Kocaya hizmet

Hic boyle düsünmemistim haklisiniz aslinda ama nedense hep kadinin gorevi gobidir ya ev isleri.

Iyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?

Kadın gıbı sokak supurtulmez erkege .
yahu adam alt tarafı süpürüyor, ne var ki bunda, gören de herif kötü yola düştü zanneder. hem bundan size ne ki, karı koca arasındaki mevzu bu, sizi hiç alakadar etmez. çok rahatsızsanız o zaman alın adamı eve, paşalar gibi yatsın siz de bütün hizmetini yapın madem "kadın gibi" "kadın gibi" laflarıyla hemcinslerinizi aşağılayacağınıza.

çok da iyi yapmış valla, acımayacaksınız erkeklere, yıllarca hizmet ettiniz de ne oldu, tepenize çıktılar, içtiği su bardağını kaldırmayan heriflerle doldu ortalık, hepsi yaydı bi tarafını oturdu. kadın ne kazandı karşılığında? çok iş yaptı diye saygı mı gördü? hiç sanmıyorum. geçin bunları geçin, bu kafalar çoook eskide kaldı. bizim burada karşı apartmanda bir adam vardı, çamaşır falan asardı mesela balkona. herkes de takdir ederdi herifi, helal olsun ne güzel asıyor, karısına yardım ediyor diye. aşmak lazım böyle şeyleri artık.

Ben ev işi yapan adamın hayretle karşılandığını bu kk da gördüm. Benim babam dahil ailemdeki tüm erkekler her işi yapar. Kimse de kadın gibi demez. Burda bir bardak suyu kendisi alan erkeğe far görmüş tavşan gibi bakıyorlar. Gerçekten hayret ediyorum.

konu sahibi iyi yapmışsınız. kocanızın ev işlerine katkı sağlaması bir lütuf değil, aslında olması gereken. kadının canı çıksın herif nargile keyfine düşsün, yemin ediyorum doğrayasım geliyor böyle herifleri. bizde de var bi tane asalak, anası dünyanın işini gücünü yapar, bekar bu arada bu herif, neyse bir gün kadının canı çıkmış zar zor yemek hazırlamış, hayvan gibi burun kıvırdı yemeğe. patates yapsaydın falan filan dedi ayı, annesi de ben o kadar uğraştım sen hala laf ediyorsun, kalbimi kırıyorsun bilmem ne dedi. ama o anneye hiç acımadım, yapmamalı çünkü. eli ayağı tutar, eşek kadar herif. geçin bunları geçin, keyif isteyen hazırlar kendine. kadınları baş üstünde taşımaları lazım.

Kız kandır kocanı "canım sevgilim çok yoruldum, gel sarılalım biraz" bilmemne, bu adam seziyorum bu tarz gidersen ayağını bile yıkar, bol iltifat az hizmet
Ozur yanlis oldu. Benim ayagimi yikar demek istedin heralde. Ben de kendi ayaklarini yikatir anladim. Valla bilmemki masaj falan yapiyor ama

Hic boyle düsünmemistim haklisiniz aslinda ama nedense hep kadinin gorevi gobidir ya ev isleri.
Maalesef öyle ama gerekirse bunun savaşını vermek lazım. Örneğin sizin mutfakta geçirdiğiniz her dakikanın, ikinizin beraber geçireceği kaliteli zamandan çalındığını anlamalı eşiniz. Yemeği tek başına hazırlamak iki saat sürerse, iki kişi yapmak bir saat. Artan zamanda sohbet etmek, belki bir film izlemek, oturup birlikte kahve içmek daha keyifli değil mi?

Son düzenleme:
Üzülmemelisin kapinin önünü karısına süpürtmemesi lazim zaten. Ortalık ne manyak adamlarla dolu yengenizi ulu orta egilip dogrultmuyor. Boyle dusunun birde.

valla hiiiç benim derdim değil öyle erkekler, evlenmezsin öylesiyle olur biter. bir kadın bir bardak suyunu bile (tamamen keyif için yani) karısından isteyen bir erkekle evlenecek kadar düştüyse bu da kendi sorunu.

abuk sabuk hayatlar yaşayıp alışıyorlar ezilmeye, ondan sonra buraya gelip bunları yazıyorlar. nasıl bir kafa, zihniyetse artık...

benim annemle babam ayrılalı çok oldu ama babam her haltını annemden, benden falan isterdi. kötü bir adam değildi ama ben hayatta öyle biriyle evli kalamam mesela, karakterime tersmiş daha o zamanlar. bu sizin göreviniz falan filan bişeyler zırvalardı. boşandılar, yalnız yaşamaya başladı... iş başa düşünce her işini kendisi yapmaya başladı tabi. :) sonra dayanamadı evlendi biriyle, o kadına da borusunu öttüremedi tabi. kadın deli gibi para harcar, ev işini iyi yapmaz, yemekleri kötüdür falan filan aynen bu profildeydi. annemden şikayet ederken annemden daha beter biri denk geldi, ondan da ayrıldı şimdi seneler oldu tek yaşıyor ve her şeyini, her işini kendisi yapıyor, gayet de güzel yapıyor. ben de hiç uğraşmıyorum zaten bana çok uzak oturuyor, şehrin bir ucu. yapsın, eden bulur demişler.

Nargile keyif meselesi kendinize yapsaniz neyse de ne bileyim ese nargile hazirlamak bana cok fazla geldi. Külünu ayarla vs bence zahmetli is. Yani kendisi hazirlasin. Haftasonu supuruyormus utuymus falan zaten yapilmasi gerekenler. Aksamlari ne oluyor peki siz mutfaktayken o oturuyor mu ? Oturuyorsa bence saygisizlik. Ayni is yerindesiniz eve beraber girip biri mutfakta saatler harcayip ustune nargile hazirliyor öteki oturuyorsa bence cok haksizlik. Ben kabul edemezdim bu durumu. Tatli bir dille söyleyin bence nargile olayina karismak istemediginizi

Sizde haklısınız biyerden sonra yorulup yetişemiyorsunuz artık, keşke tavrınızı daha yumusak koysaymışsınız. Bence bir kere kendisinin yapmasını söylerseniz devamını getirir :) Eşinizin size tepkisini daha çok sevdim, oda üstelememiş sonuçta.. Huzurlu bir evlilik var gibi hissettim bilmiyorum, umarım öylede devam eder..

Amin ya cümlemizin. Ovünmek gibi olmasin ama dünyada bitane varmış onuda ben bulmusum diyorum

Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Neden bu kadar dokundu? Abin bekarken yapmiyo diye simdide yan gelip yatmasinimi istiyosun?
Gelinin isi hafifletikce iciniz icinizimi yedi? Ne var yani anlamadim?
Esin sana yardim etmiyor herhalde tum hincini yazik gelinden cikariyorsun.
Ama helal olsun kari koca beraber gecinip gidiyolar.

Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Gelinde dikilmesin oyle gitsin icerde otursun madem. Bak benim erkek kardesim de evde bir ise elini surmez anneme bana hic yardimci olmaz birak yardim etmeyi daginiktir bide. Annem der bazen ben seni evlenince gorecem elin kizi boyle cekermi seni diye. Simdi o evlendiginde esi butun isi yaptirsa ben oh iyi oldu derim sen ana evinde bi is yapma el kizi boyle yaptirir iste derim. Sizde oyle diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…