Kocaya hizmet

Yemek yapmadığımı nerden çıkardın ki hayret. Kv işine gelince tüm günü orada geçirmeyin demişsiniz de nerde geçirebilirim acaba benim kendi evimde orada değil, annemin evide orada değil. Bayram tatili olunca gidiyoruz birkaç gün orda birkaç gün benim annemlerde kalıyoruz. Yani şimdi tam iş zamanı eşini orada bırak otobüse bin git mi diyorsunuz?
yemek yapmıyorsunuz demedım yemek yapmak abartılacak bır ıs degıl dedım ... ayrıca bayram tatıllerını aılelerın yanında gecırmek gıbı bır zorunlulugunuz yok gıdın herkeste bır gun kalın sonrasını tatıle ayırın, hem bayram artık cogu ınsan ıcın benımıcınde boyle= tatıl demek...
bırde kv denızın evınde baskalarıda varsa eger gorumce eltı vs herkes tutsun ısın ucundan bır tek sız el atmayın ıslere ...
her ısede kosturmak zorunlulugunuz yok egerkı kv yaslı ve ıs yapamaz halde degılse sonucta sız mısafırsınız o evde.

tavir yanlis ayni sekilde sizde esinizden ust uste birsey isteyebilirsiniz boyle bir tavirla karsilassaniz kirilirsiniz eminimk ki..siz suan yapasim yok sen hazirla kendine dediginiz zaman surat yapiyorsa oda yanlis yani bu gibi seyler sirayada bakmiyor karsidaki insanin sizi hizmetci gibi kullanip.kullanmadigini zaten bilirsiniz

Hayir hizmetcilik olur Asutaycan. Eger kadin kendi hazirliyor getiriyorsa o bir lutuftur. Ama kadindan istemesi cok cok ayip bir sey, karsidakine emir vermekten farki yok. Hani khasta olsa, "utfen kuvetimi hazirlar misin hic halim yok" vs gibi durumlar olsa oyle degil.
Adam keyfi bir eylem icin kadini hizmetci gibi kullaniyor.
Alakası yok hele hele eşim asla emir kipi kullanmaz çok kibar ve naziktir sadece rica etti adam. Eşimde yeri gelir bana hizmet eder, çayımı doldurur, suyumu getirir, masajımı yapar, gider mutfağa tabağıma yemek koyar vs. vs. ne yani şimdi bende onu hizmetçi gibimi kullanıyorum o zaman. Ev temizliği konusunda yaptıklarını zaten saymıştım başında onları dile getirmiyorum bile. Ayrıca avrupalı kadınlar konusuna gelecek olursak benim kuzenimin hanımı italyan ve her işide yapar eşine yanılıyorsun. Benim kocama yaptıklarımın yanında avrupa kadınının yapacaıkları az gelir merak etme sen.

Son düzenleme:
Alakası yok çünkü eşimde yeri gelir bana hizmet eder, çayımı doldurur, suyumu getirir, masajımı yapar, gider mutfağa tabağıma yemek koyar vs. vs. ev temizliği konusunda yaptıklarını zaten saymıştım başında onları dile getirmiyorum bile. Ayrıca avrupalı kadınlar konusuna gelecek olursak benim kuzenimin hanımı italyan ve her işide yapar eşine yanılıyorsun. Benim kocama yaptıklarımın yanında avrupa kadınının yapacaıkları az gelir merak etme sen.
Ahaha Katolik Italyan kadini= ailesinin kolesi Avrupa'da. Cok kotu bir ornek vermissiniz! Ingilzi kadina su copu suradan suraa attiramazsin hele Amerikali kadin adamin yuzune kapiyi carpar gider ne diyorsunuz siz??

KADIN kelimesi yerine israrla BAYAN diyenlerden bir tane bile les zihniyetli olmayanina rastlamadim. Bu konu da tam ornegi
Ya cahilliğimi mazur görün ama bende bayan diyorum bazen, bayan denmez mi ya.. Bizim işte herkes bayan diyo. Ben birkeresinde daha burada duymuştum bayan değil kadın diye yazıyordu bir yorumda. Şimdi uyaracam bayan değil kadın diye milleti ama sorduklarında verecek cevabım yok. Zahmet olmazsa bir anlatabilir misiniz :)))

Ahaha Katolik Italyan kadini= ailesinin kolesi Avrupa'da. Cok kotu bir ornek vermissiniz! Ingilzi kadina su copu suradan suraa attiramazsin hele Amerikali kadin adamin yuzune kapiyi carpar gider ne diyorsunuz siz??
Genelleme yapıyorsun sende. Hiçmi görmedim Türk kadınında kocasını döveni sen. Allaha şükür Rabbim elime koluma öyle bir güç vermiş ki tuttuğumu fırlatıyorum valla. Bunun için Avrupalı olmamıza gerek yok.

bence isyan etmeyin eğerki eşiniz her konuda size yardımcı oluyorsa bence sizde ona her akşam eşlik edip bir kahve ve nargile hazırlayın. bakın siz bile üzülmüşsünüz. yapmayın.

bence isyan etmeyin eğerki eşiniz her konuda size yardımcı oluyorsa bence sizde ona her akşam eşlik edip bir kahve ve nargile hazırlayın. bakın siz bile üzülmüşsünüz. yapmayın.
Aynen öyle ki diyorum adamda bana yeri gelir hizmet eder zaten ama ben bir nargile için olay çıkartım. Herşey karşılıklı o bana hizmet etmese bende yapmazdım heralde. Millette tutmuş hizmetçilik oluyor diyor hayret.

Genelleme yapıyorsun sende. Hiçmi görmedim Türk kadınında kocasını döveni sen. Allaha şükür Rabbim elime koluma öyle bir güç vermiş ki tuttuğumu fırlatıyorum valla. Bunun için Avrupalı olmamıza gerek yok.
Ben erkege siddet uyguluyor demedim. Kapiyi carpip gidiyor dedim. Ayni sey degil, lutfen yani!

Aynen öyle ki diyorum adamda bana yeri gelir hizmet eder zaten ama ben bir nargile için olay çıkartım. Herşey karşılıklı o bana hizmet etmese bende yapmazdım heralde. Millette tutmuş hizmetçilik oluyor diyor hayret.
Bakin problem su "hizmet" kelimesi anladiniz mi. Kadin erkek farketmez biri birine "hizmet" ediyorsa daha dusuk statude demektir, esaret altinda demektir, arka planda demektir. Mentaliteniz esitlikci degil, hiyerarsik demektir. Bunu anlayamiyorsunuz, cunku esitlik ve butunluk, insanlik onuru ne demek idrak edememissiniz.

Insan sevdigi insani simartabilir, ona lutufta bulunabilir, ama bu kendi aklina esince yapacago bir seydir. Karsidaki asla oyle bir seyi talep edemez, iste o zaman farkli bir statuye girersiniz. Oh ben kime laf anlatiyorum yaaaa.

hem bu şekilde eşinizle baş başa zaman ayırmış olursunuz. hemde size olan sevgi saygısı daha artar diye düşünüyorum.

Benim eşime göre eşiniz gerçekten size çok yardımcı arkadaşım

X