ya öyle büyük temizlik değilde özellikle şu sıralar hamileyim diye 2 günde bir süpürge cam silme vs yapıyor. ilk zamanlardada çalışıyorum diye kendince yardım ediyor işte ama ben rahatsız olmamıştım ondan evimin düzenini bozmadığı için.
bence iyi niyetle yaklaşıyor yoksa ona ne sizin odanızdan bence art niyet aramayın olabilir bence sizin kalkamayacağınızı düşünüyor bir nevi şefkatini gösteriyor belli ki madem bu tekrarlayacak o halde siz erkenden uyanın annecim çok sağol geliyor zahmet ediyorsun ben kalkıyorum eşimle direk geliriz size de güzelce ve devamını getir o zaman uğramaz sabahları bence ama hoş görmek gerek belli çok iyi yürekli bir kadın . Kıymetini bilinkızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor.ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için..
Benim kaynanam yeter ki sahur hazirlasin, girsin aramiza yatsin yauuu...
aminn Allah uzun ömürler versin :)evet canım babaannem adile naşit vari bir ihtiyarcık
değil biz torunlarını , 50 yaşlarını çoktaaaan geçmiş gelinlerini, oğullarını, kızlarını hala bebe sanıyor. hep onlara pişirsin, yedirsin derdinde. allah ona sağlıklı, uzun ömür versin
askılı ve şort ile yatıyorum ama sanırım o fayda etmeyen bir seçenek :))ben olsam çıplak yatarımutanma duygusu varsa bidaha gelmez o zaman
bana doktorum riskli gebelik yok değerlerin iyi tut dedi ama inşAllah bir sorun yaşamam şimdilik iyiyim tutuyorum :)
ya ben girmesinden falan rahatsız olmuyorum bendede onun anahtarı var bende giriyorum falanda işte odaya girmesi utandırmıştı beni
ya öyle düşündüğünüz gibi değil kv dinç kendi isteği ile yapıyor evimde zaten 1+1 büyük temizliği bile 2 saat anca sürüyor .)kadın alın, yormayın kadını.
yok art niyet aramıyorumda utanıyorum diye rahatsız olmuştumbence iyi niyetle yaklaşıyor yoksa ona ne sizin odanızdan bence art niyet aramayın olabilir bence sizin kalkamayacağınızı düşünüyor bir nevi şefkatini gösteriyor belli ki madem bu tekrarlayacak o halde siz erkenden uyanın annecim çok sağol geliyor zahmet ediyorsun ben kalkıyorum eşimle direk geliriz size de güzelce ve devamını getir o zaman uğramaz sabahları bence ama hoş görmek gerek belli çok iyi yürekli bir kadın . Kıymetini bilin
şimdilik o gelmeden uyanmaya karar verdim ./bence yatarken anahtarı arkada bırakın kapının açamasın ! saçmalık
valla iyi niyetli gelini de evlat gibi gören k.valideler de var. benim babannem. çocukları bekarken nasılsa öyle devam ediyor, aynı şekilde gelinine de öyle davranıyor işte. bilmişlik, gelini küçük görmek değil bu. annelerin gözünde evlatlar hiç büyümezmiş ya, onları hala küçücük görüyor. 82 yaşına rağmen, kim ne seviyorsa, istiyorsa yapıyor. hele bir de hasta olmayalım, elinde nane limon, ıhlamur peşimizde gezer, gelinler dahil! biliyor musun ben ne annemi, ne yengelerimi onun gelini gibi görmüyorum, sanki hepsi büyümemiş kızlarıaminn Allah uzun ömürler versin :)
benim kv şuan dinç genç ama yaşlanınca öyle olabilir. diğer iki kaynımda evlenince aynı binada olacaklar ilerisi senin babaanne gibi olurmu bilmem:):)
yok canım bende genel olarak bulantı hiç olmadı zaten çok şükür :)... sadece aşırı uyku ve yorgunluk var . dünde zorlanırsam tutmayacağım demiştim ama çok rahat geçti. yinede pazartesi doktoruma değerleri tekrar kontrol ettireceğim bir sorun görürse ona göre davranacağım .Canım çok farklı bişi sorcam yaDün bende tuttum oruç ama çok midem bulandı senin bulanmıyormu. O yüzden bugün tutamadım
aminnn canım evlere şenlik tonton mu tonton bir babaannem var işte. allah uzun sağlıklı ömür versinya babanene bayıldım
ne güzel önceden davulcular maniyle geçerdi ya çocukluğumuzda o hissi yaşadım
Allah hayırlı ömürler versin kendisine.
aynen canım erken kalkmaya karar verdim zaten ..:)valla iyi niyetli gelini de evlat gibi gören k.valideler de var. benim babannem. çocukları bekarken nasılsa öyle devam ediyor, aynı şekilde gelinine de öyle davranıyor işte. bilmişlik, gelini küçük görmek değil bu. annelerin gözünde evlatlar hiç büyümezmiş ya, onları hala küçücük görüyor. 82 yaşına rağmen, kim ne seviyorsa, istiyorsa yapıyor. hele bir de hasta olmayalım, elinde nane limon, ıhlamur peşimizde gezer, gelinler dahil! biliyor musun ben ne annemi, ne yengelerimi onun gelini gibi görmüyorum, sanki hepsi büyümemiş kızları
arkadaşlar güzel demiş, kırma ihtimaline karşı biraz erken kalkıp gidebilirsiniz.
ay yok artıkkonu basligini okudugumda benim eski kvnin gece vakti eltimlerin yatak odasina girip, oglunun yanina yatmasi geldi
arkadaslarda önermis zaten o gelmeden bi kac dakika öncesinden kalk.
simdi uyarirsan ters felan teper, huzurunuz kacmasin.
Allah muhabbetinizi artirsin