• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanıza sorar mısınız? Ne diyecek?

anne değilim ama nişanlım sen dünyadaki herkesten önce gelirsin benim için demişti çocuğum olmasın ozaman önüme geçer demiştim sen cansın canmı cananmı önce gelir benim için sen cansın demişti evlatmı annemi diye sormuşlar doğumda hayati tehlike varmış adam eşini seçmiş bebek yine olur eşimsiz ölürüm demiş bizimkide ben sensiz yaşayamam burda duramam çeker giderim trabzona diyo çocuklar olur gidemezsin dedim yerim evladını falan diyo ama yüzünü görünce öyle olmaz eminim benden çok sevecek aralarında kopmaz çok kuvvetli bi bağ olsun ilerde ölüm var gözüm arkamda kalmasın isterim hep güvensinler babalarına sevsinler inşallah

benim eşimdeöyle derdi cnm ama bebek herşeyi değiştiriyor :)

benim eşimdeöyle derdi cnm ama bebek herşeyi değiştiriyor :)

bencede:)) bizde kısa bir flört dönemi ve sağlam bi aşkla evlendik..nasıl ki kızımız geldi..olayımız şu= kızımla ben ve anası :)) kızda babadan taraf :) ben komple yalnız:))
şaka bi yana evde bebek dengeleri değiştirebiliyo..her iki tarafta ailenin yeni ferdine iyiiiice bi alıştıktan sonra sevgi sorgusunu yapmayı bırakıyo sanırım..zamanla her iki tarafta cocuga odaklı yaşamaya başlıyo ve herkes birbirini zaten çok seviyo oluyo:))

Birbirinden çok farklı sevgiler. Niye aynı kefeye koyuyorsunuz ki?
Evladınızı eşiniz gibi, eşinizi de evladınız gibi sevemezsiniz.
Hani miniklere sıkça sorarlar, Annaneni mi daha çok seviyorsun
Babaanneni mi?
Hemen hepsi hiç düşünmeden ikisini de derler.
Çocuk kadar olamıyoruz yani. :63:

Ben eşime sordu kızdı bu nasıl saçma bir sorudur dedi:) böyle diyeceğini biliyordum zaten açıkcası gırgırına sordum kusura bakma ama banada çok anlamsız bir soru olarak geldi eğer eşim bana böyle bir soru sormuş olsaydı kesinlikle kızımı derdim onu dünyadaki hiç bir şeyle kıyaslayamam aynı şekilde eşim içinde geçerli olmasını isterim bana seni daha çok seviyorum dese babalığından şüphe eder hiçde mutlu olmazdım şahsen

insan evladı ile eşi arasında seçim yapsa tabii ki evladım der,nasıl olurda ayrım yapmam diyenlere şaşmış durumdayım,koca bulunur ama evlat?????allah evlatlarımızın acısını göstermesin ,hem baba hem annenin önceliği çocukları olmalı gerisi boş arkadaşlar ,en büyük aşklar bile birgün bitiyor ama evlat aşkı o bitmez ....

benim esimde oyle benim onceligim oglum oglumu daha cok seviyorum diyo ilk basda uzuldum alindim ama benim icinde oyle bende oglummu esimden daha cok seviyorum valla oglum biyana dunya biyana :69::69:

ben eşimin oğlumuzu benden daha çok sevmesini isterim tabii ki. normal olanı da budur bence.
evlat bir yana herkes bir yana....

bence kocanız haklı. mesela, ben oğlumu kocamdan çok seviyorum çünkü o benim bedenimden bir parça. onu ben büyüttüm içimde, benim kanımdan, benden hayat bulmuş tabi çok severim. ha bu eşimi sevmiyo anlamınamı geliyor tabi ki hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. eşime aşığım ve onu çok sevdiğim için bebek istedim (ondan bir parça) eminim eşim de bebeğimizi benden çok seviyordur. ki sevsin de. hayatta sadece ve sadece sana ait olan şey ne var ki :) tabi ki evlatlarımız. bence eşin haklı. bu seni sevmiyo demek değil.

kusura bakmayın ama eşlerinize beni mi çocugunu daha cok seviyorsun diye sormak kadar saçma bişey yok bunu niye sorarsınız kendinizi yavrunuzla neden bi yarışın içine sokarsınız anlamam bana anlamsız geldi kusura bakmayın..

eşimle 11 yıllık flörtten sonra evlendik
mutluyuz çok şükür
evliliğimin 6.ayında hamile kaldım
istiyorduk ikimizde
9,5 aylık oğlum var şimdi.
Benim derdim eşimden yana
ya da ben öyle görüyorum
sabah kalkınca hemen oğluna
gündüz oğlumuz için telefon açmalar
akşam geldiğinde uyumuş oluyor
bu seferde neden erken uyudu diye canı sıkılıyor.
Dün sabah sordum
oğlunu mu daha çok seviyorsun beni mi?
Veee şoookkkk
tabi ki oğlumu, sen sanki beni mi daha çok seviyorsun demez mi...

