Kocaya hizmet

Ben de olsam yapmazdım. İş bölümünüz hiç eşit olmamış. Her gün mutfaktasın sen o haftada bir gün süpürge yapmakla işi bitiriyor. Sen kahve yaparken o da nargilesini yapsın işte.

Boşver elini verince kolunu kurtaramıyorsun. Hiç vicdan azabı çekme. Azıcık kendi haline bıraksam çöpün içinde yaşayacak benim eşim. Yine de bu söylediklerinin yanı sıra ben yemek hazırlıyorsam sofra kurma kaldırma kendisinde , yada yemeği o yapar ben sofrayı hazırlarım. Özetle ben bir iş yapıyorsam o kanepede keyif yapamaz hiçbir iş yoksa yapacak gelip yanımda durur yada ben de yapmam.

Konu disi ama gelen misafire hizmet olayina deli olmaniza takildim.ama bu tipler cok artti insanlar gelene bi kahve bile tapmaya takar oldu.boyle konusanlar yuzunden kimse birbirine gitmez gelmez oldu.

Bennim esimde nargile icer.ama ne icebilirim nede nargile yapabilirm.esim hep kendi yapar.keske anliyorum moduna girmeseydiniz.nargile hazirlamak zahmetli is biliyorum.utuyu tercih ederim sahsen

Ben de olsam yapmazdım. İş bölümünüz hiç eşit olmamış. Her gün mutfaktasın sen o haftada bir gün süpürge yapmakla işi bitiriyor. Sen kahve yaparken o da nargilesini yapsın işte.

Boşver elini verince kolunu kurtaramıyorsun. Hiç vicdan azabı çekme. Azıcık kendi haline bıraksam çöpün içinde yaşayacak benim eşim. Yine de bu söylediklerinin yanı sıra ben yemek hazırlıyorsam sofra kurma kaldırma kendisinde , yada yemeği o yapar ben sofrayı hazırlarım. Özetle ben bir iş yapıyorsam o kanepede keyif yapamaz hiçbir iş yoksa yapacak gelip yanımda durur yada ben de yapmam.
Evet bende bu konuyu actiktan sonra anladim adil olnadigini malesef

Calismiyorum ve evin tüm isi bende. Esim couk yoruluyor ev de bana kaliyor bu yüzden buraya kadar normal. Ama mesela herseyi yaparim kavalti, yemek ve canim cay,su, kahve ister mesela esimden isterim. Bir fincan naz diyorum ben buna. O da bilir bunu galiba hic sorun etmedi.
Esinizinkini de buna benzettim. Ben yapabilecegim basit bir seyi inatla esimden yapmasini isterim cok daha tatli gelir. O da nargileyi sizden istiyor. Zaten is bölümü yapmissiniz aranizda.
Azicik ese naz yapmak da olsun, simartalim simartilalim. Bence tatli seyler bunlar.

Calismiyorum ve evin tüm isi bende. Esim couk yoruluyor ev de bana kaliyor bu yüzden buraya kadar normal. Ama mesela herseyi yaparim kavalti, yemek ve canim cay,su, kahve ister mesela esimden isterim. Bir fincan naz diyorum ben buna. O da bilir bunu galiba hic sorun etmedi.
Esinizinkini de buna benzettim. Ben yapabilecegim basit bir seyi inatla esimden yapmasini isterim cok daha tatli gelir. O da nargileyi sizden istiyor. Zaten is bölümü yapmissiniz aranizda.
Azicik ese naz yapmak da olsun, simartalim simartilalim. Bence tatli seyler bunlar.
Aynen aynen o nazi bende yaparim pda kirmaz yapar eder sagolsun su falan getirir, cayimi.koyar, masaj yapar falan ama nargileye cpk pis taktim :bicak:

Valla siz cok iyisiniz bende calismiyorum esimde 6 saat calistigi halde ayagini bile kasimaz kasittirir masaj yaptirir cayi 2 bardaktan sonra tekrar tekrar isittirir bardagi bile kalkip doldurmaz siz sukredin yani eger erkek evladim olursa herseyi yaptirmak isterdim cunku karsisindaki kadin kolesi degil insan oldugunu dusunmesini isterim hanimina yardim edince bunun utanilacak bisey olmadigini bilsin !

Valla siz cok iyisiniz bende calismiyorum esimde 6 saat calistigi halde ayagini bile kasimaz kasittirir masaj yaptirir cayi 2 bardaktan sonra tekrar tekrar isittirir bardagi bile kalkip doldurmaz siz sukredin yani eger erkek evladim olursa herseyi yaptirmak isterdim cunku karsisindaki kadin kolesi degil insan oldugunu dusunmesini isterim hanimina yardim edince bunun utanilacak bisey olmadigini bilsin !
Ne guzel boyle erkek anneleri bu zihniyette oldukca yeni nesil yasadi

Üf o neymiş öyle yok tamam çalışıyorsa o kadar da değil.Mesala ben evdeyim çocukları okula gòtur getir iste onların okul sonrası aktiviteleri alışveriş evin isi yemek bitmezki isim akşama kadar.Esimde bunları görüyor sağolsun hiç üstüme gelmez bu konuda yeri gelir benim yetistiremedigim zamanlarda yardımcı da olur.

Öpte başına koy hayatım o kocayı.. Herif memur ben market personeli o 8 5 çalışır ben 8 buçuk aksam kaç olursa artik bi buçuk metre boyumla aksama kadar imanim gevresin onun ustune akşam istediği kahve neki sabah 6 da kahvaltı hazirliyordum hergun (hamilelikle yirttim bu ara ama biliyorum ki doğurur doğurmaz gene baslicak) aksam gelirim yemek niye yok der yemek olur dolapta bozulur gider az bi vakit bulamiyim evi süpürüp silemiyim artık yerleri bi supursen mi hayatım olur her aksam kahve dönüşü beyimize özel ıvır zıvır hazırlanır o kahvedende aramadan dönmez hani her aksam bi ariycam illa.. Binde bir yardımcı olur nerdeyse 3 yıllık evliyiz bi keresinde banyomu yikamisti hic unutmam aglarim yani aklıma geldikçe o kadar duygulandim.. İki kerede zorla cam sildirdim hamileyim diye oda..
Ay git kocana sarıl valla sukret haline...

X