Kendi useniyor heralde yapmaya bana söylüyorİyi de kahve tamam ama nargileyi neden sizden istiyor?
Sadece terslemekte hata etmissin.hayatim cok yoruluyorm istersen sen yap diyebilirsin cunki baya sana yardimci herseyde halinden anlayabilen bir es birbirinizi kirmaynBugün ikinci konum :) arkadaslar esimde bende calisiyoruz hatta ayni is yerinde. Benim isim ona gore daha yorucu. Ev islerinde genelde bana yardim eder. Zaten cok duzenlidir kendi esyalarini hep toplar, hatta ütüyüde hep esim yapar sagolsun. Hafta sonlari evide süpürür onun haricinde butun isler bende. Isten gelir gelmez mutfaga girerim malum. Yemek, bulasik, ortalik topla, camasir katla vs.derken bi bakmisim saat 10 olmus tam otururum kahve ister yaparim. Birde nargile olayi vardir. Sigara icmez ama nargile icer arada. Arada isteyince yapiyorum ama bazen her aksam istiyo. Mesela daha dun yaptim ve az once yine hem kahve istedi hem nargile. Kahveyi yaptim nargile isteyince sinirlendim ve yapamam dedim hizmetcin yok senin zaten butun gun yoruluyorum dedim. Suratimi astim oturdum. Oda kahvesini icerken tamam tamam istemedim bisey surat yapma dedi. Bende uzuldum adamin daginikligi yok biseyi yok bi nargile yapmiyosun diye kizdim kendime. Sonrada cokmu sey istiyor dedim. Sizce yanlismi yaptim acaba yoksa oda dusundugum gibi her aksam istemesin mi. Bi fikir verin.
Kendi useniyor heralde yapmaya bana söylüyor
Daha Allahtan ne istiyorsunuz , ütü yapmayı bırak ütünün fişini prizden çıkarma zahmetinde bulunmayan ne kocalar var .
Ya her aksam ben yapiyorum malesef. Diger ialerde ne kadar becerikliyse mutfak isinde bi o kadar beceriksiz. Mutfaga hic girmez.Hergun siz yapmayin , bizde ev islerini bolusuruz ama kahve cay gibi konulari kim daha enerjikse o gun o yapar
Kendinize gorev olarak bellemeyin kahve meselesini , her aksam yaptiginiz icin bugun abarti tepki vermissiniz , gidin gonlunu alin bitsin kapansin mevzu
Neden o kocalarla kıyaslasın ki kendi kocasını, normal olan fişi prizden çıkaramayanlar değil sonuçta.
Valla ben kocami kullanmiyorum adam kendi icinden gelerek yapiyo bu benim icin sans. Kendi istemese bisey yaptiramam ben ona. Benim iste canim cikiyor okadarda yapacak. Kendi annesinde bile annesinin islerini yapar sadece benim icin degil yani. Yengenize hıncınızı burdan cıkarmayın.Benim abim evde iş yapmazdı evlendı halı silme,kahvaltı hazırlama,aksam sofrayı hazırlama ,bulasıkları da yıkıyor mu bılmıyorum ama yıkıyordur gelın parmagında oynatıyor ,süpürgede yapıyor sokagı supuruyor falan fılan.Erkeklerı ne dusunceyle bu kadar ıkerı derecede kullanıyorlar anlamıyorum tamam iş bölumu olur ama bu kadar da degıl .
Yemek yapmasin ama kahve beceri isteyen birsey degil ki hadi onu yapamadi siz kahveyi yaparken o nargilesini hazirlasin o zaman , hepsini siz ustlenmeyinYa her aksam ben yapiyorum malesef. Diger ialerde ne kadar becerikliyse mutfak isinde bi o kadar beceriksiz. Mutfaga hic girmez.
A a a ben varım ya ☺Nargilenin üstüne çikolata sosu da istiyormuymuş?