Ben de ayrım yok ikisini de çok seviyorum
ama eşim benden daha çok seviyor oğlunu
yani ben de sevildiğimi hissetmek istiyorum

sürekli oğlumuzla birlikte
bir de diyor bana utanmıyor musun oğlunu kıskanmaya?
Kıskançlık değil benimki
:(((

siz de sorar mısınız?
çocuklarınızı mı daha çok seviyor yoksa sizi mi?

haha ben,mde şuan 2 aylık oğlum var daha doğmadan kıskandım onu benden daha çok sevme olur mu diye tembihledim ama şmdi benden çok sevsin diyorum annem sormuştu bigün eşime bebek mi senin için daha önemli karın mı diye ozman eşim demişti o olmazsa bebkte olmazdı demişti ama şimdi sorsam biraz değişmiştir fikri gün gün tatlanıyo çünkü emin ol benimkide 9.5 aylıkolsun oda aynı senin eşinin cevabını verir ama ben gurur duyarım bundan daha o yavrular minicik savunmasız günahsız bakıma muhtaç bi arkadaşım demişti 3 yaşından sonra bebeklerin tadı kaçıo diye belki ozman kocan seni tercih eder

bence eşin seni biraz ilgisiz bırakmış yada çocuğunuzla fazla ilgilenice size olan ilgisi az gelmiştir eşinle tatlı bi dille konuş canım biraz banada ilgini göster diye güzelce konuş anlat...ben asla oğlumu 2.sıraya koyamam oyüzden eşimdende en çok benimle ilgilenmesini en çok beni sevemesini bekleyemem ama eşim diyo ikinizde benim canlarımsınız oğlumuz 2 hafta sonra 1 yasına giricek ve bugüne kadar asla beni ilgisiz bırakmadı aksine ona bi evlat verdiğim için daha da çok ilgileniyo bi dediğimi iki etmiyo daha da çok sevdiğini hissediyorum ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız çocukkenden beri seviyoruz biz 7,8 yıl flört ettik siz bide 11 yıl dile kolay asla sizi sevmediğini düşünmeyin aksine sizsiz asla yapamıcanı düşünün ki bence öyle... eşim çocuğumuzla oğlumuzla oyunlar oynayınca onunla kahkahalar atınca okadar mutlu oluyorumki anlatılamaz bi duygu bu çok güzel bi duygu... ne güzel işte sizde mutlu olun bırakın çocuğunuzla çok ilgilensin zaten onu mutlu etmek istemiyomuydunuz işte bak siz yaptınız bunu ona bi evlat vererek sizde tadını çıkarın ilgisiz davransaydı dahamı iyiydi ozaman daha çok gücüne giderdi emin ol cnm

Son düzenleme:
11 yıllık flört bu dile kolay.sevgiliyken yalnız siz vardınız. eşiniz sizden başkasını görmüyodu.elele kolakolaydınız.evlendiniz ne romantik günler yaşadınız ve sonunda 3-5 kiloluk 50 cmlik bi melek geldi girdi hayatınıza herşey değişti dimi? bence siz eşinizle geçirdiğiniz o romantik günleri özlüyosunuz. size evladınızın annesi gibi değil yine sevgilisi gibi davranmasını istiyosunuz. bizde de durum farklı değil. sevgiliyken yapışık ikiz gibi yürürdük eşimle sarılarak. şimdi en son ne zaman elele yürüdük hatırlamıyorum. artık bebeğin arabasını kim sürecek kavgası yapıyoruz :)eşimin kızımla oynaması ilgilenmesi ne kadar güzel bişey diyorum hep. artık hayatımızın asla eskisi gibi olmayacağını biliyorum. önceliklerimiz değişti. hayatımızın merkezinde bebeğimiz var.dolayısıyla bu bebeği daha çok sevme meselesi değil bence. zaten aslında siz de ayrım yapamıyosunuz "ikisini de çok seviyorum" derken. ne güzel çok sevdiğiniz bi eşiniz, çocuğunu seven ilgili bi eşiniz var.maşallah :))

3 aylık kızım var.eşimle 7yıllık bi flört döneminden sonra evlendik.gebe kalınca çok korktum eyvah dedim ben 2.plana itilcem.ama zaten düşününce benim de ilkim bebeğim.ilgi odağım.zaten minicik ve bana muhtaç.e tabi eş 2.plana kalıo.eşim işten gelip bebişini sevince çok duygulanıyor mutlu oluyorum.sonuçta bizim üretimimiz:)))zamanla eşit sevmeyi bileceğiz sanki.hadi hayırlısı:)))

Eşimle uzun flörtten sonra büyük aşkla evlendik bir süre sonra aynı aşkla bebek istedik.Denemelere rağmen bebek olmayınca çok acı çektik ama sevgi bağımız daha da büyüdü, birbirimize daha da bağlandık, kader ortağı olduk.Sonra uğraşlarla hamile kalınca eşim adeta kendini bana adadı, işini gücünü herşeyini bana göre düzenledi.Yemekleri yaptı, evi temizledi, beni pamuklara sardı sarmaladı:) Bebeğimiz daha doğmadı karnımdaki son haftası eşim şimdiden oğlunu daha çok sevdiğini söylüyor.Ama tabi Ondan bir parçayı içimde taşıdığım için beni daha da farklı bir aşkla sevdiğini her fırsatta belirtiyor.Bence bu çok normal bir duygu evlat sevgisi bambaşka.

Kusura bakmayın ama ben de eşiyle çocuğunu aynı sevenleri anlayamadım. Eşlerimizi seviyoruz evet, sevmesek niye evlenip çocuk yapalım? Yalnız bir de şurdan bakalım, eşlerimizi seviyoruz çünkü bize iyi davranıyorlar. Dövseler, sövseler, aldatsalar kaçımız onlarla yaşamaya devam ederiz?? Ama evlat öyle bir şey ki anlatılamaz. Kızı kötü bir hayatı seçse dahi görüyorsunuz işte hem anne hem baba geri istiyorlar yavrularını. Ona benzer bir şeyi -aldatmak örneğin- karısı yapsa anında terk eder vs. Kadınları bilemem ama "ikinizi eşit seviyorum" diyen adamlar sanki biraz politik davranıyorlar gibi geldi bana.

Back