• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanıza sorar mısınız? Ne diyecek?

ben de eşime sordum benimi kızınımı daha çok seviyorsun diye şimdilik seni daha çok seviyorum dedi:))))

Çocuğuna düşkün olması çok güzel bişey.bende şuan hamileyim ve eşimin benden çok çocuğumuza düşkün olmasını isterim. neticede çocuktur aile bağlarını güçlendiren dolayısıyla bana olan bağıda artmış oluyor.birde ilgisiz bir baba düşünün televizyon karşısına yayılmış ve bir an önce sustur şu çocuğu diyen bir baba...bu sizin içinizi daha çok parçalamaz mı beni de çocuğumuzuda sevmiyor diye içiniz içinizi yer..bence bu sevginin tadını çıkarıp böyle güzel duyguları olumsuz duygulara çevirmeyin...ayrıca şunu da belirtiyim oğluna olan sevgisi o kadar büyük ki onunla oynarken gözü etrafı görmüyordur bu da kesinlikle sizi sevmiyor anlamına gelmez canınızı sıkmayın.....

Eşime sordum ikinizide çok seviyorum dedi. İkinizin sevgisl birbirinden farklı ama ikinize eşit dercede çok seviyorum dedi. Bende çok seviyorum. Çoooook

Bana eşim ikinizi eşit seviyorum dediğinde sinirlenmiştim oğlumuzu daha fazla sevmelisin diye çünkü benim için herkesden önce oğlum gelir sonra sırasıyla diğerleri.

benim eşim de kızımı benden çok seviyor, ama ben şikayetçi değilim çünkü ben de kızımı eşimden çok seviyorum, belki kıyaslanmayacak iki tür sevgi ama yine de kızımın sevgisi ağır basıyor, bu yüzden de eşimi suçlayamam

Biri çocuk sevgisi
Diğeri eş sevgisi...
İçiçe sevgiler bunlar
Sevginin meyvesi onlar...
Sen olmasaydın o var olamazdı gülüm...

Eşime sormadım ama...
Eşim her sabah üç yavrumuzu da öper..
Sonra beni öper...

Oğlum öpüşme zamanı der
Gülüşürüz...

Eşinizin sizi incitecek şekilde
Cevap vermesi normal değil...

benim eşimde oğlunu daha cok sevyor tabiiki söyledide ama bu beni sevmediği anlamna gelmiyorki.. benim içinde aynı şey gecerli ne yalan söyleyeyim eşimide cok seviyorum o baska ama oğlumun yeri apayrı:))

Sordum, tuzak hazırladım ona sordum; para mı sağlık mı?dedim, para dedi. Para mı ben mi dedim, sen dedi. Para mı oğlun mu dedim, oğlum dedi. Oğlun mu ben mi dedim, ikiniz de dedi. Çok sinir oldum. Bir saat nutuk attım, bana politik davranmana gerek yok, oğlunu benden daha çok sevmelisin diye.

Peki Siz Hangisini Daha Çok Seviyorsunuz?
Evladınızı Değil mi ?:27:

Eşim Çünkü Hep Bana Çocuk Yapmam İçin Söyler..

Eşim: Düşünsene Hayatım, Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun Değil mi?
Ben: Evet Hayatım.
Eşim: Çocuğumuz Olunca Onu Benden Daha Çok Seveceksin, Şimdi Korkuyorsun Doğum Yapmaktan Ama..

Tabi Ben Yer miyim?? Yemem :27::27::27::27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızımızı benden çok seviyor kocam; bu yüzden çok mutluyum.çünkü hamileyken eşimin ailesi erkek bebek istedikleri için eşim de olumsuz etkilenmişti.ama bebeğimiz doğunca ona aşık oldu nerdeyse:))

Back