- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.Benim babam da sokağı süpürür, canı öyle ister çünkü, evin önünü mis gibi yapar ama anneme de yaptırmaz süpürme işini, bu yanlış mı diyorsunuz yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.Benim babam da sokağı süpürür, canı öyle ister çünkü, evin önünü mis gibi yapar ama anneme de yaptırmaz süpürme işini, bu yanlış mı diyorsunuz yani?
Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Hic boyle düsünmemistim haklisiniz aslinda ama nedense hep kadinin gorevi gobidir ya ev isleri.Sizin hatanız baştan olaya "kocam bana ev işlerinde yardım ediyor" demek zaten. İki kişinin yaşadığı evde neden işler birinin asli görevi de diğeri yardımcı konumunda? Siz kocanıza yardım edin o zaman. Mutfak da onun sorumluluğunda olsun
Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?
yahu adam alt tarafı süpürüyor, ne var ki bunda, gören de herif kötü yola düştü zanneder. hem bundan size ne ki, karı koca arasındaki mevzu bu, sizi hiç alakadar etmez. çok rahatsızsanız o zaman alın adamı eve, paşalar gibi yatsın siz de bütün hizmetini yapın madem "kadın gibi" "kadın gibi" laflarıyla hemcinslerinizi aşağılayacağınıza.Kadın gıbı sokak supurtulmez erkege .
okadadr da degil artik oyle biri degildir be hakkini yememm.Kız kandır kocanı "canım sevgilim çok yoruldum, gel sarılalım biraz" bilmemne, bu adam seziyorum bu tarz gidersen ayağını bile yıkar, bol iltifat az hizmet
Ben ev işi yapan adamın hayretle karşılandığını bu kk da gördüm. Benim babam dahil ailemdeki tüm erkekler her işi yapar. Kimse de kadın gibi demez. Burda bir bardak suyu kendisi alan erkeğe far görmüş tavşan gibi bakıyorlar. Gerçekten hayret ediyorum.yahu adam alt tarafı süpürüyor, ne var ki bunda, gören de herif kötü yola düştü zanneder. hem bundan size ne ki, karı koca arasındaki mevzu bu, sizi hiç alakadar etmez. çok rahatsızsanız o zaman alın adamı eve, paşalar gibi yatsın siz de bütün hizmetini yapın madem "kadın gibi" "kadın gibi" laflarıyla hemcinslerinizi aşağılayacağınıza.
çok da iyi yapmış valla, acımayacaksınız erkeklere, yıllarca hizmet ettiniz de ne oldu, tepenize çıktılar, içtiği su bardağını kaldırmayan heriflerle doldu ortalık, hepsi yaydı bi tarafını oturdu. kadın ne kazandı karşılığında? çok iş yaptı diye saygı mı gördü? hiç sanmıyorum. geçin bunları geçin, bu kafalar çoook eskide kaldı. bizim burada karşı apartmanda bir adam vardı, çamaşır falan asardı mesela balkona. herkes de takdir ederdi herifi, helal olsun ne güzel asıyor, karısına yardım ediyor diye. aşmak lazım böyle şeyleri artık.
Eminim senin kocan sana yardımcı olmadığı için gelip hıncını buradaki insanlardan çıkarıyorsun.Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Ozur yanlis oldu. Benim ayagimi yikar demek istedin heralde. Ben de kendi ayaklarini yikatir anladim. Valla bilmemki masaj falan yapiyor amaKız kandır kocanı "canım sevgilim çok yoruldum, gel sarılalım biraz" bilmemne, bu adam seziyorum bu tarz gidersen ayağını bile yıkar, bol iltifat az hizmet
Maalesef öyle ama gerekirse bunun savaşını vermek lazım. Örneğin sizin mutfakta geçirdiğiniz her dakikanın, ikinizin beraber geçireceği kaliteli zamandan çalındığını anlamalı eşiniz. Yemeği tek başına hazırlamak iki saat sürerse, iki kişi yapmak bir saat. Artan zamanda sohbet etmek, belki bir film izlemek, oturup birlikte kahve içmek daha keyifli değil mi?Hic boyle düsünmemistim haklisiniz aslinda ama nedense hep kadinin gorevi gobidir ya ev isleri.
Üzülmemelisin kapinin önünü karısına süpürtmemesi lazim zaten. Ortalık ne manyak adamlarla dolu yengenizi ulu orta egilip dogrultmuyor. Boyle dusunun birde.Esınızım alışkanlıgı varmış adamın içinden gelıyormus demek benım abım elini kıpırdatmazdı yapsın tabı bende esımın yardımcı olmasını isterım ama kapının önunu supürurken görunce uzuldum tabı ınsanlar gelıp gecıyo yol orası.Masallah her ısı öğrenmıs .
valla hiiiç benim derdim değil öyle erkekler, evlenmezsin öylesiyle olur biter. bir kadın bir bardak suyunu bile (tamamen keyif için yani) karısından isteyen bir erkekle evlenecek kadar düştüyse bu da kendi sorunu.Ben ev işi yapan adamın hayretle karşılandığını bu kk da gördüm. Benim babam dahil ailemdeki tüm erkekler her işi yapar. Kimse de kadın gibi demez. Burda bir bardak suyu kendisi alan erkeğe far görmüş tavşan gibi bakıyorlar. Gerçekten hayret ediyorum.
O kadinlarin cahilligi.Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Amin ya cümlemizin. Ovünmek gibi olmasin ama dünyada bitane varmış onuda ben bulmusum diyorumSizde haklısınız biyerden sonra yorulup yetişemiyorsunuz artık, keşke tavrınızı daha yumusak koysaymışsınız. Bence bir kere kendisinin yapmasını söylerseniz devamını getirir :) Eşinizin size tepkisini daha çok sevdim, oda üstelememiş sonuçta.. Huzurlu bir evlilik var gibi hissettim bilmiyorum, umarım öylede devam eder..
Neden bu kadar dokundu? Abin bekarken yapmiyo diye simdide yan gelip yatmasinimi istiyosun?Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Zihniyetinize hayran kaldımKadın gıbı sokak supurtulmez erkege .
Gelinde dikilmesin oyle gitsin icerde otursun madem. Bak benim erkek kardesim de evde bir ise elini surmez anneme bana hic yardimci olmaz birak yardim etmeyi daginiktir bide. Annem der bazen ben seni evlenince gorecem elin kizi boyle cekermi seni diye. Simdi o evlendiginde esi butun isi yaptirsa ben oh iyi oldu derim sen ana evinde bi is yapma el kizi boyle yaptirir iste derim. Sizde oyle diyin.Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.