- 9 Mayıs 2011
- 13.848
- 28.721
O zaman siz hafta içi hiç oturmuyorsunuz ve bu hiç adil değil.Ya her aksam ben yapiyorum malesef. Diger ialerde ne kadar becerikliyse mutfak isinde bi o kadar beceriksiz. Mutfaga hic girmez.
Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?Valla ben kocami kullanmiyorum adam kendi icinden gelerek yapiyo bu benim icin sans. Kendi istemese bisey yaptiramam ben ona. Benim iste canim cikiyor okadarda yapacak. Kendi annesinde bile annesinin islerini yapar sadece benim icin degil yani. Yengenize hıncınızı burdan cıkarmayın.
Bi becerebilsem terslemeden konusmayi hic sorun kalmayacak zaten. Hemen bi cemkirme, bi bilmem ne.Kendi zevki bir zahmet üşenmesin.
Ama üslubunuz daha yumuşak olabilir tabii.
Yapar mısın dediğinde "Bak saat kaç oldu hala oturamadım çok yorgunum." falan deyin terslemeden.
Hepsini kadın yapınca sorun olmuyor da erkek yapınca neden kullanılmış oluyor?Benim abim evde iş yapmazdı evlendı halı silme,kahvaltı hazırlama,aksam sofrayı hazırlama ,bulasıkları da yıkıyor mu bılmıyorum ama yıkıyordur gelın parmagında oynatıyor ,süpürgede yapıyor sokagı supuruyor falan fılan.Erkeklerı ne dusunceyle bu kadar ıkerı derecede kullanıyorlar anlamıyorum tamam iş bölumu olur ama bu kadar da degıl .
Hahah siz çok yaşayınA a a ben varım ya ☺
Yok hergun ne utusu ya biriktirir bir aylik tam 3-4 saat utu yapar sonra. Ama ben hergun rutin isler.İster canım neden istemesin. Koskoca adam ne istiyorsa kendisi yapar. Sizden rica edebilir. Siz de yapıp yapmayacağınıza karar verirsiniz. Adam ütü yapıyormuş da her gün işten gelince siz mutfakta is yaparken her gün ütü yapıyorsa ikiniz aynı anda oturabiliyorsaniz. Siz kahve yapın o nargile hazırlasın oturun beraber keyif yapın. Bu benim için olması gerekendir. Eğer ayağını uzatıp oturuyorsa mutfakta kendimi parcalamam. Ha anlasmisizdir şunu sen bunu ben ya da bugun sen yarın ben demisizdir o ayrı. En güzeli her işi iki elden beraber yapmak. Sohbet muhabbet sakalasma derken işler nasıl bitti anlamazsınız bile
Kadın gıbı sokak supurtulmez erkege .Hepsini kadın yapınca sorun olmuyor da erkek yapınca neden kullanılmış oluyor?
Nargileyi kendisi hazırlasın, kurutmalı makine al, çıkınca da dök çamaşırı ortaya hadi dürelim de, bulaşığı da üst dolaplara düzen kur sen yerleştir yetişemiyorum de. Ben eşimi alıştırdım yoksa erken yaşta çöküyor kadınlar.Bugün ikinci konum :) arkadaslar esimde bende calisiyoruz hatta ayni is yerinde. Benim isim ona gore daha yorucu. Ev islerinde genelde bana yardim eder. Zaten cok duzenlidir kendi esyalarini hep toplar, hatta ütüyüde hep esim yapar sagolsun. Hafta sonlari evide süpürür onun haricinde butun isler bende. Isten gelir gelmez mutfaga girerim malum. Yemek, bulasik, ortalik topla, camasir katla vs.derken bi bakmisim saat 10 olmus tam otururum kahve ister yaparim. Birde nargile olayi vardir. Sigara icmez ama nargile icer arada. Arada isteyince yapiyorum ama bazen her aksam istiyo. Mesela daha dun yaptim ve az once yine hem kahve istedi hem nargile. Kahveyi yaptim nargile isteyince sinirlendim ve yapamam dedim hizmetcin yok senin zaten butun gun yoruluyorum dedim. Suratimi astim oturdum. Oda kahvesini icerken tamam tamam istemedim bisey surat yapma dedi. Bende uzuldum adamin daginikligi yok biseyi yok bi nargile yapmiyosun diye kizdim kendime. Sonrada cokmu sey istiyor dedim. Sizce yanlismi yaptim acaba yoksa oda dusundugum gibi her aksam istemesin mi. Bi fikir verin.
Sokagi niye supuruyo anlamadim. Benimkide supurur ama evi. Sokaga gelemedik daha. Ama canim senin abin bekarken yapmiyomus hic. Benim esim bekarkende simdide hala annesini isisne kosar, yardim eder. Mesela daha bu bayram arefeden gitti supurdu, sildi☺Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?
Sokak süpürmek kadın işi miymiş? Sokak ne alaka onu anlamadım gerçi. Çöpcüler yapmıyor mu o işi? İşin kadını erkeği olmaz. Hayat müşterek. Yapacaklar.Kadın gıbı sokak supurtulmez erkege .
Benim babam da sokağı süpürür, canı öyle ister çünkü, evin önünü mis gibi yapar ama anneme de yaptırmaz süpürme işini, bu yanlış mı diyorsunuz yani?Kadın gıbı sokak supurtulmez erkege .
Esınızım alışkanlıgı varmış adamın içinden gelıyormus demek benım abım elini kıpırdatmazdı yapsın tabı bende esımın yardımcı olmasını isterım ama kapının önunu supürurken görunce uzuldum tabı ınsanlar gelıp gecıyo yol orası.Masallah her ısı öğrenmıs .Sokagi niye supuruyo anlamadim. Benimkide supurur ama evi. Sokaga gelemedik daha. Ama canim senin abin bekarken yapmiyomus hic. Benim esim bekarkende simdide hala annesini isisne kosar, yardim eder. Mesela daha bu bayram arefeden gitti supurdu, sildi☺