• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanıza sorar mısınız? Ne diyecek?

kusura bakmayın ama bu nasıl saçma bi sorudur böyle Allahım daha neler duyacağım acaba mutlu olmanız gerekiyor bence

eşimin yuvasına ve oğluma zaman ayırması tabi ki mutlu ediyor beni
düşünüyorurm bazen, oğlunu değilse başkası sevseydi diye...
ama benim beklentim oğluna gösterdiği ilgiye beni de dahil etmesi.
mesela bebeğimizle oynarken bana bir bakış atması ne bileyim onunla boğuşurken bana da sarılması
yani onlar birlikteyken ben yokmuşum gibi oluyor
sevgisini kıskanmam gibi birşey tabi ki olamaz

Benım eşımde oglunu cok sevıyor bunu kıskanmıyorum benım yerımın ayrı oldugunu bılıyorum
ogluna duskun olması benım cok hoşuma gıdıyor bana bırsey olursa oglunu sahıplenırr

eşimin yuvasına ve oğluma zaman ayırması tabi ki mutlu ediyor beni
düşünüyorurm bazen, oğlunu değilse başkası sevseydi diye...
ama benim beklentim oğluna gösterdiği ilgiye beni de dahil etmesi.
mesela bebeğimizle oynarken bana bir bakış atması ne bileyim onunla boğuşurken bana da sarılması
yani onlar birlikteyken ben yokmuşum gibi oluyor
sevgisini kıskanmam gibi birşey tabi ki olamaz

şimdi ne demek istediğini daha iyi anlatmışsın ve eminim bu sözlerini okuyan herkes daha iyi anlayacak senin beklentini.konuyu açarken yazdığın şeyler biraz yanlış anlaşıldı hepimiz tarafından sanırım.ama adıma konuşayım şimdi daha iyi anladım seni.istiyorsun ki eşin çocuğunuzla geçirdiği zamana senide dahil etsin sende oyunların sohbetlerin şakaların içinde ol.haklısın insan o anlarda herşeye dahil olmak istiyor.belkide eşin oyuna okadar dalıyordur ki o anın verdiği mutlulukla bir anlık seni aklından çıkarıyordur.sende geç bir köşeye onları izle.eşim kızımla oynadığı zamanlarda ben pat diye odaya girerim ve bir anda tüm oyun boğuşmalar kesilir bana bakarlar eşim derki kızımla aramıza giremezsin odayı terket der.bu okadar hoşuma giderki hemen odadan çıkarım onlar yeniden başlar oyuna.sende dert etmee mutlu ol uzaktan keyfini çıkar.yada sende onlar oynuyorken birden oyunun ortasonda atlaaa ben geldimm falan deyip oyuna dahil ol.:48:

Son düzenleme:
benim kocişimde oğlumuza çooooook düşkündür ama banada her zaman gerekli ilgiyi gösterir hamileyken bana önce sen sonra bebiş gelir derdi ama kucağına alınca oğlumuzu ikinizinde yeri ayrı der oldu :)))

sen yinede fazla takılma ne güzel bebiğine düşkün işte sende konuşmaya daha çok yakınlaşmaya çalış eşine anlat derdini bu arada zaten bir annenin bebeğinin sevgisini kıskanması düşünülemez bile bence

babalık annelik gibi bir bağ değil,bu konuda çok haklısınız.ancak 'çık bakalım aradan çocuklarını mı çok seviyor,yeni geleni mi' konusuna pek katılmıyorum.bu tamamen o babanın karakteri ile ilgili bişeydir bence..
tabi ki tekrar evlenebilir yada ilişkisi olabilir ancak herhangi bir kadına ,çocuklarını değişiyorsa o insanın karakterinden şüphe ederim ben..

ben genelinden bahsettim,istisnalar olabilir,bakın etrafınıza savımın doğru olduğunu göreceksiniz...
erkeklerin zaaf konusu kadınlardır...herşey yaptırabilirler...

