrome'u açtıktan sonra CTRL+h tuşuna basın, orada dün akşam saat kaçta whatsapp web aktif olmuş gözükür. aşağıdaki gibi mesela;

Eki Görüntüle 3561977
şöyle birşey hatırlıyorum bu süreçte 2 kez watsapp giriş anahtarı istedi teşefonumdan.Bende şifresini girdim.
Her girdiğimde acaba yeni bağlantı olarakmı göründü.
Tek emin olduğum ben 16.10'da eve girdiysem, 16.15 te son görülme gösteriyor.Fakat o sırada benim bilgisayarım açık değildi.
Evin wifi sine bağlandığı anı son görülme olarak göstermiş olamaz sanırım.

peki sizin bilgisayarınız açık olmadığı halde son görülmeyi o anlarda gösterebilirmi?
O an tek yaptığım şey dışardan eve gelmek fakat bilgisayarım kapalıydı.

peki sizin bilgisayarınız açık olmadığı halde son görülmeyi o anlarda gösterebilirmi?
O an tek yaptığım şey dışardan eve gelmek fakat bilgisayarım kapalıydı.
Hayır en son mesela çarşamba girmiştim çarşamba yazmıştı bilgisayar için. Eşinizde bilgisayarı kullanıyorsa bakmış olabilir

Hayır en son mesela çarşamba girmiştim çarşamba yazmıştı bilgisayar için. Eşinizde bilgisayarı kullanıyorsa bakmış olabilir
Sizin yorumunuzla sevinmiştim ama malesef baktığına emin oldum.Cunku ben eve girdikten 5 dk sonrasına son görülme diyordu.
Üstelik inkar ediyor bilgisayar bende değil diyor.
Yani nasıl son görülme ben eve girdikten sonra olur.
Bunu wifi ye bağlanma dakikasına göre oldu diye düşündüm ama yok yani.
Bildiğiniz tüm mesajlarımı okumuş ve inkar ediyor

Arkadaşlar lütfen teknolojik konulardan anlayanlar yazsın.Sizde hiç watsap webte bilgisayar açık değilken son görülme gösterdiği oldumu

Arkadaşlar lütfen teknolojik konulardan anlayanlar yazsın.Sizde hiç watsap webte bilgisayar açık değilken son görülme gösterdiği oldumu
Hayır, hiç bir şekilde bilgisayarda whatsapp’ı açmadan ve oradan bağlantı kurulmadan göstermez.

Örnek aşağıda

Eklentiler

• IMG_2781.webp
    IMG_2781.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 12
şöyle birşey hatırlıyorum bu süreçte 2 kez watsapp giriş anahtarı istedi teşefonumdan.Bende şifresini girdim.
Her girdiğimde acaba yeni bağlantı olarakmı göründü.
Tek emin olduğum ben 16.10'da eve girdiysem, 16.15 te son görülme gösteriyor.Fakat o sırada benim bilgisayarım açık değildi.
Evin wifi sine bağlandığı anı son görülme olarak göstermiş olamaz sanırım.
Görmüştür. Okumuştur yani. Yapacak birşey yok bekleyin bakalım okuduğunu belli eden şeyler söylerse anlarsınoz zaten

Whatsapp webi eşimin bilgisayarında, okul bişgisayarımda, laptopımda kullanıyorum. Açılmadan açılmış göstermiyor bağlantı yapılsa bile. Uzaktayken de çıkış yapılmıyor çünkü bazen telefonumu unutunca okuldaki açık whatsappımdan bağlanyı kuruyorum.

Whatsapp webi eşimin bilgisayarında, okul bişgisayarımda, laptopımda kullanıyorum. Açılmadan açılmış göstermiyor bağlantı yapılsa bile. Uzaktayken de çıkış yapılmıyor çünkü bazen telefonumu unutunca okuldaki açık whatsappımdan bağlanyı kuruyorum.
Aynen arkadaşın dediği gibi, giriş yapmadan yaptı görünmez. Kapatmazsanız kapanmıyor. Telefonu unuttuğumda bilgisayardan kullanmaya devam ediyorum.

Arkasından konuşmaları okuduysa sorun olur mu ki. En azından gerçekleri öğrenmiş olmuş😁

Back
X