kocamla uyurken kv odamıza girmesi

Sizin bu durumla olan ayni sekilde bende yasamistim. eski eş ile surekli benim odamdaki balkonda cicekleri vardi bir arada oturuyorduk tabi o sebepten her gun ve her sabah benim odamda ki balkona gecip ciceklerini sulayip gidiyordu bi gun dedim ki esime bende anneni uyar yok dedi karismadi hic bir sekilde ben odamin kapisini kilitlicem dedim anlasin diye intiraz etti es ben bunu yaptiktan sonra ki kapinin anahtarini es sakladi benden sonrasinda zaten bir cok nedenden dolayi ayrildik. size demem o ki esiniz sizi tutuyorsa sizi dinliyorsa sorun olmaz hic bir sekilde.

Eşinin konuşması lazım senin değil iyilikle uyarsin annesini. Benim kaynimda kv ile yasadigimizda kıyafetlerini almak için direk girmişti içeri biz uyurken . Eşim kıyameti kopardı butun ailesine , annem dahi olsa kapıyı vurmadan kimse içeri girmicek diye bidahada olmadı gerçi şuan kendi evimde yaşıyorum. Senin eşine dusuyor laf böyle durumda..

arkadaşlar bu çok eski bir konu bu ramazan değil bi önceki ramazan yaşadığım bi durumdu. çok şükür aynı durumu bu ramazanda yaşamadık :) .. herşey rayına oturdu

konu eskiymiş acaba ben de yazdım mı bu konuya diye baktım benimki de sürekli odaya giriyordu çünkü :KK70: :KK70:

kesin paylaşılmıştır burda ama: :KK70: :KK70:

Capture.JPG

X