Şimdi sordum kafayımı yedin dedi:)İkinizin yeride farklı nasıl kıyaslarım sen eşimsin,hayat arkadaşım sevdiğim kadın oğlum canım canımın parçası geleceğimiz dedi Hiç kafaya takmaya değmez oğlum desede üzülmezdim canımız bitanemiz bizim sevsin çok sevsin zararı yok

eşimle 11 yıllık flörtten sonra evlendik
mutluyuz çok şükür
evliliğimin 6.ayında hamile kaldım
istiyorduk ikimizde
9,5 aylık oğlum var şimdi.
benim derdim eşimden yana
ya da ben öyle görüyorum
sabah kalkınca hemen oğluna
gündüz oğlumuz için telefon açmalar
akşam geldiğinde uyumuş oluyor
bu seferde neden erken uyudu diye canı sıkılıyor.
dün sabah sordum
oğlunu mu daha çok seviyorsun beni mi?
veee şoookkkk
tabi ki oğlumu, sen sanki beni mi daha çok seviyorsun demez mi...

ben de ayrım yok ikisini de çok seviyorum
ama eşim benden daha çok seviyor oğlunu
yani ben de sevildiğimi hissetmek istiyorum

sürekli oğlumuzla birlikte
bir de diyor bana utanmıyor musun oğlunu kıskanmaya?
kıskançlık değil benimki
:(((

siz de sorar mısınız?
çocuklarınızı mı daha çok seviyor yoksa sizi mi?

bizde de durum farklı deil

ama bu çok güzel bişey bence avantaja çevirmelisin birlikte vakit geçirmeleri her anlamda harika..kendine zaman ayırabilirsin,oğlun sen yokkende babayla kalabilir aralarındaki bağ kuvvetli olur...

ben eşime hiç sormadım o mu ben mi diye..çünkü farklı sevgiler bunlar..öncelik sırası dersen bence mantıklı olan da insanın evladını ön planda tutmasıdır bana göre..

eşim oğlumuza çok düşkün..ve tabi bizim oğlan da babaya..bi komşum var eşi oğluyla hiç mi hiç ilgili değil eminim ki böyle bi durumda olmak istemezdin..:19:

ben eşimden çok kızımı seviyorum,eşimde benden çok kızını seviyor..benceçok normal birdurum bu..
eşiniz size ilgisiz sanırım onedenle bunun yanlış oldğunu düşünüyorsunuz..

ben eşimi cok seviyorum,kızımıda cok seviyorum ikisininde sevgisi bende ayrı. esiminde böyle hissettiğine inanıyorum. işten geldiği zaman ikimizi öpüyor sonra hep bebekle ilgileniyor bu cok hosuma gidiyor.. onları uzaktan izliyorum. sen eşini biraz yanlış anlıyor olabilirmisin bence senide seviyor öyle konustuguna bakma... bebişiniz aileye yeni katılmıs oldugu için doyamıyodur yavrusuna...

bizde tam tersi eşim bebeği kıskanıyor =) senin artık oğlun var diye takılıtyor ama şu bir gerçek evladımızın yeri çok farklı eşimizin çok farklı dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenmek isterim ama bebeğim çok çok farklı geçen hasta gibi oldu nasıl içimiz acıdı eşimle nasıl üzüldük biz hasta olalım onun yerine falan dedik bir çok anne baba gibi eşim çok iyi ve çok ilgili baba bana bakım konusunda çok yardımcı oluyor ve bunu zevkle yapıyor bu da beni daha mutlu ediyor

valla açık konuşuyum eşimi seviyorum ama oğlumu daha çok seviyorum. eşimde oğlumu benden çok sevdiğini söylese hayatta kızmam.hatta hoşuma bile gider.çünkü bizden önce oğluşum gelir.

madem öyle onlar oyun oynarken sende katıl aralarına... niye uzaktan bakıp iç çekesinki... :)

Bende sordum eşime asla ayrım yapamam dedi bende gerçekten asla ayrım yapamıyorum kızımında gözlerıne bakınca eşiminde gözlerıne bakınca yüreyim titriyo o sen gibi bir kavram olamaz sen olmasan ona sahip olamazdım aynı sekılde o olmasa kızıma sahip olamazdım ıkısınıde delı gıbı sevıyorum konu biraz sapmış herkezın kendı fıkrı tabıde yınede çocuğum öncde gelır dıyenler ggenelde eşlerın benımde çocuğum önde gelır dıyen kocaların eşlerınden cıkıyo nacızane fıkrım asla ayıramam ıkısınıde her anlamda eşitler gözümde :)

geçenlerde tv de bir dizide kadın kızını kurtarmak için sevdiği adamı vurmak zorundaydı. ben henüz anne değilim. o sırada yanımda bulunan yengeme sordum. yeğenim için onu kurtarmak için aynen bu durumda olsan abimi vurur musun dedim ki onlar da 8 yıl flörtten sonra evlendiler, onun verdiği cevap şuydu: tabi ki vururum :52: ben de şimdi hamileyim ve doğumuma yaklaşık 9 hafta kaldı. şimdiden onun yeri bambaşka oldu benim için o zmana yengemi anlayamamıştım ama şimdi şimdi anlıyorum. ama allaha şükürler olsun. baksanıza ne güzel sevgiler koyuyor yüreğimize. allah önce kendi sevgisini sonra eşlerimizin annelerimizin babalarımızın kardeşlerimizin ve evlatlarımızın sevgisini yüreğimizden almasın. o sevdirmezse biz sevemeyiz... hepsinin güzelliği ayrı. çok şükür...

