Kocaya hizmet

Canim benim ya kiyamam sana ben

Olur olur zamanla benimki çöpü bile atmazdı ilk evlendigimizde kılıbık sanarlarmis görürlersesonra ne olduysa adama bir aydınlanma geldi heralde çocuklar falan olunca acıdı mı ne bana

Bunlari yapan esin olsaydi aynisini demezdin ama. Abi yapinca göze batiyor

Kayinvalidem hala essek kadar cocuklarinin hizmetini yapiyor oda annesinden gordugunun daha fazlasini istiyor hersey annede yetistirme tarzinda aslinda ! Bide vicdanli olacak karsindaki insan ;-)

Olur olur zamanla benimki çöpü bile atmazdı ilk evlendigimizde kılıbık sanarlarmis görürlersesonra ne olduysa adama bir aydınlanma geldi heralde çocuklar falan olunca acıdı mı ne bana

Aaa bak çöp çok farklı bi mevzu bizde hayatta atmam.. Dağ olur kokusur sineklenir ama umrumda olmaz.. Bi yaptığı is o var zati aileden kaynaklı bişi biliyomusun anası nasil yetistiyosa ole oluyor erkek milleti.. Kaynanam yardim etmiyor diye söylendiğinde yapmaz kızım o babası da yapmazdı erkek o derse benim herif kimildatirmi bi yerini...

Kayinvalidem hala essek kadar cocuklarinin hizmetini yapiyor oda annesinden gordugunun daha fazlasini istiyor hersey annede yetistirme tarzinda aslinda ! Bide vicdanli olacak karsindaki insan ;-)

Ayni anda yazmışız ayni şekilde düşünüyorum anası nasıl yetistirirse o.. Kurulu sofraya vaktinde gelmemiş çocuğuna eve gelince tepside yemek goturursen ayağına o herif karisindanda aynini beklemez mi.. Değilmi ama...

Bak o da doğru ama benim kaynım her işi yapar yani görmeniz lazım evin tozuna kadar alır misafir falan gelince gider kendi çayıymış kahvesiymiş hazırlar. ve kv.her zaman o işte hep öyleydi seninki de böyleydi hiç bir zaman yapmazdı der.Simdi düşündüğün zaman onuda onuda aynı anne yetiştiriyor birazda içinden gelmesi lazim.

Işte vicdan çok önemli az öncede söyledim benim eşimde başta çok fenaydı çalışmıyordu bile o zamanlar sonra sonra anlıyorlar hatalarını.

Aa yok bizim kayınpeder hala bu yaşta yardım eder kv 'ye.Ikiside evde calismiyorlar zaten.kv.oturur bizim kayinpeder siler süpurur.Hani bu konuda haklarını yiyemem her zamanda bu konuda senin benim gibi düşünürler .Ama işte beş parmagin hepsi aynı değil.

Benim adam tam armut dibine dusermis modunda valla ne şanslı senin KV benim kayınpeder çok fenaymis eskiden sen sukret haline diyor KV ayni babası diyorlar benimki icin..

Sırf kadının eşine hizmet etmesi gerekir algısı yüzünden kolay evlenemeyeceğim galiba. Aslında tamamen haklısınız ama belki bi tık üslup farklı olsa daha iyi olabilirmiş.
Toplum öyle bir haldeki erkeğin derli toplu olması bile ayakta alkışlanırken, ki olması gereken bu, kadının kırk yılda bir kere bir iş için hayıflanması yuhlanır.
Tam anlamıyla olması gereken ne bilmiyorum ama kadın olduğunuz için bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Belki iş bölümünü değiştirseniz daha iyi olabilir. Hele ki ' bak ne erkekler var yapıver ne olacak ' diyenleri hiiç umursamayın. İnsanoğlu sınırını zorlamayı sever, zaten dünya 'yapıverciler' yüzünden böyle.
Ama bence eşiniz konuşulabilir bir insan bu meseleyi de konuşarak çözebilirsiniz gibi geldi bana.

Aynen oyle anneye hanimina yardim etmek erkek icin utanilacak bisey olmadigini anne ogretmezse erkek sorun yasar her zaman annesi olmayacak yaninda !

Tabiki icinde olacak ama annesi evlatlarina esit davranmadiysa da olabilir belki kaynina oyle degil ama esinin her istedigini yaptigi icinde simdi sizden bekliyor olabilir babasini da ornek almis olabilir hersey ailede ozelliklede annede bitiyor

Tabiki icinde olacak ama annesi evlatlarina esit davranmadiysa da olabilir belki kaynina oyle degil ama esinin her istedigini yaptigi icinde simdi sizden bekliyor olabilir babasini da ornek almis olabilir hersey ailede ozelliklede annede bitiyor
Ya illaki benim eşim evin küçüğü diye biraz nazlanmis yada benim eşim hiç kendini sıkmaz her işte öyle hallederiz der bırakır.Yapi meselesi.Ha annede bitiyor iş yüzde yüz katılıyorum.Mesala benim kendi annem ben kızkardeşlerim hepimiz kendi işimizi kendimiz yapardık. Ama erkek kardeşlerim.oyle değil ve annem fırıl fırıl dönüyor önlerinde.Yanlis olduğu nu söyledim yinede yapıyor hemde isteyerek .Ya su bile ayaklarına geliyor.Hatta bazen bana çıkışıyor eşim den için niye yaptirirsun diye.

Eskisi gibi degil artik kadin kocasina tabiki hurmet etmet zorunda ama bu onun kulu kolesi anlamina gelmez biz gidip calismiyoruz belki ama ev ortak alan sadece kadina yuklenilmesi dogru degil elbette

Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?

Gelininiz nasil basardiysa sırrını buradaki cogu kadina anlatmali bence. Ben gelininizi takdir ettim. Resmen abinizi daha dusunceli bir insan haline getirmiş.

Benim kocam ortalığı dağıtmayacak
Eşyalarını toplayacak
Ütü yapacak
Arada ev süpürecek
Bırak nargileyi ona ben uçak yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…