Ben de bazi kadinlarin ne kadar sansli oldugunu burada gordum. Dogru olanin bu oldugunu biliyordum ama hayatimda hic gormedim.Ben ev işi yapan adamın hayretle karşılandığını bu kk da gördüm. Benim babam dahil ailemdeki tüm erkekler her işi yapar. Kimse de kadın gibi demez. Burda bir bardak suyu kendisi alan erkeğe far görmüş tavşan gibi bakıyorlar. Gerçekten hayret ediyorum.
Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?
Erkegin eline yakismiyormus, boyle savunani gordum.niye hoş olmasın orası onun evi değil mi illa kadın mı yapmalı
kadın yapınca mı çok hoş oluyor
Bu konuyla alakaliysa buraya yazin, degilse baska konu acmaniz gerekir diye biliyorum.Ya arkadaslar bisey daha paylasmam lazim sizlerle yeni konu mu acmaliyim bunu icin yoksa buraya yazsam mı yorum kısmına. Burdan takip edebilirmisisniz.
Kadın gıbı sokak supurtulmez erkege .
Buna benzerBu konuyla alakaliysa buraya yazin, degilse baska konu acmaniz gerekir diye biliyorum.
Ama yorum kisminda pek okuyan olmaz diye dususnuyorum konu basliklari okunuyor ya genelde.Bu konuyla alakaliysa buraya yazin, degilse baska konu acmaniz gerekir diye biliyorum.
Baska bir konu acin o halde.Ama yorum kisminda pek okuyan olmaz diye dususnuyorum konu basliklari okunuyor ya genelde.
İlk mesajınızı düzenleyebiliyosunuz ekleyin diğer konunuzu benzerseYa arkadaslar bisey daha paylasmam lazim sizlerle yeni konu mu acmaliyim bunu icin yoksa buraya yazsam mı yorum kısmına. Burdan takip edebilirmisisniz.
Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Valla oturuyo oyle bos bos tv falan izliyo spor yapiyo namaz kiliyo vs.Eşiniz yardımcı oluyormuş tamm da. Akşam işten gelince de yemek bulaşık çamaşır gece 10 da anca oturabiliyorum diyorsunuz ya eşiniz o arada napıyor ??? Valla kusura bakmasın totosunu kaldırıp nargilesini de kendi yapsın. Canım isterse yaparım yani bu benim görevim değilki
(Lafim size degil. )Zaten sokağı supurme işi varsa bu erkeğin görevi olmalı.
Ve hatta dışarıya çıktığında kıskançlık yapan erkekler , karısı cama çıkıp cam dilde uğrunda olmuyor.
Cam silme de erkek görevi olmalı.
Erkek yapınca maskara , kadın yapınca tamam oldu.
Sokak süpürmek kadınların işi mi?şakamısınız siz kadınların sokağı süpürmesi normal mi geliyo sizeKadın gıbı sokak supurtulmez erkege .
(Lafim size degil. )
Esim kiskanclik asla yapmaz ama bizim evde kadin cagirmadigimda camlar esimindirmaskarami oldu elaleme simdi tuhh
Kendi sildirmiyo duserim diye soyliyimde maskara olmasin
kız yapma bidaha, yazık değil mi sana. Ben yoruluyorum aşkitom nargileni sen yap de , anlamazsa farklı dillerde de anlatabilirsinValla oturuyo oyle bos bos tv falan izliyo spor yapiyo namaz kiliyo vs.