iki sevgi arasında dağlar kadar fark var.biri eş biri çocuk.ikiside can.mesela ben eşimle başbaşa kalalım diye oğlumu bir an önce rahatlatıp uyutmak isterim akşamları.eşimde bana yardımcı olur çoğukez eşim uyutur.dikkat edin ilk onu rahatlatırız öncelik onun.onu bir tarafa bırakıp hadi biz çayımızı içelim tvmizi izleyelim diyemeyiz.bende eşime bu soruyu sormuştum ve cevap şu oldu.o ikimizin canı.ona bişey olursa ikimizde kıyameti koparırız.onun sevgiye ilgiye şefkate merhamete herşeyden herkesten daha çok muhtaç.tabiiki öncelik onundur.bende böyle düşünmesine acayip sevindim.ne güzel sorumluluklarının farkında olan bir baba.:69::nazar::nazar:

Bir adam cocugunu ve esini ayni sekilde sevemez, ayni sekilde bir kadinda kocasini ve cocugunu ayni sekilde sevemez diye dusunuyorum.Tabiki ben esimi seviyorum ama cocugumu esimden daha cok seviyorum.Cunku o benim bebegim:34: cunku o daha cok kucuk, savunmasiz:55: bu normal bisey:69: esinde bir sorun yok. ne guzel cocuguyla ilgileniyor mashaallah. tabiki icten ice keske bizede bukadar ilgili olsaydi diyoruz ama gercekten dert edilecek bir durum yok ortada:31:

bir çocugum olsun saglıklı olsun her dakıka babasının dizinde otursun babası benden cok onu sevsın ALLAHDAN sonra ona tapsın zaten benım canımı seven banada deger verır cok sukur verıyorda ama evladımı kıskanmam hıc. ve hep isterimkı kız yada erkek farketmez ıkısıde baba hastası olsun... BABAM desinler oda yavrum evladım ama yeterkı dısarda gözü olmasın onlar için çalıssın...:68:

önce evladım gelir diyenlere de önce eşim gelir diyenlere akıl erdiremiyorum
ben ikisi arasında ayrım yapamıyorum
demekki sorun bende.
ikisinin sevgisi de gönlümde en yücelerde...

bebeğim tabiki çok küçük, sevgiye şevkate ilgiye herşeye muhtaç
eşim olmadan ve Rabbim bana anneliği layık görmeden kucağıma alamazdım kuzumu
çok şükür

ama diyorum yaa ayrım yapamıyorum.
ikisi de çok çok çok seviyorum
ben bebeğimle ilgilenirken hep gözünün içine bakıyorum eşimin
ama eşim adeta oğluyla ilgilenirken dünyadan kopuyor :(

bende geçenlerde eşime sordum benimi çok sviyorsun yoksa kızımızı mı bana cevabı kızımın annesini seviyorum dedi ve devamını getirdi bana dünyalar güzeli kızımızı verdin dedi ikinizde canımsınız dedi:69:
hiç bir zaman ayrım olmaz ne evlat ne eş ikiside gözümde bir benim RABBİM herkesi mutlu etsin yuvasında.

anne değilim ama nişanlım sen dünyadaki herkesten önce gelirsin benim için demişti çocuğum olmasın ozaman önüme geçer demiştim sen cansın canmı cananmı önce gelir benim için sen cansın demişti evlatmı annemi diye sormuşlar doğumda hayati tehlike varmış adam eşini seçmiş bebek yine olur eşimsiz ölürüm demiş bizimkide ben sensiz yaşayamam burda duramam çeker giderim trabzona diyo çocuklar olur gidemezsin dedim yerim evladını falan diyo ama yüzünü görünce öyle olmaz eminim benden çok sevecek aralarında kopmaz çok kuvvetli bi bağ olsun ilerde ölüm var gözüm arkamda kalmasın isterim hep güvensinler babalarına sevsinler inşallah

Back