Kocaya hizmet

Ya her aksam ben yapiyorum malesef. Diger ialerde ne kadar becerikliyse mutfak isinde bi o kadar beceriksiz. Mutfaga hic girmez.
O zaman siz hafta içi hiç oturmuyorsunuz ve bu hiç adil değil.

Madem yemeği siz yapıyorsunuz yemeğin üstüne kahveyi o değil siz istemelisiniz.
Nargileye de bence hiç bulaşmamalıydınız.

Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?

Kendi zevki bir zahmet üşenmesin.
Ama üslubunuz daha yumuşak olabilir tabii.
Yapar mısın dediğinde "Bak saat kaç oldu hala oturamadım çok yorgunum." falan deyin terslemeden.
Bi becerebilsem terslemeden konusmayi hic sorun kalmayacak zaten. Hemen bi cemkirme, bi bilmem ne.

Hepsini kadın yapınca sorun olmuyor da erkek yapınca neden kullanılmış oluyor?

A a a ben varım ya ☺
Hahah siz çok yaşayın
Adam o kadar yardımcı oluyormuş, biz de nargile yaparız ama eşim yapar, ben de masayı hazırlarım, yiyecek içecek vs... İşbölümü yaparak nargileyi hazırlayabilirsiniz bence, en adaletlisi bu olur sanırım.
Ben bir de nargileyi erkekler yapar sanardım, ne güzel elinizden geliyor maşallah :)

Yok hergun ne utusu ya biriktirir bir aylik tam 3-4 saat utu yapar sonra. Ama ben hergun rutin isler.

Nargileyi kendisi hazırlasın, kurutmalı makine al, çıkınca da dök çamaşırı ortaya hadi dürelim de, bulaşığı da üst dolaplara düzen kur sen yerleştir yetişemiyorum de. Ben eşimi alıştırdım yoksa erken yaşta çöküyor kadınlar.

Sizin hatanız baştan olaya "kocam bana ev işlerinde yardım ediyor" demek zaten. İki kişinin yaşadığı evde neden işler birinin asli görevi de diğeri yardımcı konumunda? Siz kocanıza yardım edin o zaman. Mutfak da onun sorumluluğunda olsun

Aslinda haklisin ama uslubun sanki biraz sert olmus...cok yorgunum beni bir daha kaldirma deseydin sanki daha iyi olurdu gibi

Vallahi ben adamın yaptıklarını lütuf olarak göremeyeceğim, yapacak tabi. Madem ikiniz de çalışıyorsunuz siz ne kadar yapıyorsanız o da o kadar yapacak. İşten gelip her akşam hem yemeği hem kahveyi hem nargileyi yapamazdım sanırım. Sizinki de can. Nargilesini de kendisi yapsın bir zahmet.

Elini kolunu kaldırıp iş yapıyorsa kendi zevkini de kendi yapabilirmiş demek ki, her akşam beklemesin en azından.
Yaptıklarını da nimetten saymamalı zaten, normali o ama işte bizim erkeklerin çoğu tam tersi, o şekilde yetişiyor..
Çoğu iş hala sizde zaten görünüşe göre.
Yine de biraz sert çıkmışsınız gibi ama ben de olsam sinirlenebilirdim :)

Son düzenleme:
Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?
Sokagi niye supuruyo anlamadim. Benimkide supurur ama evi. Sokaga gelemedik daha. Ama canim senin abin bekarken yapmiyomus hic. Benim esim bekarkende simdide hala annesini isisne kosar, yardim eder. Mesela daha bu bayram arefeden gitti supurdu, sildi☺

" Bana ev işlerinde yardımcı oluyor " cümlesi baştan sona yanlış.
Elbette iş yapacak ve bu yardımcı olmak değil iş bölümü. Yapmak zorunda , ikinizde çalışıyorsunuz .

Eğer ev hanımı olsaydınız yaptığı şeyin adı yardım olurdu.

Bu konuda ki hata , bir şeyi yapıp yapıp sonunda patlamak. Eğer size zor geliyorsa yapmayacaksaniz ya da ustlendiginiz görev için istendiğinde ofkelenmeyeceksiniz.
O akşam zor geliyorsa ,bugün yorgun olduğunuzu söylersiniz.

Esınızım alışkanlıgı varmış adamın içinden gelıyormus demek benım abım elini kıpırdatmazdı yapsın tabı bende esımın yardımcı olmasını isterım ama kapının önunu supürurken görunce uzuldum tabı ınsanlar gelıp gecıyo yol orası.Masallah her ısı öğrenmıs .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…